כ אקשן ספא - סקס אדיר

אקשן ספא

1
לאחר מודעה כאן באתר החלטתי לדגום את המקום אז ככה המקום נמצא בברשבקסי 17 ליד שיפודי נתנאל אזור תעשיה ישן יש חניה מול בשופרסל המקום חדש נקי עם אווירה טובה נכנסתי עם בחורה בשם בר רזה צעירה בסביבות גיל ה22 נתנה שרות מהלב אשמח לשמוע עוד חוויות על המקום ואם יצא לכם להיות שם עם בחורות אחרות?

אקשן ספא

2
האם יש שם אקסטרות ? מה המחיר ?כמה זמן בחדר ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

אקשן ספא

6
אין מצב 40 דקות - 40 דקות זה בטלפון - אתה כנראה לא באמת היית שם. אותי עשתה ב 15 דקות וזה כי אני בעייתי - אחרת הייתה גומרת אותי ב 5. שאלתי אותה על ה "40 דקות" - אמרה לי שזה לא באמת 40 זה 30 ולא באמת מגיעים ל 30 זה "עד 30".
אני הייתי עם בר2. חיכיתי לה 15 דקות שתגמור את הבחור שהיא נכנסה איתו לפניי - גם אותי עשתה ב 15 דקות והיה בחור שחיכה עוד לפניי ונכנס איתה אחריי - קשה לי להאמין שמזלו היה טוב משלי.
נכון שנקי וחדש שם - אבל אין שום דיסקרטיות ולפחות כשאני הייתי הייתה מוזיקה מזרחית רועשת ברמקולים.
אם ככה הם אחרי שבועיים מהפתיחה - לא רוצה לחשוב מה יהיה שם בהמשך.

אקשן ספא

7
אני יכול להגיד לך שאני בא בגישה מאוד טובה. ונראה גם סבבה. נכנס ורוצה לקבל תמורה לכסף או לפחות יחס טוב. כמו הזמנים של פעם.
אבל יפה העיקר שנהנת!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”