כ אלחם עד שהאמת תצא לאור !!! - דף 9 - סקס אדיר

אלחם עד שהאמת תצא לאור !!!

83
[QUOTE=roni golan]

אך אם אני שותל פרח,והשכן הותיק רומס את את הפרח !!!
או אם אני צובע קיר בלבן,והשכן הותיק משחיר אותו בשחור !!!
מדוע אני צריך להמשיך לטרוח ?כאשר בכל פעם קם דייר אחר,שממשיך את מלאכתו של הרשע הקודם כועס
אני אמשיך לגור בבניין משום שזהו ביתי...אך לא אשתול יותר פרחים חדשים,למרות שזה בדמי !!!
[/QUOTE]
מדוע אתה צריך להמשיך לטרוח אתה שואל? זה כבר פאק באישיות שלך שאתה צריך להתגבר עליו.
רוני - אתה צריך שכולם יאהבו אותך, מכך אתה ניזון ומזה אתה פורח.
זה לא יקרה - תמיד יהיו כאלה שלא יאהבו אותך ועוד הרבה יותר שיקנאו בך.
אתה חייב ללמוד להשלים עם זה ולשים עליהם זין גדול.
השתקתך משחקת לידיהם וזה בדיוק מה שהם רוצים. אל תתן להם את התענוג הזה.

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

85
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=roni golan]

אך אם אני שותל פרח,והשכן הותיק רומס את את הפרח !!!
או אם אני צובע קיר בלבן,והשכן הותיק משחיר אותו בשחור !!!
מדוע אני צריך להמשיך לטרוח ?כאשר בכל פעם קם דייר אחר,שממשיך את מלאכתו של הרשע הקודם כועס
אני אמשיך לגור בבניין משום שזהו ביתי...אך לא אשתול יותר פרחים חדשים,למרות שזה בדמי !!!
[/QUOTE]
מדוע אתה צריך להמשיך לטרוח אתה שואל? זה כבר פאק באישיות שלך שאתה צריך להתגבר עליו.
רוני - אתה צריך שכולם יאהבו אותך, מכך אתה ניזון ומזה אתה פורח.
זה לא יקרה - תמיד יהיו כאלה שלא יאהבו אותך ועוד הרבה יותר שיקנאו בך.
אתה חייב ללמוד להשלים עם זה ולשים עליהם זין גדול.
השתקתך משחקת לידיהם וזה בדיוק מה שהם רוצים. אל תתן להם את התענוג הזה.

[/QUOTE]

מסכים איתך קישקשתא, רוני הוא אחד מאלו שנולדו עם הרצון והיכולת לעזור לזולת (מענטש אמיתי).

מי שמאונן לא מזיין

88
גם אם רוני הוא כל מה שאמרו עליו בתחילת הפוסט, אני מוצא תענוג גדול לקרוא את כל כתביו - פונט אחר פונט, כך שמצידי האמת כאן לא חשובה כלל מה גם שכל כך פשוט להוכיח את ההפך אם רק אותם זורקי בוץ ילכו לאותן המדווחות ויכתבו את הרשמים שלהם. אני אחזור ואומר את מה שאני תמיד חושב, לא משנה כמה אתם משלמים ומה כתבו על אותה נותנת שירות, בסופו של דבר הכל עניין של כימיה ויחס (שלכם).

90
שלום חברי הפורום היקרים אני אומנם לא מדווח הרבה אבל אני תמיד עוקב ונהנה לקרוא את הדיווחים פה אבל מה שמשך את צומת לבי זה החיכוך בין רוני .. סליחה הרב רוני לבין אוליגופול אני לא יודע מה עובר אליהם אבל שניהם צריכים להפסיק רוני אני והחברה נהייה מאוד מעוכזבים בלי הדיוחים והסיפורים שלך ולגבי אוליגופול אני לא מכיר אותך כול כך אבל לא מפיצים שמועות אם אין לך ממש ראיות אז אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד מחברי הפורום אז בשם כול הפורום אז בבקשה מר אוליגופול .. רד מהרב רוני ....

חזור אל “סיפורי הרב”