זונה אוקטביה פופינס וראש ממשלת ישראל וורשה בבית המשפט! 

שלום חברים יקרים! כולכם בוודאי מכירים אותי כי אני הוא ראש הממשלה שלכם... ראש ממשלת ישראל מר וורשה!
האם אתם אוהבים אותי זאת כבר שאלה אחרת, אבל זה לא כ"כ מעניין אותי 

האם אתם אוהבים אותי זאת כבר שאלה אחרת, אבל זה לא כ"כ מעניין אותי 

ובכן חברים אני יוצא עם אישה מקסימה! שמה אוקטביה פופינס. אוקטביה היא כוסית ברונטית מטורפת עם עיני שקד מלוכסנות וחיוך כובש! ישבנה תפוחי וסקסי להפליא והחורים שלה יפים וטעימים! 
אתם בטח חושבים שאם אני יוצא איתה היא בטוח פרופסורית או מנכלית של חברה ידועה... אבל לא חברים אוקטביה היא זונה! היא האמא של הזונות! הזונה הכי מטורפת שידעה המדינה מאז הקמתה!
אבל לי לא אכפת שהיא זונה... אני אוהב אותה כמו שהיא ואף אחד לא ידע על הסוד האפל שלה... אבל יום אחד הכל התנפץ לרסיסים! 

אתם בטח חושבים שאם אני יוצא איתה היא בטוח פרופסורית או מנכלית של חברה ידועה... אבל לא חברים אוקטביה היא זונה! היא האמא של הזונות! הזונה הכי מטורפת שידעה המדינה מאז הקמתה!
אבל לי לא אכפת שהיא זונה... אני אוהב אותה כמו שהיא ואף אחד לא ידע על הסוד האפל שלה... אבל יום אחד הכל התנפץ לרסיסים! 
באחד הערבים יצאתי עם אוקטביה והבאתי אותה לביתי כדי לפרק את החורים הרעבים שלה
אוקטביה התיישבה צמוד אליי על הספה ובמקום לקחת את ראש הממשלה הקשיח לפיה היא צמידה אליי את שדיה הזקורים והתחילה לדבר על חתונה וילדים 
אוקטביה התיישבה צמוד אליי על הספה ובמקום לקחת את ראש הממשלה הקשיח לפיה היא צמידה אליי את שדיה הזקורים והתחילה לדבר על חתונה וילדים 
"וורשה אהובי אני רוצה שנתחתן ונעשה ילדים!" אמרה לי בשמחה אוקטביה ונצמדה עוד יותר קרוב אליי 

"לא חתונה לא באה בחשבון! ראש ממשלה לא מתחתן עם זונה! אני ראש ממשלת ישראל!"
אמרתי לה נחרצות והתרחקתי ממנה קלות.
אמרתי לה נחרצות והתרחקתי ממנה קלות.אוקטביה קמה בהפגנתיות החטיפה לי כמה סטירות מצלצלות וצעקה: "מנייאק! לך תזדיין! בן זונה! זבל! גוש שפיך! מעפן!" היא הלכה וטרקה את הדלת בעצבים. היי היי לאן את הולכת מה עם זיון אנאלי לפרידה? 

אוקטביה רתחה מעצבים והחליטה לנקום בוורשה. היא כתבה ספר על חיי המין עם ראש ממשלת ישראל מר וורשה והשיקה אותו בתערוכת הספרים הכי נחשבת בארץ! 

כל ישראל הייתה המומה מהספר! הוא הפך לרב מכר תוך יום אחד! הקריירה הפוליטית של וורשה התרסקה לרסיסים! הוא זעם על פופינס כמו שלא זעם על אף אחד מעולם! באותו רגע הוא רצה לדחוף לה את הספר לתחת! הזונה הזאת עוד תשלם על זה! אמר לעצמו מר וורשה
הוא צלצל אליה כדי להבהיר לה חד וחלק מה הוא חושב על פרסום הספר.
"תגידי מה עשית? את דפוקה לגמרי? מה את מפרסמת ספר על חיי המין שלנו? הרסת לי את הקריירה זבל מושתן שכמותך!" צעקתי עליה בעצבים!" והיא ניתקה לי בפרצוף אחרי שצחקקה בשובבות.
כן כן עדיף שתשתקי ולא תעני גם ככה את מדברת ועושה רק שטויות!
כן כן עדיף שתשתקי ולא תעני גם ככה את מדברת ועושה רק שטויות!
לא התאפקתי וצלצלתי אליה שוב.
"שוב אתה?" שאלה פופינס...
"זוהמה דוחה מה עשית? את עוד תשלמי על זה! אנחנו נפגש בבית משפט!" צעקתי עליה וניתקתי לה בפרצוף! 

צלצלתי לעורך דין שלי וסיפרתי לו על המצב. הוא הבטיח לי שיעשה את כל המאמצים כדי שהזונה פופינס תשלם לי פיצויים על עוגמת נפש 

כעבור כמה ימים אוקטביה קיבלה זימון לבית המשפט. נקבע שהשופט במשפט יהיה השופט הכי טוב במדינה, לא אחר מאשר השופט אוינק אוינק 

ביום המיוחל הגעתי לבית המשפט בחליפה הכי יוקרתית שלי ואוקטביה הגיעה לבית המשפט בלבוש הכי זנותי שלה
מתאים לה לערער את שיקול דעתו של השופט עם המיניות שלה
מתאים לה לערער את שיקול דעתו של השופט עם המיניות שלה
על שולחנו של השופט אוינק אוינק הניחו את הספר המפורסם והוא עיין בו בסקרנות רבה
(מר ג'ירפה היה השופט וישב על הספה בזמן שאני ושרון עמדנו מולו
)
(מר ג'ירפה היה השופט וישב על הספה בזמן שאני ושרון עמדנו מולו
) (שרון לבשה סטרפאון והייתה השופט אוינק אוינק במקום מר ג'ירפה).
השופט התחיל להזיע וללטף את הזין שלו... הוא סימן לי להתקרב אליו והפנה את תשומת ליבי לקטע מסויים בספר."אויי תראה מה הולך פה! התחרמנתי בטירוף! קיבלתי זיקפה מטורפת! בוא לפה מר וורשה תמצוץ את הזין הקשיח שלי!"
צעק כבוד השופט אוינק אוינק והוריד אותי לעבר הזין שלו
כולם באולם תפסו את הראש והיו המומים מהמתרחש
אוקטביה פופינס דווקא מאוד נהנתה מזה והתחילה ללטף את עצמה... חרמנית שכמותה 
צעק כבוד השופט אוינק אוינק והוריד אותי לעבר הזין שלו
כולם באולם תפסו את הראש והיו המומים מהמתרחש
אוקטביה פופינס דווקא מאוד נהנתה מזה והתחילה ללטף את עצמה... חרמנית שכמותה 
"כן כן חתיכת מלשן קטן תמצוץ את הזין הגדול שלי!"
צעק לי השופט אוינק אוינק ודחף את הזין שלו לתוך הפה שלי. אחרי שמצצתי כהוגן את הזין הקשיח שלו, כבוד השופט אוינק אוינק הודיע על הפסקה של חצי שעה וגרר אותי לחדר המנוחה שלו. שם הוא העיף אותי על המיטה הגדולה והתנפל על הטוסיק הבתולי שלי
הוא הוריד ממני את הבוקסר האדום שלי וטפח על פלחי ישבני הרכים 
צעק לי השופט אוינק אוינק ודחף את הזין שלו לתוך הפה שלי. אחרי שמצצתי כהוגן את הזין הקשיח שלו, כבוד השופט אוינק אוינק הודיע על הפסקה של חצי שעה וגרר אותי לחדר המנוחה שלו. שם הוא העיף אותי על המיטה הגדולה והתנפל על הטוסיק הבתולי שלי
הוא הוריד ממני את הבוקסר האדום שלי וטפח על פלחי ישבני הרכים 
הוא שפך על הטוסיק שלי כמות גדולה של ג'ל אנאלי וחדר לישבני כשאני שוכב על הבטן
הזין הגדול שלו חדר עמוק עמוק לישבני ונשמתי נעתקה
הזין הגדול שלו חדר עמוק עמוק לישבני ונשמתי נעתקה
השופט אוינק אוינק דפק אותי בתחת עמוק וחזק כשהוא צועק: "ככה עושים למלשנים שמתלוננים בבית משפט על הנקבה שלהם במקום לתת לה דפיקה טובה ולהגיע איתה לפשרה בצורה פרטית!!!" 

הרגשתי ממש חסר אונים תחת משקלו ונוכחותו המרשימה
(שרון שכבה עליי ככה שראינו את הזיון במראה היה ממש מגניב לראות איך היא מפרקת לי את התחת וגופה הסקסי צמוד אליי מאחורה
) השופט אוינק אוינק נצמד לראשי ונשך אותי באוזן מה שהתחיל ממש לחרמן אותי ואני חייב להודות שנהנתי מאוד מאיך שהוא פירק לי את הטוסיק הקטן והשובב שלי! נתתי לו קונטרות טובות ולא האמנתי בעצמי שאני כזאת זונה אוכלת בתחת!
השופט אוינק אוינק הוא גבר מרשים מאוד ויודע איך לפרק חורצ'יקים קטנים ושובבים 
הוא גמר לי פעמיים בתחת והמשיך לזיין אותי חזק ועמוק בתחת עם השפיך בישבני! 

הרגשתי ממש חסר אונים תחת משקלו ונוכחותו המרשימה

(שרון שכבה עליי ככה שראינו את הזיון במראה היה ממש מגניב לראות איך היא מפרקת לי את התחת וגופה הסקסי צמוד אליי מאחורה
) השופט אוינק אוינק נצמד לראשי ונשך אותי באוזן מה שהתחיל ממש לחרמן אותי ואני חייב להודות שנהנתי מאוד מאיך שהוא פירק לי את הטוסיק הקטן והשובב שלי! נתתי לו קונטרות טובות ולא האמנתי בעצמי שאני כזאת זונה אוכלת בתחת!
השופט אוינק אוינק הוא גבר מרשים מאוד ויודע איך לפרק חורצ'יקים קטנים ושובבים 
הוא גמר לי פעמיים בתחת והמשיך לזיין אותי חזק ועמוק בתחת עם השפיך בישבני! 

כבר שכחתי לשם מה התכנסנו בבית המשפט וכל מה שאני זוכר זה שחזרתי הביתה מאושר ובשיכרון חושים
עורך הדין שלי עידכן אותי מאוחר יותר שההחלטה נדחתה לעוד שבועיים.
כבר לא עניין אותי מה השופט אוינק אוינק יחליט במשפט רק קיוויתי שהוא ימשיך לפרק לי את הטוסיק הקטן והשובב שלי לעיתים קרובות

הייתי מאוהב בשופט אוינק אוינק 
עורך הדין שלי עידכן אותי מאוחר יותר שההחלטה נדחתה לעוד שבועיים.
כבר לא עניין אותי מה השופט אוינק אוינק יחליט במשפט רק קיוויתי שהוא ימשיך לפרק לי את הטוסיק הקטן והשובב שלי לעיתים קרובות

הייתי מאוהב בשופט אוינק אוינק 
עכשיו אני השופט אוינק אוינק...
אומנם המשפט נגמר אבל השופט אוינק אוינק היה עדיין חרמן בטירוף! הוא קרץ לאוקטביה פופינס והיא קרצה לו... שנינו רצנו אחוזי חרמנות לחדר הצדדי והתנפלנו זה על זו כמו תיכונסטים מלאי הורמונים 

אוקטביה פופינס חשבה שוורשה נתן לי שוחד... כשגיליתי לה שפירקתי לו את התחת עמוק וחזק היא התפוצצה מצחוק
היא ישבה על הספה ומצצה לי את הזין הקשיח שלי מול המראה בזמן שליטפתי את שיערה הברונטי. היא כל הזמן ניסתה להוציא ממני הבטחה שהיא זאת שתנצח במשפט
הקמתי אותה מהספה ונתתי לה למצוץ לי בעמידה כשישבנה מול המראה. הורדתי את החוטיני שלה ופיסקתי את פלחי ישבנה. שני החורים המדהימים שלה נגלו לנגד עיניי ובערתי מחרמנות!
היא ישבה על הספה ומצצה לי את הזין הקשיח שלי מול המראה בזמן שליטפתי את שיערה הברונטי. היא כל הזמן ניסתה להוציא ממני הבטחה שהיא זאת שתנצח במשפט
הקמתי אותה מהספה ונתתי לה למצוץ לי בעמידה כשישבנה מול המראה. הורדתי את החוטיני שלה ופיסקתי את פלחי ישבנה. שני החורים המדהימים שלה נגלו לנגד עיניי ובערתי מחרמנות!
פופינס החרמנית רצתה ירידה! השכבתי אותה על המיטה, פיסקתי את רגליה וצללתי לעבר הכוס הורדרד שלה!
ליקקתי לה בחום ובאהבה את הכוס ואחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות והודיעה לי שאני ירדן נפלא! 
ליקקתי לה בחום ובאהבה את הכוס ואחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות והודיעה לי שאני ירדן נפלא! 
אוקטביה הפכה אותי הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. הדבקתי את הפה שלי לחור התחת שלה ואכלתי אותו ברעב גדול! יאממי יאממי איזה טעים גררררררררררר 

אוקטביה שלפה את כבוד השופט הקשיח שלי מתחתוניי והתחילה למצוץ את שתי הביצים החלקות שלי בו זמנית בפיה החם. היא ליקקה ומצצה את הזין הקשיח שלי במציצת פוליש נפלאה ומידי פעם נשכה אותי בגופי ובישבני 
צעקתי, התפתלתי מצד לצד והמשכתי להסניף וללקק את החורים המתוקים שלה 

צעקתי, התפתלתי מצד לצד והמשכתי להסניף וללקק את החורים המתוקים שלה 
"קדימה כבוד השופט אוינק אוינק תזמבר אותי כמו שצריך!"
צעקה פופינס ועלתה עליי לרכיבה הפוכה. הקפצתי אותי על הזין הקשיח שלי בזיון טרמפולינה מטורף!
ראיתי את פופינס מתעופפת מול המראה והציצים שלה רקדו ומחאו כפיים 
צעקה פופינס ועלתה עליי לרכיבה הפוכה. הקפצתי אותי על הזין הקשיח שלי בזיון טרמפולינה מטורף!
ראיתי את פופינס מתעופפת מול המראה והציצים שלה רקדו ומחאו כפיים 
אוקטביה הסתובבה אליי והמשיכה לרכב עליי במרץ! היא קירבה את פיה לאוזני ולחשה לי חריו חריו חריו של נקבה! אני עשיתי כמוה ולחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר
היא גם נשכה את צווארי ואת אוזניי וחירמנה אותי עוד יותר! חיבקתי אותה בחום והרגשתי את פעימות ליבה! פופינס הייתה חרמנית והתרגשה מאוד מהזיון הלוהט! 
היא גם נשכה את צווארי ואת אוזניי וחירמנה אותי עוד יותר! חיבקתי אותה בחום והרגשתי את פעימות ליבה! פופינס הייתה חרמנית והתרגשה מאוד מהזיון הלוהט! 
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על הזין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה ומול המראה המשכתי להעיף אותה במרץ!
שנינו התחרמנו מהטוסיק הסקסי שלה שקיפץ במרץ! פלחי ישבנה מחאו כפיים יסססססס!
שנינו התחרמנו מהטוסיק הסקסי שלה שקיפץ במרץ! פלחי ישבנה מחאו כפיים יסססססס!
התיישבתי על הספה ופופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! 

קמתי מהספה והקפצתי את פופינס החרמנית בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי את הכוס הורוד והרטוב שלה במיסיונרית מטריפה! 

אוקטביה נשענה על השידה, הבליטה את ישבנה התפוחי והזמינה אותי לחדור לחור הורדרד שלה. פיסקתי את פלחי ישבנה והשחלתי את הזין לכוס שלה!
הלמתי בה במרץ והפלקתי על ישבנה. אחחח פופינס הזונה היא זיון אליפות! 
הלמתי בה במרץ והפלקתי על ישבנה. אחחח פופינס הזונה היא זיון אליפות! 
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק אותה בכוס חזק ועמוק!
הבטתי על חור התחת שלה וליטפתי אותו בחרמנות... "אני עוד אפתח את החור הקטן והשובב הזה בדיוק כמו שפתחתי את החור של מר וורשה!"
חשבתי לעצמי 
הבטתי על חור התחת שלה וליטפתי אותו בחרמנות... "אני עוד אפתח את החור הקטן והשובב הזה בדיוק כמו שפתחתי את החור של מר וורשה!"
חשבתי לעצמי 
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! 

התהפכנו והמשכתי לפרק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! מחיאות הכפיים הסוערות של הזיון נשמעו בכל בית המשפט 

עברנו לדוגי מהר ועצבני! 

פירקתי את פופינס טוב טוב עד שהיא נהייתה רעבה ודרשה לטעום את הזרע שלי! 

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה לי חרוזים אנאליים לתחת

והתחילה למצוץ לי בחום ובאהבה את הזין הקשיח שלי
(גררר סוף סוף ניסיתי את החרוזים האנאליים של שרון, תחושה ממש נעימה כשהם עמוק בטוסיק
) אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה של פופינס כמות גדולה של שפיך חם! פיפינס הביטה בי בחיוך ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק השופט!" וגרגרה את הזרע בגרונה 

את החרוזים שהיו במעמקי התחת שלי פופינס דחפה לי לפה ונתנה לי לטעום את מיצי התחת שלי... שובבה 

טעמתי את מעמקי התחת שלי 

(גררר סוף סוף ניסיתי את החרוזים האנאליים של שרון, תחושה ממש נעימה כשהם עמוק בטוסיק
) אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה של פופינס כמות גדולה של שפיך חם! פיפינס הביטה בי בחיוך ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק השופט!" וגרגרה את הזרע בגרונה 

את החרוזים שהיו במעמקי התחת שלי פופינס דחפה לי לפה ונתנה לי לטעום את מיצי התחת שלי... שובבה 

טעמתי את מעמקי התחת שלי 

הזונה אוקטביה פופינס זכתה במשפט וראש ממשלת ישראל וורשה הפסיד 

אוקטביה פופינס הצטרפה אליי בתור סגנית השופט ואני מפרק אותה נון סטופ בכל החורים בין הדיונים 
הייתי זקוק לנימפומנית כמוה בבית המשפט! לא כל יום מוצאים כזאת נימפומנית רעבה לזין וזרע 724
רק צריך להזהר איתה שלא תפרסם גם איזה ספר עסיסי עליי ועל חיי המין שלי איתה 

הייתי זקוק לנימפומנית כמוה בבית המשפט! לא כל יום מוצאים כזאת נימפומנית רעבה לזין וזרע 724
רק צריך להזהר איתה שלא תפרסם גם איזה ספר עסיסי עליי ועל חיי המין שלי איתה 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה נפלא! 

תודה שפירקת שוב את הטוסיק הקטן והשובב שלי את זיינית אנאלית תותחית! 

אני חריו חריו חריו של זכר שלך ואת חריו חריו חריו של נקבה שלי! יססססס! 

תודה שהאכלת את הטוסיק שלי בחרוזים אנאליים! הגמירה הייתה מדהימה! 

ד"ש לחורצ'יקים היפים והמתוקים שלך! 

Lavelle

היא כמובן מכחישה את הכל אבל אני עוקב אחריה ואחרי זה עושה לה הצגות בסמסים 
)

כעבור כמה דקות פופינס החרמנית התחילה להרטיב, לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה וחיוך ענק הופיע על פניה היפות 

המשיכה פופינס בשלה...