[QUOTE=אוליגופול]קים ספורטיבית קטנה עם שיער שחור וחיוך מדהים. חזה בינוני עם פטמות גדולות. אחלה בחורה[/QUOTE]
נשמע מעניין . האם היא עובדת בשעות הערב ?
הסרט של לולה - ביאליק 127
12מה אנחנו בעלי המקום ?
תתקשר אליהם ותדע .
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
13כן היא בדרך כלל בשעות הערב (אני יודע כי אני קבוע שלה ...עדיין לא קניתי את המקום :) )
14גם אני כתבתי במקורי שכעת לא קיים.
בקצרה אתמצת לי אישית אין מה לחפש שם בכלל, המצב שתואר פה לגבי לולה משותף שם לעוד בחורות כך שבעצם המחיר המשולם זה עבור פחות או יותר כניסה לחדר וכל היתר זה תוספות בקפיצות של 50 ש"ח.
מי שמאונן לא מזיין
15אני יכול להגיד בוודאות שזה לא המצב עבור קים. היא הבינה שיותר טוב רכבת של לקוחות מרוצים מהפורום מאשר חמדנות ללא מטרה.
16אולי, גם אני התרשמתי כמוך לטובה מקים יותר מהאחרות. נכון שהיא לא חמדנית ויותר שירותית.
מצד שני, לצערי היא לא ממש משכה אותי. מיציתי אותה אחרי פעמיים - שלוש. עניין של טעם...
מצד שני, לצערי היא לא ממש משכה אותי. מיציתי אותה אחרי פעמיים - שלוש. עניין של טעם...
מחפש את הדבר האמיתי!
17[QUOTE=שלמה המלך]מה אנחנו בעלי המקום ?
יצא לי להתקשר לשם בעבר . לא ענו לי רוב הזמן . ואם כבר ענו פעם אחת זה הפקיד המשוגע .....
שעובד שם שחשב שאני מסתלבט עליו בגלל שיש לי קול צעיר .
תתקשר אליהם ותדע .
[/QUOTE]
קינג סלומון מישהו ביקש ממך משהו ? תחסוך לי את הערות הביניים שלך ....
יצא לי להתקשר לשם בעבר . לא ענו לי רוב הזמן . ואם כבר ענו פעם אחת זה הפקיד המשוגע .....
שעובד שם שחשב שאני מסתלבט עליו בגלל שיש לי קול צעיר .
החיים הם מה שאתה עושה מהם
18קים המעסה הכי מתוקה שהכרתי. גם בתור בחורה היא אחלה.
אני קבוע שלה.
ניסיתי עוד כמה אחרות ולאף אחת לא חזרתי.
ללולה לא אתקרב, תודה על האזהרה
19המקום מתדרדר ותמורת 250 ש"ח באמצע כביש סואן אפשר לצפות ליותר..
לא שווה את הסיכון והמחיר.
שתי הפגישות האחרונות שלי שם היו נפילות
אני מיציתי
אני מזיין משמע אני קיים
20אין צורך אדמין יקר...הסברת שזה לא האתר וקיבלנו בהבנה...הכל טוב בממלכת סקס אדיר