ההומואופט החרמן אוינק אוינק מורח שמן על ישבנה הסקסי של אוקטביה פופינס ואז מזיין לה ת'צורה! 

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני הומואופט מקצועי! הכי טוב בארץ אני מבטיח לכם! 

לקליניקה שלי תמיד באות כל מיני כוסיות ומבקשות ממני את הטיפול המיוחד שלי... הטיפול המיוחד שלי כולל מריחת שמן מזן מיוחד שעשוי מחומרים נבחרים וסודיים. עוד לא הייתה שרמוטה אחת שלא הייתה מרוצה מהטיפול שלי ושהעור שלה לא נהיה כמו עור של תינוק.
סוד ההצלחה שלי טמון ביכולות על טבעיות...קריזמה שמתפרצת לכל עבר ובסקס אפיל שנוטף ממני בכמויות! 

מאז ומעולם חיכיתי שלקליניקה שלי תבוא האחת שתגרום לי להתרגש ולקפץ כמו ילד קטן שקיבל את הסוכריה הראשונה שלו!
אויי חברים ומי שהגיעה לקליניקה שלי לפני כמה ימים היייתה סוכריה מתוקה במיוחד! 
אויי חברים ומי שהגיעה לקליניקה שלי לפני כמה ימים היייתה סוכריה מתוקה במיוחד! 
קראו לה אוקטביה פופינס ואיך שראיתי אותה ידעתי שאני הולך לעשות חיים משוגעים בעבודה 

אוקטביה היא בחורה ברונטית כוסית מטורפת בעלת עיניים טיפה מלוכסנות וישבן סקסי בטירוף! 

היא התקרבה לכיווני והחיוך הדבילי לא ירד לי מהפנים, כאילו מישהו הרדים לי ת'לסת בלאט! 

"שלום מר אוינק אוינק, אויי אני כל כך מתרגשת להיות אצלך בקליניקה! תשמע אוינק אוינק באתי לעשות אצלך טיפול עם הקרם הקסום שלך... אני רוצה שיהיה לי טוסיק של תינוק!" צעקה אוקטביה ומחאה כפיים בהתרגשות 

"אויי אוקטביה את מרגשת אותי! תשמעי הטוסיק שלך כבר עכשיו נראה פגז אבל אני בטוח שאפשר לעשות אותו אפילו יותר מושלם ממה שהוא עכשיו. הגעת למקום הנכון יקירתי! את בידיים טובות!" אמרתי לה בשמחה ושפשפתי את הידיים בחרמנות 

הובלתי את אוקטביה שהייתה כבר ממש נלהבת למיטת הטיפולים שלי. ביקשתי ממנה לשכב על הבטן ולהשתחרר. הוצאתי את הבקבוק עם השמן הסודי שלי 

טיפטפתי אותו על ישבנה החשוף של אוקטביה והתחלתי למרוח את השמן על הטוסיק הסקסי שלה בידיי הקסומות! 

חברים יש לי טאץ' מדהים! צריך להיוולד איתו, לא כל אחד יכול למרוח ככה שמן על ישבן שובב
אויי חברים והישבן של אוקטביה כה שובב ורך! המגע שלו קטיפתי וכייפי בטירוף! 
אויי חברים והישבן של אוקטביה כה שובב ורך! המגע שלו קטיפתי וכייפי בטירוף! 
מרחתי את שני הפלחים שלה ביסודיות ומידי פעם פתחתי אותם לרווחה כדי למרוח את השמן גם על הכוס ועל חור התחת שלה!
אחחחח שני החורצ'יקים שלה כאלה מזמינים! לא התאפקתי ונתתי נשיקה וליקוק לחור התחת שלה 

אחחחח שני החורצ'יקים שלה כאלה מזמינים! לא התאפקתי ונתתי נשיקה וליקוק לחור התחת שלה 

"הומואופט אוינק אוינק אתה פשוט מדהים! אתה The Best! תמרח לי את כל הגוף בשמן! אני רוצה שתפנק אותי טוב טוב היום!"
אמרה אוקטביה בחצי גניחה ועצמה את עיניה... 
אמרה אוקטביה בחצי גניחה ועצמה את עיניה... 
מרחתי את השמן על כל גופה של אוקטביה ועשיתי לה מסג' מושקע בטירוף! היא ממש נמסה ממני! 

אחרי זה הובלתי את אוקטביה למקלחת שלי ושם עשינו מקלחת משותפת חמה וארוטית! שמנו סבון ריחני זה על זו והתפנקנו עם המים החמים שזרמו על גופינו החלקים! הזין שלי עמד כמו טיל בליסטי וחיכה לתורו לפנק את אוקטביה הנימפומנית! 

חזרנו מהמקלחת אחוזי חרמנות ובמהרה הכנסתי את הזין שלי לפיה המתוק של אוקטביה "חולה על הומואופט אוינק אוינק" פופינס והיא התחילה למצוץ לי אותו בשקיקה! 

אוקטביה נעמדה עם ישבנה מול המראה והמחזה היה פשוט מרהיב! הטוסיק הסקסי שלה השתקף במראה ויכולתי לראות את חור התחת הקטן שלה מציץ מבין פלחי התחת גררררררררררררר 

אוקטביה החרמנית תפסה אותי ביד והבילה אותי למיטה. היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להיכנס להיכל התענוגות שלה! 

צללתי במהרה למקדש הורדרד שלה וליקקתי אותו בשקיקה עד שאוקטביה התחילה לרעוד, התנשפה קלות וגמרה עם חיוך גדול על פניה היפות 

"אוינק אוינק אתה מדהים זה היה נהדר!"
צעקה אוקטביה בזמן ששכבתי בין רגליה והבטתי עליה בהערצה 
צעקה אוקטביה בזמן ששכבתי בין רגליה והבטתי עליה בהערצה 
אוקטביה לפתע הפכה לחיה רעה והפכה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לחנוק אותי עם החורים המתוקים שלה!
היא התנפלה על הזין שלי ועל הביצים החלקות ופינקה אותם במציצות וליקוקים מטורפים!
אוקטביה שהייתה כל כך רגועה בזמן הטיפול שלי הפכה לפתע לשדונית מהגיהנום! 

היא התנפלה על הזין שלי ועל הביצים החלקות ופינקה אותם במציצות וליקוקים מטורפים!
אוקטביה שהייתה כל כך רגועה בזמן הטיפול שלי הפכה לפתע לשדונית מהגיהנום! 

היא חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בפרעות בגופי העדין והחלק. צרחתי כמו גייצ'יק אוכל בטוסיק! "היי בובה אני רגיש זהירות על הטוסיק!" צעקתי ממעמקי ישבנה כשאוקטביה נשכה אותי בתחת 

אוקטביה כבר בערה מחרמנות ועלתה עליי במהרה לרכיבה. הזין שלי הרגיש כאילו הוא נכנס לכבשן לוהט! אחחחח הכוס שלה היה כזה חם אין דברים כאלה! 

אוקטביה לא הפסיקה עם הנשיכות ואכלה לי את האוזניים ואת צווארי העדין. ניסיתי להחזיר לה בנשיכות משלי אבל הניסיונות הפתטיים שלי נבלמו על ידה בקלות 

זחלנו לקצה המיטה... הרמתי את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה בשקיקה על הזין הקשיח שלי.
התבוננו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה במראה הגדולה שהייתה מולנו והתלהבנו מזה בטירוף! 

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! 

שכבתי על הספה כמו מלך ואוקטביה קפצה עליי כמו מלכה יאאאאההההווווו יססססססס!!! 

קמתי שוב עם אוקטביה והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! 

קמנו מהמיטה ואוקטביה נשענה על השידה. פירקתי אותה בכוס הרטוב שלה בעמידה והפלקתי על ישבנה הסקסי והמקפץ! הסוטיק שלה היה כזה נעים למגע! הטיפול שלי עושה פלאים! 

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדהור עליה כמו נסיך שדוהר על הסוסה המלכותית שלו 
חור התחת הקטן שלה קרץ לי בשובבות אז ליטפתי אותו בחמימות. אחחח אני ממש אוהב את החורצ'יק הזה! 

חור התחת הקטן שלה קרץ לי בשובבות אז ליטפתי אותו בחמימות. אחחח אני ממש אוהב את החורצ'יק הזה! 
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות!
זיינתי את אוקטביה בחריצות והיא הייתה מבסוטית בטירוף! 
זיינתי את אוקטביה בחריצות והיא הייתה מבסוטית בטירוף! 
התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה במרץ כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק של אוקטביה ממש מחא כפיים כשקיפץ והתנגש במפשעתי 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

דפקתי את אוקטביה טוב טוב בכוס הרעב שלה ונראה שאחרי הזיון הקצבי שלנו הוא סוף סוף נרגע. אבל אוקטביה הייתה די רעבה ורצתה לקבל בפה מנה טובה של זרע חם! 

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי בחום ובאהבה את הזין הקשיח שלי וליטפה את חור התחת שלי עם האצבע השובבה שלה. ליקקתי ברעב גדול את החור התחת שלה ובחנתי אותו בסקרנות... חברים אני מעריץ את החור הזה! החור הכי יפה בעולם! 

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי חזק בפיה של אוקטביה! היא חייכה לעברי, הראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע ששחתה בפיה ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק ההומואופט!" וגרגרה את הזרע בגרונה! 

לידינו הייתה צלחת גדולה אדומה וחגיגית! אוקטביה ירקה את הזרע לצלחת ופקדה עליי ללקק אותו
קצת חששתי מזה אז ביקשתי ממנה שתראה לי איך עושים את זה 

קצת חששתי מזה אז ביקשתי ממנה שתראה לי איך עושים את זה 

אוקטביה ליקקה קצת את הזרע מהצלחת ואמרה שעכשיו תורי. חשבתי שאני אלקק את הזרע כמו חתול שמלקק את החלב שלו אבל זה היה בלתי אפשרי
אחרי כמה ליקוקים ויתרתי על התענוג הזה
חחח אין לי מושג איך שרמוטות בסרטי פורנו עושות דברים כאלה 
אחרי כמה ליקוקים ויתרתי על התענוג הזה
חחח אין לי מושג איך שרמוטות בסרטי פורנו עושות דברים כאלה 
חברים הטיפול והזיון עם אוקטביה היה ממש מדהים! גם פינקתי את הטוסיק שלה והפכתי אותו לטוסיק של תינוק, וגם פינקתי את הכוס הרטוב והרעב שלה שלא יודע שובע! נימפומנית כמוהה זקוקה לטיפול כזה כל יום! הקליניקיה שלי תהיה פתוחה בשבילה 24/7!
זין רעב לכוס רעב. בפעם הבאה אני אחדור גם לחור שמאחור גם הוא זקוק לטיפול טוב מהוד מלכותו הקשיח! 

זין רעב לכוס רעב. בפעם הבאה אני אחדור גם לחור שמאחור גם הוא זקוק לטיפול טוב מהוד מלכותו הקשיח! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים! 

אחחחח הטוסיק שלך עם השמן פשוט הרג אותי! איזה מאמי חלקלק יאללה גררררר 

סקסית לא הצלחתי להיות חתול טוב וללקק את החלב שלו, חחחח זה היה מטורף מידי גם בשבילי 

ד"ש לטוסיק הסקסי שלך ולחורצ'יקים הרעבים! גררררררר 

Lavelle

צעקה בעצבים אוקטביה וניסתה להעיף אותי הצידה. בסופו של דבר היא הצליחה ובמקום להמשיך לנקות היא התחילה להתאפר בלאט!
אוקטביה צחקקה ללא הפסקה ולא הבנתי מה נסגר איתה? נדפקה לגמרי החדרנית הזאת 

מציק 

התיירת קירבה את פניה לפניי ובחנה אותי בסקרנות...