כ זונת רחוב בקניון עכו - סקס אדיר

זונת רחוב בקניון עכו

1
היי לכולם ,
אתמול בסביבות 22:00 עצרתי את הרכב בתחנת האוטובוס של הקניון כדי לסמס הודעה ופיתאום מישהי דופקת לי את על החלון ושואלת אם עצרתי בשבילה, אמרתי שלא (היא קטנטונת ובאמת שלא ראיתי אותה) ואז שאלה אם אני מעוניין בפינוק וזה הדליק אותי.
לשאלתי המופתעת והמגורה, כמה זה עולה? אמרה 50 מציצה ו 100 לזיון.
הבחורה רזה עם שדים קטנים , גוף של בת 19 אבל בת 30 פלוס... ופנים לא משהו, היא ישראלית וקוראים לה מורן והיא גם נשמעה ממש חמודה.
מציצה מקונדמת ונחמדה ולאחר מכן עלתה לבוקרת הפוכה גמירה שלי נשיקה שלה ופיזור חזרה לקניון.
תהנו!!!!מוחא כפייה

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

זונת רחוב בקניון עכו

2
אז ככה, היום חזרתי מהקריות ב00:00 לכיוון צפון, נסעתי על דרך עכו, ונסעתי לאט ואין אף אחת על הכביש, נכנסתי לצור שלום, עשיתי 3-4 סיבובים וכלום, המשכתי דרך כפר מבריק ושממה אז נסעתי לעכו.
נכנסתי בכניסה הדרומית של עכו. הסתובבתי שם קצת על הכביש ליד המלונות ואין נפש חיה, המשכתי לכיוון הרכבת וגם שם שומם והחלטתי לחזור הביתה, עד שראיתי רכב שמטריד ליד הקניון בחורה עובדת. מיד 20 רכבים עטו לכיוונה, אחד גם העמיס אותה. הדברים הבאים גרמו לי לעזוב וללכת. הסתובבתי עוד קצת, ו כמו כל הערב מלבד רכבים כמוני שחיפשו לא היו בחורות עובדות. כשראיתי אותה יורדת, היא הלכה לכיוון המזרקה שמצאה מים מול הקניון ושטפה את הפנים והשיער שם, אחר כך נעמדה בין העצים עם מכנסיים למטה וכנראה ניקתה את עצמה ממשהו. בקיצור, מה שאנחנו מדחיקים בדרך כלל, ראיתי והוציא לי את החשק.
מבחינת התיאור דלה, היא נראית קצת שמנמנה ולא צעירה, אבל שוב, זה רק ממבט חטוף. בקיצור..הצפון יבש!!!! איפה החורף?

* הודעה זו נכתבה מהפון, לכן מצטער על שגיאות כתיב או תחביר
בסוף גם אתה תגמור

זונת רחוב בקניון עכו

4
אז ככה, היום הייתי בעכו ורציתי לאסוף את אחת העובדות במידה ואמצא.
סביבות 6 בערב, היו 2 בנות במרחק 20 מ' אחת מהשניה.
ממבט חטוף ראשון שניהן היו ממוצא ברית המועצות לשעבר, הראשונה הייתה צעירה והשניה קצת יותר מבוגרת, רציתי לדגום את הראשונה אך מאחר וכבר עברתי אותה הייתי צריך לשעות סיבוב קטן כדי לחזור לאסוף אותה. עד שחזרתי היא כבר לא הייתה שם, וכך גם לא השניה.
לא אכביר במילים, אך את השניה מצאתי לאחר 2-3 סיבובים בעיר.
- בלונדינית, נראית בשנות ה30 דורשת 100 טקילין. שאלתי אם מסכימה ל70 (הכנתי את המזומן כדי שלא יהיה לי ארנק, שהוחבא מראש), תחילה לא הסכימה, אל לאחר מכן ציינה שאין לה קונדומים (כנראה רצתה לעלות) אבל סירבתי בלי מעיל חורף.
- בנוגע לראשונה, שנראתה צעירה יותר, חיפשתי אותה דיי הרבה, אבל לא מצאתי אותה, מה שמעלה לי את החשד שאולי היא לא זונה?! למרות שהיא עמדה ב"טרמפיאדת העובדות"! בקיצור, לא מצאתי. :-
-המשכתי לסיבוב בכפר מסריק, אין שם כלום. חזרתי הביתה עם הכסף ועם הזרע :-
יום טוב לכולם
בסוף גם אתה תגמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”