תחשבו על זה לרגע, כל פעם שעולה דיווח כזה, מתחיל דיון מתיש ואין סופי שבעצם כל הזמן מקפיץ את הדיווח לראש הרשימה.
הדיון הוא דיון עקר ולא באמת מעניין את רוב הצרכנים שבעצם נכנסים לפורום כדי למצוא זיון ולא מעניין אותם כל זיוני השכל האלה.
הם נכנסים, הדיווח הראשון שהם רואים הוא דווקא על אלה שלוקחות 500 ומבחינה סטטיסטית הרבה כנראה יגיעו בסופו של דבר לבנות אלו.
מישהו אמר פה משהו לגבי טמטום לא מזמן.
[/QUOTE]

פינוקי, הטיעון שלך נשען על ההנחה ש"אין פרסום רע". קשה לגזור על כל תחום, אבל בתחום המדובר - זה לא נכון... יעידו על כך בחורות שלאחר שנקטלו בפורום - נאלצו לקפל (לסגור
) רגליים, או לפחות להוריד מחיר (ניקול, התאגיד הבת ימי עם הפקידה הצבאית, ועוד בחורות שנענות למחאה). יעידו על כך גם היחצנים שבינינו...
שהרי אם גם כשקוטלים בחורה זה טוב כל עוד כותבים עליה - למה להעסיק יחצנים?! ועוד נקודה: אם השירות והבחורה שאנחנו משווקים כאלה טובים... למה להעסיק יחצנים?!
לגבי החתול ששומר על השמנת: מסכים, למרות שיש כמה יחידות סגולה (דווקא מישהי שמבקשת 500...).
[QUOTE=אחים של גברות] אוליגופול...כשגברים מדברים נשים שותקות.
אז בבקשה ממך אל תתערבי
[/QUOTE]
אש"ג, חשבתי שלי יש בלעדיות על הפניה שלך כאל בחורה. נפגעתי
צ'יקיטה... תישמעי מחרמנת כשמתקשרים אלייך, ו...זהו.
ואני מדבר רק בשם עצמי שאני לא משלם יותר מ-400 לשעה מלאה, אבל... מסתבר שאני ממש לא היחיד.

?), אני אומר: לא פראייר. אם אתה מוצא שאני מאוס ולא מעניין - אתה יותר ממוזמן לא לקרוא את כתביי. וכמי שמתקרא אחים של גברות ומתיימר לכבד נשים, אתה נוטה להכליל ולבוז להן: "אתן מתנהגות כמו נשים בתור בסופרמרקט. קטנוני, עין צרה, קמצן".