[QUOTE=gama light]נתעלם מהדראק. בקשר לדבריך: אתה וחבריך יוצרים פה שוק שמטרתו לנצל את הפורום למטרותיכם האנוכיות. אתם מעבירים שמות ביניכם ובין עצמכם, תוך הרעפת שבחים אין סופית תוך כדי שאתם מעבירים אחד לשני ולא מעבירים לאחרים. זו לא מטרת הפורום! מקסימוס דראק צדקן, אתה ברמה האישית מעניין אותי כמו שאני מעניין אותך. אבל אתה מקדם את האינטרסים הפרטיים שלך, תוך נקיטת עמדה מוסרנית שיש עמה הרבה בעיות אבל מילא, וטוען שכולם ניאנדרטלים חוץ מהוד מעלתו.
לא מעניין אותי מאיה, ועוד בחורות שאתה מחליף את שמותיהם לחבריך הווירטואליים בפורום. מעניין אותי שהפורום הזה הפך לסמי פרטי, שאתה וחברך הגברות לא תורמים מאומה ל-99 אחוז מהחברים לפורום, ויוצרים תקדים של "אתן לי אתן לך" שהיה מגונה בפורום.
זה שאתה מתפלסף על מוסריות לא מעניין לי את התחת, זה שאתה מעודד אנשים פה ליצור את חבורת שו שו סוד מוחלט כן מעניין אותי. ואני לא מדבר על המקרה הספיציפי, אם גברת מאיה לא רוצה להיחשף שתסגור את היוזר, ותיצור חדש. אלא תופעה שאתה עומד בראשה.
[/QUOTE]
חחחחח

מצחיק ביותר, אתה פשוט עלית עלי
איך ידעת שזה מה שאני עושה?
עכשיו ברצינות גאמא חמודי
אני חושב שאני קצת יותר וותיק ממך בפורום, אני חושב שגם את הכוכב המסתובב שם הרווחתי ביושר
אני לא צריך להוכיח לך מה תרומתי לפורום, אתה יכול לבדוק זאת בעצמך
ותתפלא שלא כולם ניאדרטליים כמוך, יש פה הרבה אנשים ממש טובים
ואם אתה חושב שיש פה "סחר" בטלפונים של בנות פרטיות.... וואלה אתה צודק
ידעת שיש גם פורום מיוחד לזה שלא לכולם יש גישה אליו? (גם לא לי למען האמת)
זה לא אינטרס פרטי שלי, זה לא אינטרס של מישהו אחר שהזכרת פה
זה פשוט לא אינטרס של הבנות שאני מכיר לתת את השם שלהן לחצי מיליון גברים חרמנים על פני הפורום הזה!!!!
הבנת או שצריך להסביר לך אות אחרי אות???
הפורום הזה לא פרטי ולא סמי פרטי, אבל נחש מה... אני בן אדם פרטי ולא שייך לך או לאף אחד אחר בפורום הזה
מותר לי לחלק את מה שאני יודע עם חצי מיליון איש או לחילופין עם החברים שלי
מי שרצתה להיחשף קיבלה במה, מי שלא פשוט לא תעבור לאף אחד פה
וזה שאני מוסרי ואומר את זה, כמו גם האנשים שאליהם התחברתי פה, כנראה שאם לא התחברתי אליך ואתה לא לאף אחד מהם... לא אוסיף
אתה רוצה רשימה של בנות שאני או חבריי תרמו לפורום הנכבד הזה?
אני בטוח שתוכל למצוא אותן בעצמך, זה ממש ממש קל