כ דיווח מדירה בדיזינגוף - סקס אדיר

דיווח מדירה בדיזינגוף

1
הייתי אתמול בדירה בדיזינגוף 13..(לא יודע עם אפשר לכתוב את המספר)
בטלפון נתנה לי פרטים נשמעת מאוד נחמדה מחיר 400 כולל הכל
הגעתי לדירה היתה שם בלונדה שמנה עם חזה גדול (זו לא הבחורה שדיברתי איתה בטלפון) היא רצתה ישר את הכסף ואני התעקשתי לראות את הבחורה השניה למרות שהבלונדה אמרה שאין עוד מישהי בדירה.אבל היא רצתה שאני ישר ישלם . אני סירבתי כי רציתי לראות את הבחורה השניה שנשמעה בטלפון הרבה יותר נחמדה.אחרי שסירבתי הבלונדה התחילה לקלל אותי ואמרה שהיא תנקום בי ושלחה אותי עם רצף של קללות.
הבלוןנדה הזו מוכרת לי מלפני כמה שנים טובות מחוויה של תקתוק ואין סוף הבטחות .
אז תזהרו !!!!!
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6935

דיווח מדירה בדיזינגוף

2
חמוד, כנראה דיברת עם הפקידה. צחוק
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

דיווח מדירה בדיזינגוף

5
בת זונה! נראה לי שגם ביקרתי אצלה פעם! לפני יותר משנה נעניתי למודעה מחרמנת על 400 שעה כולל הכל וחזה גדול. היא קיבלה בדיזינגוף, מספר יותר גבוה ברחוב. אחרי שהזדעזעתי (שמנה ישראלית מגעילה), היא אומרת לי שעל ביטול היא לוקחת 200 ש"ח! הסברתי לה שלא התחייבתי לשום דבר, והיא זיינה לי את המוח שהיא הפסידה בגללי מישהו אחר (ברור ) והיא רוצה כסף על זה שראיתי אותה חצי עירומה (כדי שהיא לא תהיה חצי עירומה היא צריכה אוהל ) אחרי שהבהרתי לה שאני לא מתכוון לשלם לה על כלום, ותוך שהיא חוסמת עם גופה העצום את דלת הכניסה לדירה - היא ביימה שיחה עם "דימה" שהיה אמור לבוא ולגרום לי לשלם. אז אני פשוט חייגתי 100. או אז הגודזילה פינתה לי את הדרך, תוך שהיא מקללת - ודופקת לי פיצוץ בגב!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”