הפינוק של איב!!! בבית ים!!!!
כשאומרים לי שהגיע מרחוק אנשים שאומרים את זה תמיד לא הבנתי מה זאת אומרת רחוק, יש לכם אותו יש לכם רישיון, יש לכם דלק, יאללה כמה כבר אפשר לנסוע בדרכים היום הבנתי את זה עם הראשונה!!! עפתי לעבודה כמובן עובד עובד ולא עובר השעות מצלצל אל איב דחוף לקבוע איתה יודע שרק היא יכולה להרגיע לפני הטיסה שלי לפורטו. מגיע כמובן לבת ים כי היא עברה דירה! באסה אבל סבבה יותר טוב יותר דיסקרטי!
אתה מגיע לבת ים עיר באמת דפוקה! הוויז אומר לי איך להגיע אליה בדרכים לא דרכים אני תמיד מקשיב לו... מוזר.
מגיע אליה היא יורדת כבר לקנות סיגריה אני מחכה לה בקצה הרחוב יודע שמחכה לי פינוק שהרבה מאוד זמן אני מחכה לו רק היא ואני בלי נטלי בלי בחורה חדשה! בלי אורגיה! ובלי לשלם עוד ככה אני אוהב אותה שהיא רק שלה ואני איתה עושים אהבה למרות שאני לא מחזיק מעמד די באסה! גומר מהר!!! קורא לי רק אצל ואצל עוד מישהי!
מגיע הביתה שלה אז היה בחום איכס מגיע קושר את האופניים למטה שואל אותה אם זה בסדר פה היא ואמרת כן... מעלה את התיק שלי נכנס דירה נחמדה הולך מראה איפה השירותים אם אני צריך כמובן הולך... הולך גם להתקלח אומרת לי להזהר לא להחליק, אומר לה, אני זוכר גומר להתקלח אומר לה תודה רבה איב.
אומרת לי בבקשה יאללה בוא נתחיל אני מרגישה שאתה חרמן!!! אשש היא פרבר מכירה יוצר מידי טוב, לפעמים זה לא טוב אומר לעצמי.
שוכב על המיטה בינתיים עושה לי סטרפטיז מהיר היא כבר רואה אותו (את הזין כבר עומד). לאט לאט מתקרבת אליה היא מתחילה לנשוף אוויר קר גדי לקרר את הזין אבל זה לא עוזר אומר לה סליחה איב אבל אני לא מתפאר תוך שניה משתלט עליה כמובן בעדינות (איב לא שחר או שלי שאפשר בארגסיביות).דוחף את הזין לפה היא כבר מבינה מתחילה לאט לאט למצוץ אותו כמה דקות אני כבר מרגיש בעננים היא לאט לאט מתחילה להגביר את הקצב עוד שניה אני מתפוצץ אתלה בפה אבל רוצה לגמור לה בכוס היא כבר מכינה את הקונדום שלה מכניסה אותו שמה לי אותו במציצה אחת עד סוף עוד שניה מתפוצץ!! אומר לה את התוכחה הרגילה שהתחת שלה באוויר רואה את הצלוליטיס רוקד לי על הזין ופשוט גומר גמירה מארץ המגירות!!!!!! וכמובן גם נופל כליה איך היא אוהבת את זה!!! חחחחח פעם ראשונה שעשיתי את זה ביקשתי סליחה שנפלתי עליה יא אומרת לי תיפול כל הסמן זה כיף!!! מאז אני רק נופל עליה!!!
מדבר איתה אחרי זה כמה דקות וטס הביתה ברכבת + אופניים!