אוינק אוינק - שומר הראש המצויד בחזיריק קשיח
תופס את מקומו של מר וורשה - המאהב הנצחי של
המיליארדרית הנימפומנית אוקטביה פופינס! 

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני שומר ראש שרמנטי ומצויד היטב 

הייתי שומר ראש של כל הסלבריטי בהוליווד! תנקבו בשם ואני אהנהן עם הראש
הסלבריטי מריחים חזיריקים מוצלחים כמוני מקילומטר! 
הסלבריטי מריחים חזיריקים מוצלחים כמוני מקילומטר! 
אבל תעזבו את כל הסלבריטי האלה בצד... כשנודע לי שמיליארדרית כוסית בטירוף מחפשת שומר ראש מיד קבעתי ראיון עבודה אצל גברת פופינס! כן כן זהו שמה נכון שם סקסי להפליא? 

הגעתי לביתה המפואר של גברת אוקטביה פופינס כשאני מצוחצח ומגולח למשעי. הרמתי משקולות לפני שבאתי אליה כי מניסיון זה עושה רושם טוב על הנקבות 

אוקטביה קיבלה אותי בזרועות פתוחות, בחמימות ובחיוך ענק! שיערה הברונטי גלש על כתפיה וגבה וחיוכה הכובש עם עיניה המלוכסנות ממש המיס אותי!
היא לבשה טייץ' מדהים של אדידס שהדגיש היטב את ישבנה הסקסי ואת ירכיה הספורטיביים! אישה כלבבי רואים שהיא עושה ספורט 
היא לבשה טייץ' מדהים של אדידס שהדגיש היטב את ישבנה הסקסי ואת ירכיה הספורטיביים! אישה כלבבי רואים שהיא עושה ספורט 
התיישבנו על הספה ואוקטביה התחילה למשש לי את השרירים. היא אמרה לי במהרה שאני מתאים להיות שומר הראש שלה!
נו מה אמרתי לכם קוראים חביבים שלי? שרירים עושים רושם על הנקבות וכל אחת הייתה רוצה שומר ראש חסון ומרשים כמוני 
נו מה אמרתי לכם קוראים חביבים שלי? שרירים עושים רושם על הנקבות וכל אחת הייתה רוצה שומר ראש חסון ומרשים כמוני 
אוקטביה הודיעה לי שמשכורת שלי תהיה 1000 יורו ליום!
פשששש כן כן פופינס דובשניה עשירה שלי זה ממש מתאים לי! 
פשששש כן כן פופינס דובשניה עשירה שלי זה ממש מתאים לי! 
למחרת התחלתי רשמית להיות שומר הראש של אוקטביה פופינס. ליוויתי אותה לשדה התעופה ובמשך שבועיים טסנו ממקום למקום כשאוקטביה תמיד מסתובבת עם המזוודה שלה 

הייתי מאוד סקרן לדעת מה יש לה בתוך המזוודה אבל לא רציתי להיות חטטן וגם הייתי די עסוק בלנעוץ עיניים בתחת של פופינס שענטז מולי ללא הפסקה 

יום אחד הסקרנות הרגה אותי והצצתי בחור המנעול של חדרה במלון שהתארחנו בו. שמעתי כל הזמן קולות של זיונים... אם המאהבים שלה הם לא טום קרוזים ממשימות בלתי אפשריות אז עם מי לעזאזל היא מזדיינת כל הזמן? אני תמיד ליד הדלת ריבונו של עולם 

בקיצור חברים הצצתי וראיתי שפופינס החרמנית מזדיינת עם פאקינג בובת מין! 

"הוווווו וורשה אתה גדול כן וורשה חזק ככה אני אוהבת אההההה אאווווווו כןןןןןןןןןןןן" גנחה פופינס וקיבלה את הזין הגדול של וורשה בכל בחורים 

קינאתי בטירוף וחרקתי שיניים... ממש רציתי לזיין את פופינס... אבל, היא לא הראתה שום סימנים שרצונה להכיר את חזיריק הקשיח שלי... רק הזין של וורשה עניין אותה והיא הזדיינה איתו כמו מטורפת! הייתה להם כימיה נפלאה! הרגשתי שמר וורשה חי כשהוא איתה... איך שהוא פירק לה את החורים מאמא מיה זה היה מרשים!
"כןןןןן כןןןןןן וורשה תזיין אותי עמוק וחזק!!!" גנחה פופינס במלון במיאמי 

"קדימה וורשה תקרע אותי אתה גדול אהההההה אוחחחחח!!!" גנחה פופינס במלון במילאנו 

(שרון התעסקה עם וורשה......... התחרפנתי מזה ממש! 

)

)במקסיקו כבר נשברתי והחלטתי לקרוא לחבר שלי שיגנוב את מר וורשה וישים לזה סוף! 
הוא באד בוי מקסיקני ויש לו ניסיון בדברים האלה. בטלפון הבטחתי לו חצי מהמשכורת שלי והוא כמובן מאוד שמח כי אני מרוויח פאקינג 1000 יורו ליום!

הוא באד בוי מקסיקני ויש לו ניסיון בדברים האלה. בטלפון הבטחתי לו חצי מהמשכורת שלי והוא כמובן מאוד שמח כי אני מרוויח פאקינג 1000 יורו ליום!
היינו בדרכנו לשדה התעופה. אוקטביה כרגלה התרוצצה עם המזוודה שלה ונענעה את ישבנה מצד לצד. הלכתי אחריה והייתי בקשר עיני הימנית עם ישבנה ובקשר עיני השמאלית עם החבר המקסיקני
עצרתי והתכופפתי כאילו אני מתעסק עם השרוכים וסימנתי לחבר לפעול! 
עצרתי והתכופפתי כאילו אני מתעסק עם השרוכים וסימנתי לחבר לפעול! 
"היי גברת נפל לך הארנק!" צעק החבר המקסיקני (אני הייתי החבר) לאוקטביה שנבהלה והסיתה את מבטה הצידה. החבר המקסיקני חטף את המזוודה עם וורשה מידה של פופינס והסתלק מהמקום כמו ספידי גונזלס 

"אההההההההההההה וורשה שלי וורשה! איפה אתה אוינק אוינק יא מעפן!!!???" צעקה לעברי פופינס... שיחקתי את עצמי מופתע ובפנים הייתי הבן אדם הכי מאושר על כדור הארץ! 

"הייתי ממש פה... קשרתי את השרוכים שלי" אמרתי לפופינס.
"איפה היה הקונדום כשעשו דפקט כמוך? גנבו לי את וורשה! מישהו שדד אותי ונעלם עם המזוודה שלי! אהההההה!" צעקה פופינס והתחילה לבכות 

ניחמתי את פופינס אהובתי ומעבר לפינה ראיתי את החבר המקסיקני שלי מחייך ועושה תנועות של זיון על הקיר 
זה חבר אמיתי בראבו בראבו! 

זה חבר אמיתי בראבו בראבו! 
חזרתי עם פופינס למלון כשבדרך היא לא הפסיקה לעשות לי פרצופים 

"איך עכשיו אני אקבל את מנת הזין היומית שלי? יש לך הצעה?" שאלה אותי פופינס כשישבנו על הספה. במהרה ידה הגיעה למפשעתי ושפשפה את חזיריק שלי 

"את נוגעת בהצעה!" צחקקתי וקרצתי לפופינס 

פופינס סיפרה לי את הסוד האפל שלה... רק מר וורשה עמד בתיאבון המיני שלה... כל שומרי הראש הקודמים שלה מתו מהתקף לב! 

"פופינס יקירתי אני לא כמו כולם אני אוינק אוינק בעל חזיריק קשיח וביצועיסט! תנסי אותי פופינס!" 
אמרתי לפופינס בהתלהבות ושלחתי יד לטייץ שלה.

אמרתי לפופינס בהתלהבות ושלחתי יד לטייץ שלה.פופינס לא יכלה לעמוד בקסמיו של חזיריק והתלהבה שהוא הולך ומתקשח מנגיעותיה גרררר גרררר
פופינס עשתה דיגי דיגי לחזיריק שלי והוא אהב את זה בטירוף! 
פופינס עשתה דיגי דיגי לחזיריק שלי והוא אהב את זה בטירוף! 
פופינס שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוני ועטפה אותו עם שפתיה החושניות
היא רכנה מעליי ומצצה את חזיריק הקשיח שלי בתאווה גדולה! ליטפתי את ישבנה והצצתי בו במראה הגדולה שהייתה מולנו. הורדתי את הטייץ ואת החוטיני האדום שלה והתמוגגתי מישבנה היפה! 
היא רכנה מעליי ומצצה את חזיריק הקשיח שלי בתאווה גדולה! ליטפתי את ישבנה והצצתי בו במראה הגדולה שהייתה מולנו. הורדתי את הטייץ ואת החוטיני האדום שלה והתמוגגתי מישבנה היפה! 
פופינס אחזה בחזיריק הקשיח וגררה אותי למיטה. היא העיפה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה החשוף. לדבריה הגיע לי עונש על התרשלות בתפקיד ועל זה נאלצתי לאכול ולהסניף את ישבנה
אני מוכן להתרשל בתפקיד שלי כל יום אם זה יהיה העונש שלי 

אני מוכן להתרשל בתפקיד שלי כל יום אם זה יהיה העונש שלי 

אחרי הפרס שלי על ההתרשלות בתפקיד פופינס דרשה ירידה חושנית! היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לטרוף לה את הפות הורדרד שלה
ליקקתי לה אותו בשקיקה ותאווה ואחרי כמה דקות פופינס גמרה ברעידות והתנשפה קלות 
ליקקתי לה אותו בשקיקה ותאווה ואחרי כמה דקות פופינס גמרה ברעידות והתנשפה קלות 
"אוינק אוינק זה היה נפלא! עשית צעד ראשון כדי להפוך להיות המאהב החדש שלי!" שיבחה אותי פופינס וליטפה את ראשי 

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לעשות בי את זממה ב 69 

שליקלקה את הבייצלך שלי כל אחת בנפרד ואת שתיהן ביחד! עשתה מציצת פוליש נפלאה לחזיריק הקשיח שלי ואז גם נשכה אותי בגופי ובישבני עם שיניה החדות והשובבות 

אבל כדי להפוך להיות המאהב הניצחי של פופינס הייתי צריך לזמבר אותה כהוגן! 

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על חזיריק הקשיח בזיון טרמפולינה נפלא!
האם מר וורשה היה עושה לה ככה? I DON'T THINK SO! 
האם מר וורשה היה עושה לה ככה? I DON'T THINK SO! 
פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי במרץ! היא התכופפה ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו מחרמן של נקבה!
אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של חזיריק חרמן אוווו יסססססס 
אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של חזיריק חרמן אוווו יסססססס 
פופינס גם נשכה אותי באוזניי ובצווארי ללא הפסקה מה שגרם לסקס להיות קינקי במיוחד 

זחלנו לקצה המיטה וספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח שלי כל הדרך למראה כשמוזיקה קצבית מתנגנת ברקע!
נעמדתי מול המראה וזיינתי אותה כהוגן באוויר! התמוגגתי מהטוסיק המקפץ של המאהבת הטריה שלי 
נעמדתי מול המראה וזיינתי אותה כהוגן באוויר! התמוגגתי מהטוסיק המקפץ של המאהבת הטריה שלי 
התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית!
חברים זה שלפופינס יש תיאבון מיני מטורף אתם כבר יודעים אבל חברים יש לה פאקינג נזילה בכוס! פחדתי על חזיריק הקשיח שלא יטבע 
חברים זה שלפופינס יש תיאבון מיני מטורף אתם כבר יודעים אבל חברים יש לה פאקינג נזילה בכוס! פחדתי על חזיריק הקשיח שלא יטבע 
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה בזמן שהיא תלויה עליי כמו דובת קואלה חרמנית 

השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס במיסיונרית מטריפה! 

מהמיסיונרית עברנו לעמידה. פופינס נשענה על השידה וקיבלה את החזיריק הקשיח שלי באהבה!
אחר כך פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להאכיל את הכוס שלה עם החזיריק הקשיח שלי
התכופפתי וליקקתי בשקיקה את חור התחת של פופינס! היא שיחקה בביצים הרכות שלי עם כפות רגליה וצחקקה 
התכופפתי וליקקתי בשקיקה את חור התחת של פופינס! היא שיחקה בביצים הרכות שלי עם כפות רגליה וצחקקה 
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות!
חזיריק שלי ממש רטט בכוס שלה! 
חזיריק שלי ממש רטט בכוס שלה! 
התהפכנו והמשכתי לקרוע את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן. השכנים בטח חשבו שמישהו מתופף בדירה 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

פירקתי את פופינס אהובתי כהוגן עד שהיא נהייתה ממש רעבה וביקשה שאשפריץ לה חזק בפה זרע חם וטעים מבית היוצר של חזיריק הקשיח! 

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את חזיריק הקשיח שלי ושיחקה עם האצבע שלה בישבני
ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והסנפתי אותו באהבה! אחחחח חורצ'יק טעים ומריח נפלא! 
ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והסנפתי אותו באהבה! אחחחח חורצ'יק טעים ומריח נפלא! 
אחרי כמה דקות השפרצתי את הזרע שלי חזק ועמוק לפיה של פופינס עד שהזרע נדבק לה לגרון 

פופינס חייכה ואמרה בפה מלא זרע חזירי: "אוינק אוינק שומר ראש!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! 

פופינס חייכה ואמרה בפה מלא זרע חזירי: "אוינק אוינק שומר ראש!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! 

חברים יקרים אומנם פוטרתי מתפקיד שומר הראש אבל הפכתי לחזיר השעשועים והמאהב הלטיני של האחת והיחידה! אוקטביה פופינס הנימפומנית המטורפת בעלת תיאבון מיני נדיר! שרעבה לזין קשיח 24/7 ולזרע חם וחזירי! בעלת 3 חורים רעבים שלא יודעים שובע אף פעם! 

נ.ב.
חברי המקסיקני עידכן אותי שהוא עושה חיים משוגעים עם מר וורשה בלילות 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייים!!!!! 

עכשיו את צריכה לשכור שומר ראש כדי שלא יגנבו לך אותי 

חזיריק הקשיח שלי כבר מתגעגע לפיך הלוהט ולשפתייך החושניות 

ד"ש לחורצ'יקים החמימים והמתוקים שלך! 

Lavelle

אהההה הצילו העגבניה שלי לאאאאאאאאאאאאאאאאאא 

אמרתי לפופינס ומר ג'ריפה הושיט את הלפה שלו לכסף