כ צעירה בבאר שבע - סקס אדיר

צעירה בבאר שבע

1
ממש במקרה עברתי ליד האצטדיון החדש בבאר שבע ובכביש המוכר לידו הבחנתי לב באישה שעומדת ומחכה. הכביש די שומם ולא מוביל לשום מקום ובעבר כיכבו שם כמה זונות.
לעניינו- עצרתי לידה בחורה בת 24. שמנה. לא מלאה ולא עסיסית- פשוט שמנה! אבל יש לה פנים יפות ורואים שהיא צעירה. מבטא רוסי אבל עברית טובה.הציעה מציצה ב50 או באנדל של ז+מ ב150. הסכמתי. נסענו לאזור שכוח אל אי שם ליד האצטדיון. חשפה שדיים גדולים ופטמות ענק. ירדה למציצה חשופה לא רעה בכלל . נשכבה על הגב והתחלתי לפמפם. כוס לח ומגולח לא הכי צר אבל יש חיכוך. לא מתנשקת ולא מזדיינת בלי גומי. מאוד סבלנית ולא התנגדה להחליף תנוחות למרות שבמימדים שלה זה די פרויקט. הייתי איתה בערך 20 דקות עד לגמירה.
סה"כ חוייה בינונית ומעלה לאוהבי השמנות- ובהחלט עדיפה על השבורות של ג'.

צעירה בבאר שבע

2
האם מדובר בבחורה בלונדינית עם ריח חזק של סיגריות? אם כן אז זה מעניין כי אני לוקח זונות רחוב רק למציצה מקונדמת והבחורה תמיד סרבה להצעה ב 50 ודרשה 100 למציצה. עמדה בעבר ליד בנין הוט באזור הרכבת אבל ראיתי אותה לפני חודש-חודשיים ליד האצטדיון. מעניין אם כאשר יפתח האצטדיון ימשיכו לעמוד שם בנות. אני חושב שלא.

צעירה בבאר שבע

4
בזמן האחרון יצא לי לראות שמה בחורה רזה עם שיער שרוך ארוך יחסית גבוהה נראית רוסיה , לא שאלתי למחיר כי מישהו לקח אותה לפני ופשוט נעלם איתה , תופעה שקרתה לי באזור הזה כמה פעמים .

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”