[QUOTE=אכילס]המוצץ זה אתה מנימום היקר, פשוט עוד לא הפנמת את זה.[/QUOTE]
אוי עוד בדיחה ילדותית
חה חה חה
צחקתי
[QUOTE=אכילס]
אני אחזור בשבילך על השאלה:
א. מי שמך לומר מהיא תועבה ומהיא לא, אתה חושב שאתה מורם מהשאר? אתה חושב שאתה "יודע להתייחס לאישה" כהגדרתך? אז אני רוצה להגיד לך שאתה כנראה יותר קדוש מהאפיפיור כי הנשים הללו מפרסמות ביודעין את מספרי הטלפון שלהם לכל דיכפין, ואלו שלא הן רק שלב אחד לפני זה ומפרסמות באתרים יותר פרטיים או בפרופילים באינטרנט.
אבל איזה מזל שיש את מינימום מגן הזונות האלוף, יוצא למען הנדכאים והמוחלשים! הידד!!!
[/QUOTE]
רוצה תשובה אמיתית ולא עוקצנית?
בבקשה בוא נפתח דיון רציני, כנראה עד עכשיו המוח זית שלך כמו גודל הזית שלך לא הבין, או שהמילים עדיין רודפות אחריו בתוך הראש החלול ולא מצליחות לתפוס אותו, מהיר הקטן הזה גומר צ'ק צ'ק ורץ לשני (5 פעמים בשעתיים לא לשכוח)
נראה לי שהחברה שופטת לבד אנשים כמוך שמתייחסים כמו הזבל שיוצא לך מהפה לאנשים אחרים (אל תגרום לי לצטט את התגובה הראשונה שלך ואת כל התגובות המסריחות שלך שניבלו את הפה)
אתה זה ששם אותי בזה שפתחת מולי חזית כזאת במקום לנהל דיון נורמאלי והתחלת להשתמש בביטויים ששמורים לטובי החלאות של המין האנושי
רק להסביר לך שתבין, מותר לי להחליט מי בעיניי הוא אדם טוב ומי לא, לא רוצה להתחבר לשכמותך
הנשים האלו מפרסמות באתרים ושם נבלעות בין אלפי הבנות המפרסמות, לא מקבלות את מבול הפניות לדקה שקיבלו אחרי פרסום שמן כאן בפורום ובנוסף הן עושות את הסינון שלהן, אבל יש פה כמה חברים שמוכנים ל"סחור" בטלפונים של הנשים האלה וכך גרמו להן לפחד
אם היית בן אדם היית יושב ומקשיב לבחורות כמו מאיה ושומע איך חלאות כמוך מתייחסים אליהן גם באתר דייט69, לא בוחלים במילים והצעות שאני נחרד מלהזכיר כאן
הכל מתוך מחשבה שהם חושבים שהיא בריאה, הרי היא זונה!!
אז אחדש לך שלא כל בחורה שמפרסמת באתר דייט 69 רוצה לפגוש כל גבר בשביל כל סכום
תתפלא שיש נשים אחרות שם שאחרי שיחה אחת איתך היו מבינות מי אתה ופשוט מקיאות את נשמתן ועוזבות את הארץ