אדון רוני
בבקשה אל תקרא לי מטומטם, אני לא ירדתי לרמת מילים לא יפות וזה מתחת לרמה שלך ( אני מנחש, לא באמת מכיר אותך יכול להיות שאתה חרא של בנאדם )
אולי אני לא תורם כמוך, מעטים בפורום הזה תורמים כמוך. אבל אני משתדל לתרום בין אם בהודעות פומביות או בהודעות פרטיות. מה לעשות יש לי חיים ואני לא צורך מין בתשלום על בסיס יומי ואפילו לא על בסיס חודשי אלא רק פה ושם
אז תפסיק להיות כזה צנון חסר חוש הומור ותחזור לאסוף חלוקי נחל או מה שאתה עושה כשאתה לא מזיין.
אשת חיל מי ימצא.....
42ועוד משהו קטן, עד שמישהו בפוסט הזה כתב שהתמונה שלך זה הרבי מילובביץ הייתי בטוח שזה גנדלף משר הטבעות
אשת חיל מי ימצא.....
44רוני באמת תפסיק לכתוב חבל"ז אתה לא רואה אם מי יש לך עסק??? בחור צעיר גמר אתמול פעמיים בפה של דנה הקרוע מרנת גן ודפק פוסט שעבר חוויה יכולה להיות אמא שלו איזה גועל....במקום לזיין פרגיות בנות גילו...צקי רוץ לעשות בדיקה מומלץ. ...
אשת חיל מי ימצא.....
45[QUOTE=זקן השבט]רוני באמת תפסיק לכתוב חבל"ז אתה לא רואה אם מי יש לך עסק??? בחור צעיר גמר אתמול פעמיים בפה של דנה הקרוע מרנת גן ודפק פוסט שעבר חוויה יכולה להיות אמא שלו איזה גועל....במקום לזיין פרגיות בנות גילו...צקי רוץ לעשות בדיקה מומלץ. ...[/QUOTE]
זקן השבט.
מפאת כבוד לגילך המתקדם, אעצור את עצמי ולא אגיב לתגובה הירודה שלך.
...................
Boom Boom Chuck
Boom Boom Chuck
אשת חיל מי ימצא.....
46רוני יקירי,
שים לב. אני לא מגיב. זה ילך ויפחת.
חוצמיזה, היה פה לפני שנתיים מישהו שכל הזמן חיפש לריב.
היו לו שני כינויים והוא היה עושה עליהום עם שני היוזרים.
הוא כנראה כמו עוף החול. קם לתחיה כל פעם במעטפת אחרת.
שיהיה בריא.
בברכת "חייבים להתאפק"
ק.
שים לב. אני לא מגיב. זה ילך ויפחת.
חוצמיזה, היה פה לפני שנתיים מישהו שכל הזמן חיפש לריב.
היו לו שני כינויים והוא היה עושה עליהום עם שני היוזרים.
הוא כנראה כמו עוף החול. קם לתחיה כל פעם במעטפת אחרת.
שיהיה בריא.
בברכת "חייבים להתאפק"
ק.
אשת חיל מי ימצא.....
48אני לא רוצה לעורר את ההתנצחות פה, אבל דורש גיוון... עד עכשיו לא הכרתי אותך, ומשהכרתי אותך - הייתי מעדיף לו לא הכרתי אותך... עברתי על דיווחיך המעטים - ונגעלתי. 

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?