ספא בית קליפורניה בעיית טלפונים
שלום לכולם,
אתמול התקשרתי לספא בבית קליפורניה (אני נוהג לפקוד את המקום בתקופה האחרונה) והייתה להפתעתי הודעה כי המספר איננו מחובר. מכיוון שעברתי קרוב למקום החלטתי לבדוק מה קורה שם אז נכנסתי לבית קליפורניה (יגאל אלון 120 פינת רחוב תוצרת הארץ, בדיוק מאחורי מגדלי עזריאלי בבניין של מסעדת דיקסי למי שלא מכיר), וירדתי לספא שבקומה מינוס 2 זה במפלס החניון.
לשמחתי הספא היה פתוח והכל כרגיל. כששאלתי למה יש הודעה כזו בקו (זה הקו של בזק שהיה אצלי בזיכרון של הפלאפון) הבנות אמרו שיש בעיה עם הקווים של בזק כנראה בגלל הסופות והגשמים חדרו מים והם עובדים לסדר את זה וייקח כמה ימים. הקווים הניידים לעומת זאת עובדים למרות שיש לפעמים קצת בעיות קליטה. גם זה יסודר לדבריהן.
אם כבר מדברים, ראיתי שם כמה בנות חדשות שבכוונתי לדגום.
אני נכנסתי עם מאשה, אוקראינית גבוהה, רזה-חטובה בלונדינית, ארוכת רגליים בעלת עיניים חתוליות...אין על האוקראיניות...
מאשה בחורה נעימה...נותנת את הזמן ולפעמים אפילו קצת יותר, למגינת ליבם של בעלי המקום שמתעצבנים עליה לפעמים...כך היא אומרת. בלי לחץ...לא מתקתקת בכלל.
בנוסף, ניתן לקשור אתה שיחה אינטליגנטית. אצלי חשוב לדבר בזמן הטיפול כי זה נותן המשכיות וקצת יוצר קשר. אין אצלה אקסטרות, המקום לא מרשה אומרת...כנראה שגם היא עצמה לא מאוד ליברלית ולא מעוניינת בזה...אבל בלי ספק מסונכרנת וקשובה ללקוח...כמובן שאני נהנה מכל טיפול אצלה...בקיצור...מומלצת...
אני נוהג לשבת קצת בסלון שם ולפטפט קצת אחרי הטיפול לצורכי התאוששות...אז מאשה והבנות ביקשו שאכתוב פוסט בפורום, בייחוד עכשיו שיש להם את הבעיה עם הקווים של בזק. אולי בהמשך אכתוב גם על עוד בנות שם. לא תמיד יש לי זמן לזה.
הנה לינק לפרסום של המקום באתר
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6862
מקווה שנהניתם מהדיווח
גלשני
2עד הפסקה האחרונה התלבטתי אם יש אינטרסים מסויימים מאחורי ההודעה הזאת, ובפסקה האחרונה נפתרה ההתלבטות שלי- בוודאי שיש אינטרסים של מי שעומד מאחורי ההודעה.
לא אומר שכותב ההודעה יחצ"ן, אבל משהו מרגיש לא טבעי.
ולעניין התוכן- הטלפונים במקום זאת הבעיה הכי קטנה שלהם.
הם מסוג המקומות ששרופים כאן בפורום - התייחסות מגעילה ועכשיו מנסים לקושש בחזרה לקוחות.
4למקום אין בעיה של טלפונים אלא בעיה של חרא שירות ותקתוק בזמנים.
תגיד להם קודם לפתור את זה...
6מקום מסודר ונקי וכאן נגמר החיובי, כל היתר שלילי
הייתי וקבלתי יחס מגעיל אחרי ששילמתי
אין סיכוי שחזור למקום בו קיבלתי יחס רע
7אני לא מסכים שהמקום תיקתוקיה..אני פקדתי את המקום תקופה די ארוכה אצל ניקול ואיזבל שנותנות שרות מצויין ולא מתקתקות...אפילו היו דופקים להם על הדלת שיסיימו כי עברו את הזמן..
10חרא של שירות
אני אהבתי את חן מיוסף קארו
חבל שכרגע סגר .
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.