כ נינה הלוהטת כבר לא לוהטת - דף 2 - סקס אדיר

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

11
[QUOTE=bigdady]

[QUOTE=צ׳אק נוריס]אז מה היה לנו שם?

דירה זוועה.
בחורה מכוערת.
שיכורה.
מסריחה מסיגריות.
פצועה, שחוקה, מקללת, לא בקוו הבריאות.....
באמת צריך להוסיף.

big baby אני מכיר הרבה מכוערות גזורות שיתנו לך לזיין בחינם. אז לשלם 400 שקל בשביל פח...
לא הייתי ממליץ ללכת אליה, במיוחד בגלל שלדעתי היא דיי מוחזקת שם בכח.

אדמין, איזה באסה להיות חדש, רוב התגובות שלי לא מתפרסמות!
[/QUOTE]

צ'אק, אני מאוד אוהב את הסרטים שלך עוד מילדותי, למרות שאת ברוס לי לא נצחת, ובשנים האחרונות די התדרדרת...

[/QUOTE]

People still wonder about the mysterious death of Bruce Lee

nobody beats Chuck Norris and lives to tell about it.

...................

Boom Boom Chuck

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

13
לכל חברי הפורום

הייתי עם נינה ביום הראשון לעבודתה . אז עוד לא הייתי אפילו חבר בפורום . נכון , היא לא הייתה יפה , אך בהחלט לא מכוערת . מבחינת שירות היא נתנה כל מה שיש לה . הרגשתי כאילו אני עם חברה ולא אחת שעובדת . כנראה שמצאתי חן בעיניה כי היא הציעה לי לבלות עימה ביום שישי ואף לחגוג את יום הולדתה שיחול בעוד כחודשיים ( לפי התאריך שהגיעה ) . לא התראיתי איתה מאז וחבל .

כואב לי לקרוא על מצבה כעת . לא לכל הנשים מתאימה העבודה הזאת לאורך זמן . סך הכל יש לה לב טוב והיא בת אדם . לא ראוי הכפשות וכינויי גנאי כלפיה .

הפוך כל חסרון ליתרון

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

14
עדכון קטן, הבחורה היא כמו גלגל, פעם למעלה ופעם למטה, הלמעלה מדהים בביצועים והלמטה די עצלן ונוטה לתיקתוק במיוחד כאשר האלכוהל עובד כבר חזק בגוף.

ההמלצה שלי עדיין תקפה רק יש צורך להיות חכם, ההמלצה שלי לבקר אותה בבוקר כאשר יש לה עדיין כוחות והיא לא נתנה לאלכוהל לפרק לה את המוח והגוף המפורק עוד מאוקראינה.
היא עוזבת בעוד שבוע וכנראה כבר השחיקה עשתה את שלה, ולא נשארו לה כוחות לתת עבודה טובה למשך כל היום.
אם אתם מגיעים והיא שיכורה אני מציע לעשות אחורה פנה....בהצלחה.

רק בשביל שתבינ,ו התיקתוק אצלה זה רימינג עם מציצה עמוקה של כ25 דקות וגמירה בגרון במקום זיון כי לא היה לה כוח להמשיך בזיון.
לא מה שצפיתי לו ב400 ש"ח אבל עדיין נפילה רכה (מבחינתי).

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”