אוינק אוינק ואישתו אוקטביה פופינס בתוכנית ריאליטי מטורפת!!! 

אהלן חבר'ה כאן הגבר גבר שבגברים אוינק אוינק יאאאאאההההוווווווו !!!! 

תשמעו קטע... ישבתי יום אחד עם חברי הטוב על בירה והוא אמר לי שחיי עם אישתי כמו תוכנית ריאליטי ואנחנו פשוט חייבים להיות בטלויזיה. חשבתי לעצמי בואנה הוא צודק!
עשיתי עם חברי הגאון לחיים עם בקבוקי הבירה! רעש הבקבוקים נשמע בחוזקה בכל הפאב
(חחחח שרון עשתה רעש של זכוכית עם בקבוק הבושם שלה על מדף זכוכית 
) ושתיתי את הבירה בשקיקה 
עשיתי עם חברי הגאון לחיים עם בקבוקי הבירה! רעש הבקבוקים נשמע בחוזקה בכל הפאב
(חחחח שרון עשתה רעש של זכוכית עם בקבוק הבושם שלה על מדף זכוכית 
) ושתיתי את הבירה בשקיקה 
מיד יצרתי קשר עם המנכלית של ערוץ 2 שאותה אני דופק מידי פעם. קפצתי אליה עוד באותו היום לזיון טוב לפני השינה. היא מתה על הזין שלי ובזמן שדפקתי אותה בדוגי (חחח שרון הייתה המנכלית השובבה של ערוץ 2
) היא ישר הסכימה לרעיון שלי ואמרה שתשים את תוכנית הריאליטי שלי בשעה הכי חמה בערוץ!
הבטחתי לה שיהיה לתוכנית רייטינג מטורף והיא גנחה מהתרגשות 

) היא ישר הסכימה לרעיון שלי ואמרה שתשים את תוכנית הריאליטי שלי בשעה הכי חמה בערוץ!
הבטחתי לה שיהיה לתוכנית רייטינג מטורף והיא גנחה מהתרגשות 

למחרת הזמנתי צוות צילום והודעתי לאישתי אוקטביה פופינס שאנחנו מתחילים לצלם תוכנית ריאליטי ושתתנהג טבעי. תפסתי אותה על המיטה כשהיא מטפחת את עצמה.
"אוינק אוינק שוב אתה עם השטויות שלך? יאללה סבבה יקירי זורמת איתך! יש לך ראש טרולולו חבל"ז!" 

אמרה אישתי המלוכסנת וצחקקה.

אמרה אישתי המלוכסנת וצחקקה."את תראי זה יהיה ענק! אנחנו נהיה הלהיט של המדינה!" 

אמרתי לה בהתרגשות וחיבקתי אותה בחוזקה.

אמרתי לה בהתרגשות וחיבקתי אותה בחוזקה.קיבלתי SMS מערוץ 2 שצוות הצילום בדרך!!! 

"אישתי אישתי זה קורה! צוות הצילום בדרך! אלה הדקות האחרונות שאת אנונימית. תהני מהרגע כל עוד את יכולה כי בקרוב כל המדינה תדע איזה חורים יפים ורעבים יש לך!" 

אמרתי לה וקיפצתי סביבה בהתלהבות כמו מטומטם 

אמרתי לה וקיפצתי סביבה בהתלהבות כמו מטומטם 
"אוינק אוינק אתה מפחיד אותי!"
אמרה לי אישתי היקרה.
אמרה לי אישתי היקרה."עזבי יקירתי... פשוט הביצים שלי רועדות מתרגשות אז אני לא שולט בעצמי! תתנהגי טבעי" אמרתי לה ובחנתי אותה מכף רגל ועד ראש... הצילומים עוד לא התחילו והיא כבר חצי ערומה
נשמעו דפיקות בדלת ובמהרה פתחתי לצוות הצילום שמנה 5 גברים, חלקם חסונים יותר וחלקם חסונים פחות... אישתי מיד קלטה את החסונים יותר ונופפה לעברם בחמימות 

הם התמקמו בפינות שונות בחדר ושלפו את הציוד הרב שלהם. הרבה מצלמות, אורות ובלאגנים
אין מה לבזבז את הזמן אמרתי לעצמי... תוכנית הריאליטי שלנו תשאיר את הצופים פעורי פה על ההתחלה! 

אין מה לבזבז את הזמן אמרתי לעצמי... תוכנית הריאליטי שלנו תשאיר את הצופים פעורי פה על ההתחלה! 

"אישתי היקרה מה דעתך לאיזה סקס אנאלי טוב? גררררררר" שאלתי את אישתי וליטפתי את ישבנה כשהיא ישבה בדוגי
היא נותנת לי רק כשיש לה מצב רוח... קיוויתי שזה הרגע... אך טעיתי 
היא נותנת לי רק כשיש לה מצב רוח... קיוויתי שזה הרגע... אך טעיתי 
"הממממ אוינק יקירי אני לא חושבת שזה הזמן המתאים" אמרה אישתי ונענעה בישבנה בטיזריות מטריפה... ירד לי ריר מהפה.... וזה מה שקרה לכל גברברי צוות הצילום 

לא הזמן המתאים??? אני אראה לזנזונת הזאת מה זה לא הזמן המתאים!!! 

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4396755%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]
עד כאן!
הודעתי לאישתי שאני מתגרש ממנה! 

"אישתי אני מתגרש ממך!"
צעקתי לעברה באומץ רב 
צעקתי לעברה באומץ רב 
"אתה מתגרש ממני??? אני אראה לך עכשיו מתגרש ממני! אף אחד לא מתגרש ממני!" צעקה לי אישתי בעצבים 

"סרבנית גט מגעילה!!!" צעקתי לה 

פה אישתי התחילה לכסח אותי במכות! היא ממש השתוללה! 

היא החטיפה לי סטירות ועשתה ממני שק איגרוף כשחבטה בי עם אגרופיה הקטנים 

הצלחתי להרגיע אותה רק אחרי שהצעתי לה סקס איכותי עד אור הבוקר 
נראה שלצוות הצילום יהיה לילה לבן 

נראה שלצוות הצילום יהיה לילה לבן 
אישתי הסקסית הגישה לי את ישבנה התפוחי ובמיד התחלתי לאכול את החורצ'יק שלה
שנינו הבטנו במראה איך אני זולל את החורצ'יק הטעים שלה ואישתי צחקקה בשובבות 
שנינו הבטנו במראה איך אני זולל את החורצ'יק הטעים שלה ואישתי צחקקה בשובבות 
הורדתי את החוטיני הריחני של אישתי והסנפתי אותו בחרמנות! שמתי אותו על צווארי בגאווה והוצאתי לשון לאחד הצלמים 

אישתי התחילה למצוץ ברעב את הזין הקשיח והאיכותי שלי וליקקה אותו כמו חתולה חרמנית. היא שליקלקה גם את הביצים החמימות שלי ושיחקה איתן בהתלהבות בפיה גרררררררר 

"קדימה צלמים! "Come On! Come On My Face!" צעקה אישתי בהתלהבות וכמה מהצלמים החסונים התחילו לגשש אחרי השמוקים שלהם 

שכבתי מתחת לישבנה של אישתי והייתי עסוק בחורים שלה כשלפתע קלטתי את אישתי מוצצת בפראות לאחד הצלמים וחיוך דבילי מרוח על פניו! 

"סוקה בלאאאאאאאאאאט מה את עושה?" שאלתי את אישתי בעצבים!
"אני מוצצת לצלם יאאמיי יאאמייי!" גנחה אישתי וצחקקה 

"אישתי כמה פעמים אמרתי לך! לא למצוץ לזרים! עכשיו קחי בפה את הזין של בעלך ותשתקי! שרמוטה קטנה ולא ממושמעת!" צעקתי לעברה וחזרתי לאכול את החורים שלה 

אישתי הפסיקה עם השטויות ושוב חזרה להיות ילדה טובה
היא עשתה לי מציצת פוליש משגעת וטיזרית במיוחד ואז התחילה לאכול אותי טוב טוב!
היא מתה על נתחי הבשר העסיסי שלי ועל ישבני השובב והשרירי
צעקתי כמו חולה נפש כשאישתי נעצה את שיניה החדות בבשרי! יש לה נשיכות רטובות ושובבות 

היא מתה על נתחי הבשר העסיסי שלי ועל ישבני השובב והשרירי
צעקתי כמו חולה נפש כשאישתי נעצה את שיניה החדות בבשרי! יש לה נשיכות רטובות ושובבות 

הרגשתי שאישתי בוערת מחרמנות אז החלטתי לרדת לה כמו שהיא אוהבת
היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה והתחילתי לענג אותה עם לשוני... הצלמים היו המומים!
אחרי כמה דקות אישתי התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות! אני יודע איך לשמח את אישתי 
היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה והתחילתי לענג אותה עם לשוני... הצלמים היו המומים!
אחרי כמה דקות אישתי התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות! אני יודע איך לשמח את אישתי 
רק דגדגתי את אישתי...
הכוס שלה היה עדיין רעב בטירוף ובער מחרמנות! 

היא עלתה עליי לרכיבה, נשכבה עליי עם גופה הסקסי ולחשה לי בשובבות "חריו חריו חריו" 
חפנתי את ישבנה התפוחי ומצצתי את פטמותיה המתוקות בזמן שהיא נשכה אותי בצווארי ובאוזניי 

חפנתי את ישבנה התפוחי ומצצתי את פטמותיה המתוקות בזמן שהיא נשכה אותי בצווארי ובאוזניי 
"קדימה אוינק אוינק יקירי בוא תראה לצלמים איך אתה מקפיץ אותי באוויר!" צעקה בהתלהבות אישתי ובמהרה זחלנו לקצה המיטה. הרמתי את אישתי באוויר והקפצתי אותה אל המראה. נופפנו לצלמים ההמומים שהיו עסוקים בלתפוס את כל הזוויות הכי טובות עם ההתרחשויות המעניינות 
אחרי שהקפצתי את אישתי באוויר על הזין הקשיח שלי התיישבתי איתה על הספה. בזמן שהיא קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית קיבלתי SMS... אין לכם מושג איך נבהלתי! והייתה לי סיבה טובה כי אישתי מיד תפסה את הטלפון שלי והתחילה לקרוא בקול רם! 

אחרי שהקפצתי את אישתי באוויר על הזין הקשיח שלי התיישבתי איתה על הספה. בזמן שהיא קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית קיבלתי SMS... אין לכם מושג איך נבהלתי! והייתה לי סיבה טובה כי אישתי מיד תפסה את הטלפון שלי והתחילה לקרוא בקול רם! 
"זה מהמנכלית של ערוץ 2!"
צעקה אישתי.
צעקה אישתי."יש ביקוש מטורף לתוכנית ריאליטי שלך! יש רייטינג מטורף! אני שוכבת ברגליים פתוחות ומחכה לירידה של שעה שהובטחה לי!" קראה אישתי את ההודעה והביטה בי בעיניי השטן שלה 

"אוינק אוינק!!!??? מה זה אמור להיות???" צעקה אישתי והתחילה למשוך לי בשיערות של החזה 

אחרי שסיפרתי לאישתי שאנחנו הולכים להיות מיליונרים בעקבות הטובות הקטנות שאני עושה למנכלית של ערוץ 2, היא נרגעה וקראה לי זונה קטנה 

היא צחקקה ומשכה לי בשיערות של בית השחי 

היא צחקקה ומשכה לי בשיערות של בית השחי 
הרמתי שוב את אישתי החרמנית באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה חזק ועמוק במיסיונרית מטריפה! 

אישתי נשענה על השידה והבליטה את ישבנה. באתי מאחוריה והשחלתי את זייני הקשיח לתוך המאורה הורדרדה שלה יסססס
נתתי בה בקצב מטורף והיא הייתה מבסוטית בטירוף! 
נתתי בה בקצב מטורף והיא הייתה מבסוטית בטירוף! 
אישתי התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס המפואר שלה 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות הללויה! 

התהפכנו והמשכתי לפרק את אישתי כשהיא שוכבת על הבטן 

ליקקתי טוב טוב את הטוסיק של אישתי ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

חברים אתם לא תאמינו אבל אישתי ביקשה ממני שאגמור לה בפה! סוף העולם הגיע ולא ידעתי? 

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את זייני הקשיח ולשחק עם אצבע בישבני
ליקקתי את החורצ'יק הקטן והטעים שלה והתמוגגתי מאושר
אחרי כמה דקות השפרצתי כמות הגונה לפיה של אישתי הרעבה!
היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק תוכנית ריאליטי!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! יססססססס 

כמובן שהיא נתנה לי לטעום את הטוסיק שלי אחרי שדחפה את האצבע לפי 

ליקקתי את החורצ'יק הקטן והטעים שלה והתמוגגתי מאושר
אחרי כמה דקות השפרצתי כמות הגונה לפיה של אישתי הרעבה!
היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק תוכנית ריאליטי!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! יססססססס 

כמובן שהיא נתנה לי לטעום את הטוסיק שלי אחרי שדחפה את האצבע לפי 

חברים מה אני אגיד לכם זה היה יום צילומים מטורף ומתיש! אבל אני לא מתלונן סוף סוף יצא לי לזיין כהוגן את אישתי היקרה, מה שלא קרה כבר הרבה זמן
היא לא נתנה לי לחדור לישבנה אבל אני לא מודאג גם זה יבוא
תוכנית הריאליטי רק התחילה והקהל דורש אקשן!
אישתי הנימפומנית המלוכסנת וחולת הזין תספק אותו אני בטוח! 

היא לא נתנה לי לחדור לישבנה אבל אני לא מודאג גם זה יבוא
תוכנית הריאליטי רק התחילה והקהל דורש אקשן!
אישתי הנימפומנית המלוכסנת וחולת הזין תספק אותו אני בטוח! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! 

אנחנו משפחה מדהימה! לא הייתה ולא תהיה עוד תוכנית ריאליטי כזאת! משפחת פופינס שולטת! 

אמרתי לך כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! 

Lavelle

שאלתי אותו בדאגה 
ניסתה להרגיע אותי אישתי. חה חה חה נו מה נראה לה שעשו אותי באצבע?