130 שקל מסאז וזיון שעה?
נאמר 15 פינוקים בחודש אנחנו ב1950 שקל
יש אפשרות לסגור חודש ב4000 שקל עם סגנון חיים של מקומי?
תודה רבה אחי ושבת שלום
כ
. ביררתי קצת מחירים שהיו טיפטיפה יותר יקרים : 26 דולאר לחצי שעה ו38 דולאר לשעה. פניתי לאחר הבנות שנראתה כמו בת 20 , צרת גיזרה , פנים עדינות ויפות וקוקו. לוותה אותי למזדרון שמלא חדרי עיסוי . בחדר מוסיקה ספרדית ניחיחה , נקי ומיטת עיסויים אלק ( לא מיטה כפולה כמו במקומות האחרים ). סיכמתי עם קתרין על חצי שעה בלבד . התקלחתי והבחורה מתפשטת ...בווםםםם כוסית של החיים , טוסיק מדוגם ובלי סימני ילודה או הריון בגיל הרך. הבחורה התעקשה לעשות עיסוי שהיה טוב אבל קצת לא משוחרר ... כל דבר שביקשתי לווה בבקשה לתשלום נוסף עד שעלה בי הספק שמדובר בבחורה מניקרגואה שמפורסמות באסטרטגיה הזאת. הגענו לסוף המסאז והבחורה אפילו מבקשת תשלום נוסף למציצה עם קונדום ... אמרתי עזבי אני מוותר ( פרנציפ ) בואי אני רק רוצה סקס ( שזה כלול לבטח ) . רצתה לעלות עלי לדהירה אבל אמרתי לא בואי תשכבי על הגב על המיטה , גם התעצבנתי קצת מהפוזות אז הלבשתי קונדום מהבית באיכות גבוהה וסיכוך גבוה , אמרתי אני הולך לפרפר את הבחורה הזאת עכשיו. נכנסנו למסיונרית על מיטת העיסויים , הראש של הבחורה תקוע בחור לפנים בקצה המיטה ואני תוקע לה את הצורה , הבחורה שוב מסיחה את דעתי ואומרת שניתפס לה הצוואר מהטילטולים , אמרתי בסדר , משכתי אותה 20 סנטימטר למטה שתזוז מהחור של מיטת העיסויים ובמקביל זרקתי לרצפה את המגבת ואת הסדין המחליק שהפריע למומנט. סיימתי בעוד מקלחת וללא טיפ ! סהכ הייתי מבסוט כי מצאתי מקום חדש .
, כתשובה היא מתחילה לקדם את הבחורה ומנסה כמובן לשכנע אותי להישאר. אמרתי הפעם אני סוחט את כל הקופה !! המשחתי לשחק אותה לא בטוח
. הבחורה מבקשת שניכנס ונדבר. הבטיחה מסאז מעולה , שני אקטים ומציצות כמה שאבקש. שילמתי לשעה והמשכתי לשחק אותה קול ולא מתלהב ( אוייי זה עובד כלכך טובבבב ). הבחורה סוגרת דלת ומתחילה להתגופף איתי , נשיקות לצוואר , עיסוי ביצים ...אנחנו בעמידה עדיין ליד המיטה ביכלל. מתחילה להתפשט ...גם כוסית ברמה טובה מאוד , נשארת בחוטיני בלבד . מתסובבת ומתחילה לעסות אותי מעל הגינס עם הטוסיק הסקסי . אמרתי , אני הולך על הכל , ככה כמו שהיא מחרמנת אותי עם הטוסיק אני לופט לה את הציצים ויורד לתוך החוטיני שלה . הסתובבה , פתחה לי את הגינס ושלפה לי את הבולבול שהיה קשה ביותר. ירדה על הברכיים , ביקשתי קונדום והתחילה למצוץ כמו ילדה טובה וממושמעת. הפסקתי אותה , הורדתי את הגינס ועלינו למיטת עיסויים למיסיונרית GFE. עשתה מסאז מעולה בכל הגוף ושואלת לאקט נוסף. אמרתי חכי עוד כמה דקות בזמן שהיא לשה לי את הביצים ומחכה לאו קיי . שלפתי שוב קונדום טוב מהבית והבחורה עולה לדהירה בזמן שאני לופט לה את הטוסיק כמו בסרטים. סיימנו . כל העצבים יצאו לי בפינוק הזה הרגשתי שוב כמו בחור בן 18. התקלחתי . אנדראה ממתינה להגיד שלום . נתתי טיפ ( מה שלא קורה הרבה פעמים ) . נקווה לטעם של עוד .חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”