גם אם לא יהיה משהו מיני אני אדווח עוד שעתיים שלוש.
יצאתי...
3לפני שבוע ראיתי פרסום על עיסוי תאילנדי אמיתי כמו בתאילנד... עיסוי מסורתי על הריצפה עם דריכות (כמו שמשוגע לעיסוי אוהב).
השארתי את הפרטים באתר,לאחר יום חזר אלי גבר וקבע לי פגישה של שעת עיסוי עם תאילנדית אמיתית.
אפשר לראות תמונות שלה באתר-הקליניקה של אמילי נייד-054-4319221 רחוב מאירוביץ 15 ראשון לציון.
הגעתי למקום בשעת בין הערביים,סתם זה כבר היה לילה...
המקום הוא מספרה מכון יופי שאמלי וחברתה משכירות בו קומת גלריה קטנה.
אמילי עצמה בפנים ניראת טיפה יותר מבוגרת מאשר בתמונות,אבל איזה חזה שופע ובריא יש לה... עם פיטמות בולטות מבעד לחזייה.
יש להם חדר טיפולים אחד,ועדיין הטיפול שם לא נגמר אז ישבתי עם אמלי למטה על הספה היא דיברה ואני הקשבתי והסתכלתי על הפיטמות שלה.אני חושב שפיטמה אחת הייתה טיפה יותר בולטת כנראה ששם היה לה קר יותר.
סוף סוף העיסוי שם הסתיים אמילי ליוותה החוצה את הלקוחה-יצאה משם איזה בת 50 עם חזה ענק.
אמילי נעלה את הדלת ועלינו שלושתינו למעלה,החברה שלה לעיסוי גם תאילנדית, צעירה יותר אבל לא יפה עם חזה קטן-במילה אחת אכזבה.
ואז... המילה הנחיתה את הפצצה "נעשה לך עיסוי ב-4 ידיים בפחות זמן".
טוב נו... מה אני יעשה-כבר הבנתי שמשהו מיני כבר לא יהיה למרות שאם הייתי נכנס עם אמילי לבד, בטוח הייתי "חותר למגע" את זה לא אני המצאתי זה המ"פ בצבא.
נכנסתי לחדר התפשטתי ונישכבתי עירום,הבנות נכנסו ובטבעיות טיפלו בי בכול הגוף היה לחיצות, מתיחות, סחיבת שיערות ודריכות עד שנשמתי כמעט פרחה.
היו רגעים שהעיסוי היה על גבול האירוטי,כל מיני ליטופים ארוכים מחרמנים מלמטה עד למעלה.
למרות שהייתי עם שתיים הזמן שקיבלתי היה כמעט שעה,להגיד שמאוד נהנתי אני לא יכול לומר,אני אוהב יותר עיסוי רקמות עמוק שגורם לך לבכות לתוך החור במיזרון,פעם בכיתי כל כך הרבה שהמעסה כמעט החליקה על הדמעות.
אמילי סיפרה לי שיקר לה השכירות במקום ובגלל זה המחיר לטיפול גבוה,250 לשעה.
היא מחפשת מקום יותר זול,הצעתי לה שתעבור לטיפולים בדירה ולא בחנות...
היא לא הבינה וחשבה שאני מדבר על הדירה שלה ואמרה שיש לה חדר טיפולים בבית אבל לא נוח לה לקבל בבית.
יש לי הרגשה שבעבר היא קיבלה בבית ועשתה אפילו מעבר,יש בה משהו זנותי.
קיבלתי כוס מים חשבונית ונסעתי הבייתה.
לסיכום-
אחלה מסאג' לטעמי היה חלש מידי.
מחיר יקר,אני קיבלתי שתי מעסות במחיר הזה אז יצא לי אישית זול.
אקסטרות-צריך לבדוק את הנושא לעומק.
חנייה יש ברחוב לפחות בערב שהייתי לא הייתה בעיה.
דיסקרטיות-אין.
האם אחזור-כן.
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
...