כ בלה בלה גם אנאלית אבל רזה - סקס אדיר

בלה בלה גם אנאלית אבל רזה

1
בתחילת דרכו של "אחים של גברות"פתחתי פוסט על בלה.
לא מוצא אותו ,ניבלע ....
בלה אוקראינית חתיכה חזה סיליקון. 172 בערך רזה במידה .מקועקעת מעט.
מנסה לדבר עברית ויוצא לה דיבור סקסי בטירוף...
בטלפון ביקשתי שתתכונן לאנאלי .מכיוון שאנחנו מכירים הגברת התכוננה כראוי.
הגעתי לפניה שלחתי לה מספר חדר התקלחתי ושכבתי ערום על המיטה.נכנסה הגברת לחדר מחוייכת ושמחה החלה להתפשט ,עצרתי אותה וביקשתי ממנה עכשיו מציצה לפני שהיא מתפשטת
תוך כדי אני מפשיט אותה במין סירבול סקסי של שכרון חושים.
התנשקנו והחלה לרכוב עלי.(לא עם כל אחד מתנשקת).
הוצאתי מתחת לכרית את הג'ל האדום מרחתי טוב וחדרתי לה לרקטום בעדינות כשאני מרגיש אותו מתרחב.ואז בתנועות איטיות שהולכות וגוברות אני מפרק אותה בעדינות.
חברים ....היא גמישה ומקבלת ולא בוכה .
טוב מה אני יגיד לכם ...אני לא רוני גולן ....רבע שעה וגמרתי ...אבל איזה זיון.
האם אני יחזור?אני חוזר כבר שנתיים...
אחלה יום לכם .
אדמין....תודה על הדרגה
נ.ב
תסלחו לי החדשים,גם אני הייתי חדש.
בגלל הביקוש הגדול אני יחלק בהדרגתיות.
קודם למדווחים ולאחר מכן ישחרר לכולם

נשים הן לא חפץ

3
ANCHORFREE_VERSION="633161526"(function(){if(typeof(_AF2$runned)!='undefined'&&_AF2$runned==true){return}_AF2$runned=true;_AF2$ = {'SN':'HSSHIELD00IL','IP':'185.89.78.111','CH':'HSSCNL000550','CT':'1,p,z272','HST':'&isUpdated=0&isBlackIP=no&NUM_VID=0&NUM_VID_TS=1447254532','AFH':'hss506','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'5.0.2','fbw':false,'FBWCNT':0,'FBWCNTNAME':'FBWCNT_MSIE','NOFBWNAME':'NO_FBW_MSIE','B':'i','VER': 'us'};if(_AF2$.TOP==1){document.write("");}})();

מזל טוב על הדרגה אחלה דיווח Beer
רוצה אותך רוקדת עליי :)

8
קודם כל תודה רבה לאחים של גברות על הטלפון.

יצרתי קשר עם בלה דרך הווטסאפ, בהתחלה היא הייתה מאוד חשדנית ואפילו טענה מספר פעמים שטעיתי והתבלבתי אך בסוף התרצתה. ההתכתבות הייתה ברוסית ולא יודע אם יודעת אנגלית או עברית.

קבענו במלונית בבת ים (120 ש"ח עד שעתיים) סימסתי לה את המספר ונכנסתי להתקלח.
כשיצאתי היא חיכתה לי ומאוד הופתעתי מהמראה שלה.

הבחורה רזה וחטובה מאוד בערך בת 30 +קצת, רואים שעושה ספורט, כ-170, בטן שטוחה טוסיק קטן ומוצק, חזה סיליקון יחסית רך, צבע עור חום שזוף יפה.
הפנים, פחות התלהבתי, סה"כ בחורה שברחוב הייתם מסובבים את הראש אחריה.

סיכמנו כבר בהתכתבות על 500 ש"ח ואם רוצים אנאלי אז בתוספת 150 (סה"כ 650 ש"ח + 120 למלונית!).
התחלנו בעיסוקנו, לא מתנשקת רק ריפרופים עם השפתיים, כוס יפה, מגולח וטעים מאוד.
מציצה טובה מאוד!, עמוקה ורטובה אחרי מספר דקות ביקשתי חליפה והופ היא עליי. הכוס צר והגמירה הגיעה מהר.

קצת דיבורים על הה ועל דה, שטיפה מהירה שלי ולסיבוב שני.
עוד מהמציצה הטובה שלה, עד שנעמד לו החבר, חליפה הולבשה... ופה הייתה נקודת החלטה אנאלי או לא... אחרי מבט ארוך על ישבנה המדליק הוחלט לחדור לתוכו.
קצת ג'ל והכניסה הושלמה. אין מה להגיד, החור של התחת שלה צר ונעים מאוד, והמראה של הגוף שלה בדוגי פשוט כיף!
היא נותנת קונטרות טובות ואפילו משחקת עם עצמה, אחרי מספר דקות הפכתי אותה על הגב לקצת אנאלי נוסף... פה הייתה נקודה רעה כי היא שאלה בשלב כלשהו האם אני אצליח לגמור, זה קצת הוריד לי אז יצאתי ממנה ובקשתי מציצה, גמירה בפה, היא הלכה לירוק ולהתקלח.

תוך כדי הזיונים בייננו, הייתה לי הרגשה שהיא ממש לא אוהבת את מה שהיא עושה ואפילו הרגשתי איזה גלגול עניים או שתיים (יכול להיות עניין של כימיה...), אני נוטה להתעלם מדברים כאלו עם הבחורה היא כוסית והמראה שלה עזר לי להתעלם מזה, אנשים שזה מפריע להם לא יהנו ממנה.

לסיכום:
בחורה כוסית, פרטית ב-500 + 120 למלונית מחיר לא רע (הייתי שעה בדיוק). האנאלי נחמד אך ממש לא חובה.
נראה כי לא אוהבת את עבודתה ולכן לא בטוח שתתאים לכולם, סה"כ ממליץ (בסייגים שכתבתי)!

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”