כ מרטינה 22 תא (אני מאוהב !!!!) - דף 6 - סקס אדיר

מרטינה 22 תא (אני מאוהב !!!!)

53
[QUOTE=wow]אגב, התמונות לא אמיתיות.

משקפות מאוד את המציאות, אך לא אמיתיות.
[/QUOTE]

התמונות כמעט אמיתיות, הן תמונות שלה אבל עברו ליטוש.
ואיך אני יודע, כי יש סימן בתמונה שראיתי במציאות.

גם אני ביקרתי את הגברת המבוקשת, לאור הדיווח של רוני (צעיר צודק הוא משפיע על האנשים כאן אולי לבזבז יותר אבל כולם אנשים מבוגרים שמחליטים מה נכון להם ומה לא, לכן לחנך כאן את האנשים זו טעות גמורה).

התיאום עם הפקידה היה יחסית מהיר, כלומר תוך שעה מסיום השיחה נכנסתי כבר לדירה של הבחורה המדוברת.
הפקידה מפנה לדלת הלבנה לאחר שיורדים לדירת מרתף וזאת טעות מסוכנת, היות וגרים שם זוג מבוגר שכנראה לא רגיל לכל כך הרבה מבקרים גברים שנכנסים או אולי דופקים בדלת הלא נכונה.
למזלי הבחורה פתחה את הדלת החומה (הנכונה) לפני שעשיתי את טעות החמורה.
לכן לטעמי אין ממש דיסקרטיות בגלל השכנים.

הדירה:
הבחורה מגיעה לגאן ממלינו לטענתה, וקיבלה דירת מרתף שכנראה היתה בעבר חדר דודים או תחזוקה כי לגור בדירה כזו מזכירה קצת את התאים בכלא 6 למי שיצא לבקר פעם כחייל.
הציוד שסופק לה כגון המיטה, זה פשוט מביך אם משווים למיטה בדירהו של לילה או אוקסנה, מיטה שכנראה תתפרק באחד הביקורים העתידים כמו המקלחת שראיתי שהוחרבה לחלוטין, המיטה חורקת, לא יציבה, ועל כן אני ממליץ לעבור לספה או בעמידה.

הבחורה:
הבחורה קיבלה אותי בעקבים וביריות, תחתון וחזיה כמו בז'ורנלים של הלבשה תחתונה.
מבחינת הגוף ניתן לראות שלא עברה לידה ועל כן העור מתוך וחלק, חזה בנוני שלא נכנע לחוקי הכבדה עדיין, כוס מגולח וחלק עם שפתיים קטנות ומוחבאות ודגדגן קטנטן שלא גדל במיוחד גם כאשר היא התחממה ווהתנשפה.
הפנים נאות עם שער חלק, ארוך ורך עם שפתיים בולטות שכיף לנשק.
הפנים עגלגלות עם הדגשים הסלבים הרגילים, לא יכול להגיד שנדהמתי מיופיה, לפי דעתי לילה היתה יותר יפה למרות שנראתה יותר מבוגרת וזאת בגלל העיניים הכחולות והגדולות.
הגוף חלק ומטופח, היא רזה אך לא יותר מדי, הישבן עגלגל בצורה הנכונה אך רצוי היה שתוריד מספר קילוגרמים על מנת לקבל צורה מושלמת וכך גם בירכיים.

האקט:

אקדים ואומר שבאתי לסשן אחד ארוך ועל כן ניצלתי את השעה במלואה בלי מקלחת קודם (באתי מקולח) ובלי מקלחת אחרי (המקלחת שבורה על כן העדפתי להתקלח בבית).
הבחורה די פסיבית בהתחלה ועל כן ביזבזתי מספר דקות על שיחה וגישושיים ולאחר הסמול-טוק נגשתי למלאכה כאשר אני מוריד ממנה את הלנז'רי ומנשק אותה על שפתיה העבות, היא בהתחלה די נמנעת אך מהר מאוד צמצמה את הפער והגיבה גם היא בלשון ונשיקות עמוקות.
אני החלטתי לרדת למטה בנשיקות לאורך הגוף עד שאני מגיע להולי-גרייל ומדקלם את כל הא'-ב' האנגלי (ארוך יותר).
היא נראתה די נהנת אבל לצערי לא גמרה גם לאחר שעברתי לדקלם את "לדוד משה היתה פרה".
התהפכנו והיא התיישבה בין רגלים והחלה במציצה חלשה עם ליקוקים על הכיפה ומסביב כולל ירידה לביצים וקצת דרומה (לא רימינג למרות שכיוונתי), אני חייב להגיד שהמציצה נעימה אבל ממש לא אפקטיבית, הפכתי אותה ל69 על מנת לשנות פוזיציה ואולי לקבל מציצה יותר עמוקה, המהלך עזר ובמקביל שאני דוחף לה אצבע לכוס ומלקק לה את הדגדגן היא ניסתה לרדת לחצי התורן ושם הפסיקה.
מעבר מהיר לאחר הלבשה של הקונדום למסיונרת, תנוחה מאוד אפקטיבית היות וניתן להמשיך להתנשק איתה ובמקביל לראות את הגוף הלבנבן מתפתל מתענוג ולהתענג מהפטמות הורודות שלה.
מעבר לדוגי על המיטה החורקת כאשר היא נותנת קונטרות לא רעות, קשה מאוד להיכנס לקצב כאשר המיטה מתנדנדת בכל תזוזה שלה או שלי ולכן עברנו לדוגי בעמידה עם פימפום מאסיבי מאחור כאשר היא נותנת קונטרות לא רעות גם כאן.
מעבר שוב למיטה לרכיבה שלה עלי, מחזה די מרהיב כאשר היא צרה מאוד וכאן ניתן להרגיש אותה וכמובן להתענג על החזה והפטמות.
וגמירה ידנית מפאת חוסר הזמן.
לצערי אין אצלה גמירה בפהכועס מסיבות ריפואיות, וכאן קיבלתי הסבר על החסרונות של הגמירה בפה Geek .

סיכום
הבחורה יפה ומאוד נעימה, הגיעה לכאן לשבועים בשביל הויזה (לאיטלה) והכסף כמובן ותחזור לעבודת במילאנו...למי ששאל אז גם שם היא זונה.
לצערי במהלך השעה היא לא גמרה ולא נראה לי שהיא ממש מתחברת לרגש של על מנת ליצור מצב שהיא גומרת, כלומר נכנסת לתפקיד שהיא זונה ויש לה תפקיד ועל כן כל השאר לא חשוב, וכאן חשוב להגיד שאם כבר משווים אותה לילה כאחותה הקטנה אז היא ההפך הגמור בעניין הזה מלילה שהרגש נGFE היה החלק החשוב מהחוויה.
בנוסף הדירה והאווירה שהיא משרה לא עוזרת לגברת לקבל הרגשה שהיא במקום טוב ועל כן להשתחרר ולגמור.
החוויה איתה היתה בנונית ולטעמי יקרה ב500 שקלים.
היא לא עושה אנאלי , החור הזה בתול לפי דבריה.

האם אחזור, לא, אולי יש גרועות ממנה אבל היא לא יצרה אצלי הרגשה של עוד.

.You so need a Daddy, little girl

55
עם כל הביקוש, כל אחת היתה נשחקת.
נראה לי שאדלג עליה, למרות הביקורות הטובות.
אני בדרך כלל מנסה לתפוס את הבנות בימים הראשונים אחרי שמגיעות.
למרות שעם לילה לא יכולתי להתאפק אחרי כל הדיווחים וביקרתי אותה כמה ימים לפני שעזבה ולא מצטער על אף רגע.
היא באמת מלכה, אפילו לא זיינתי אותה, שעה לא הספיקה לכל מה שהלך שם, אפילו ביקשתי להאריך בשעה נוספת אבל מי שאחריי לא ביטל כמובן.
חוויה , לגזור ו לשמור.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

56
אני דווקא הייתי עם מרטינה שבוע אחרי ביג דדי וקיבלתי חוויה זהה. הבחורות שמביאים לכאן רובן זונות מקצועיות, אז דווקא סעיף השחיקה נראה לי פחות רלוונטי. אני חושב שהיא תמיד הייתה חוויה בינונית שהתנפחה כמו 90 אחוז מהבנות שמביאים פה.

58
gama light ו-sunken 360 צודקים. לוקחים בחורה, מאי אילו סיבות היא מקבלת דיווח אחד, שניים או שלושה מאוד מחמיאים, והופה - יש לנו בר רפאלי מבחינת ביקוש. אף אחד לא פוצה פה על החסרונות, שהרי היא מבוקשת וקיבלה ביקורות כ"כ טובות. אז לאור ההיצע שיש לאחרונה, אני כמו מר 360 לא רואה הצדקה לשלם 500 עבור מישהי עם חסרון כמו חוסר דיסקרטיות, דירה זוועתית (הדימוי של כלא 6 היה טרן אוף ענק), יחס קר/מכני/מנוכר/אפאטי, או... שיעור יתר!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

59
אני רוצה להשלים את הצד שלי בדיווח,
הייתי שם היום וברחתי. כמה דברים הפריעו לי מאוד:

1. אין דיסקרטיות עם הפקידה, הפקידה לוקחת את הטלפון שלך ומחזירה לך הודעה, אח"כ היא עוד מתכתבת איתך על מתי אתה מגיע, האם הגעת וכו'. על הפנים מבחינתי כי זה גורם לבעיה של דיסקרטיות חריפה.

2. הבחורה לא יפה, נכון היא חטובה, היא ליבראלית, היא נחמדה וצעירה (די צעירה) אבל היא לא יפה, בסכום כזה אני רוצה לזיין כוסית על, לא את הבת דודה הקטנה והפחות יפה של הזונות מהתאגיד הבת ימי (אני מצטער שאני משווה אבל מבחינתי מלאני היא מקום ראשון בחצי שנה האחרונה מבחינת יופי)
לבחורה שפתיים עבות ולא יפות או מתאימות לה, הגוף כפי שנאמר פה לא פחות ממדהים, השיער לא בלונדיני אלא שאטני, והחזה די קטן, כמו כן צריך לשמור בדירה על שקט כדי לא להפריע לשכנים.

דיברתי איתה קצת, צחקנו קצת, אמרתי תודה וברחתי.

60
וואו גיליתם סוד מדינה, שרוב הדיווחים על התאגידים לא אמינים, וההנהלה מקדמת אותם באגריסיביות כי הם המפרסמים העיקריים שלה. שרוב הבנות בינוניות, זונות מקצועיות שבאות לישראל כי הם צריכות הנתנה לחידוש הוויזה, ורואות בשהות שלהם כאן כטרחה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”