היי
עכשו חזרתי מאולגה במודעה שטל המליץ וחימם אותה בשבילנו
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8616 לקחתי חדר במקום הקבוע שלי בדרך עכו כרגיל נקי ומסודר ,הזמנתי את אולגה לשעה 19:00 הגיעה בדיוק בזמן . הפקיד ממש ממליץ עליה עונה באדיבות לכל שאלה ששואלים בסובלנות . אולגה נכנסת לחדר לבושה סקסי יפייפה אמיתית באמת דוגמנית עיניים כחולות גדולות , איזה פה סקסי בול לנשיקות צרפתיות ,חייכנית , גובה 1.70 חזה מידה 4 בינוני לפי הפקיד בת 25 תמונות אמיתיות במציאות יותר שווה מהתמונות. כוסית על , הורידה את המעיל ונפלה לי הלסת לרצפה יש לה גוף אלוהי . התפשטתי נשכבתי על המיטה . אולגה לא התפשטה ישר עלתה על המיטה ורצתה שאני הפשיט אותה . התחילה בנשיקות וחיבוקים . הורדי לה את הבגד הסקסי ואת החזייה הגיעה עם גרביונים שחורים , התחילה במציצה רטובה מדהימה . לא יכולתי להחזיק כבר ביקשתי קונדום וכל תנוחה שתבקש תקבל בלי אח ודה עד הגמירה הראשונה.
נכנסת להתקלח יוצאת עם הפתעה שלא ציפיתי לה . חלוק חזייה וחוטיני שחורים שאיתם היא ניראת שיא השלמות. שוב נשכבתי על המיטה עולה עלי נשיקות חיבוקים כמו שאני אוהב פינוק מהסרטים . מציצה שנייה ויאלה למיחזורית

. מלבישה קונדום ושוב התענוג חוזר על עצמו עד הגמירה השנייה .
אז מה היה לנו:
כוסית על דוגמנית שמתה על סקס יודעת לתת יחס ושירות, חייכנית . הבעייה שהיא לא יודעת מילה באנגלית אבל אפשר להסתתדר .
עלויות:
חדר - 150 ש"ח עד שלוש שעות אחלה מקום מאוד מומלץ
בחורה - 700 ש"ח שווה כל שקל
האם לחזור שוב - בהחלט כוסית על לא נראה לי שיש הרבה בחיפה ברמה הזאת
בשבילכם DUDYDU