דווח ראשון שלי על אורגיה ראשונה.
בכר הרבה זמן אני נכנס לאתר קורא בשקיקה דיווחים, מתחרמן ומרים טלפון. פעם אחרונה (שבוע שעבר) קראתי דווח על קמילה מבן יהודה וכבר באותו היום קבעתי לנו רנדבו. עם קמילה היה נחמד. היא כוסית על, שווה חבל"ז עיניים כחולות או ירוקותץ אני כבר לא זוכר ומאד נהנתי. אבל לא אחזור אליה כי הייתה טיפה מתנשאת. כאילו שהאנגלית המושלמת שלה מרשימה אותי. היא לא התנהגה כפי שאני מצפה מזונה להנתהג. נתנה לי תחושה לא נוחה ועל אף ששילמתי לשעה יצאתי אחרי 25 דקות.
היום נסעתי לבן גוריון. קבעתי עם מרינה. איך שאני נכנס לדירה (המטופחת יש לומר) צדה את עיניי הגב' קטיה. ביקשתי ממרינה לצרף את קטיה ולהפתעתי הייתה זרימה.
300 ש"ח לכל אחת + 150 "ש"ח טיפ שניתנו לבנות עוד בתחילת האקט. מצייה לא מקונדמת וכאלה.
וואי וואי איך נהנתי. וואי וואי וואי. בחיים לא הייתי עם שתי נשים ואני כבר בן 40 אוטוטו. זה היה חלום שהתגשם. קשה לי לתאר במילים את ההרגשה אבל בכל זאת אנסה.1. אני עומד על המיטה מרינה אוכלת לי את הביצים וקטיה בולעת לי את הזין. 2. אני בצרפתיות עם קטיה ומרינה מוצצת. מזיין את קטיה ואוכל למרינה את השדיים. ועוד ועוד הייתה לי זרימה מעולה (במיוחד עם קטיה) בסוף מרינה מוצצת לי את הזין בזמן שאני בצרפתיות עם קאטיה עד לגמירה המיוחלת. עד עכשיו הגוף שלי רועד. אני חושה על מה שהיה לי הבוקר ונעמד לי הזין כמו טיל. והמדהים הוא שכל החוויה הבלצי רגילה הזו עלתה לי 850 ש"ח אמנם לא מעט אבל גם לא סיפור כזה גדול. כיף לי במקסימום מחר אני הולך על קאטיה סוליקו.