אני טס שבוע הבא לקלן ,
אשמח לכל סוג של המלצה .. זול .. יקר .. איכותי ...וכו׳..
חשוב לציין אני ללא רכב
תודה לכולם
כ
ובמקום זאת נסעתי לאקפולקו בעיירה וילברג. רק באמצע הדרך נזכרתי בסאמאיה אבל זה כבר היה מאוחר. למי שרוצה לקרוא את החלק הקודם המסע הסקס הגרמני שלי יכול לעיין בשרשור הזה:

ונראה לכם שאני אבזבז יום שלם בגרמניה סתם כך?
זובי! אם כבר - אז כבר!!!

אתמול פיספסתי את הסאמאיה בקלן? אז היום ניסע לשם!
) ויוצא לקלן. הגעתי בשעות לפני הצהריים, הפקדתי את המזוודות בלוקרים בתחנת הרכבת ויצאתי לסאמאיה. מגיע למקום רק כדי לגלות שיש חוץ ממני עוד 3 לקוחות וכ-15 בנות משועממות על הספות

. מה אכפת לי? יותר בנות בשבילי!
.
(הייתי רעב) וסקרתי את הבנות. יש כמה כוסיות אך בגדול רמה אחת מתחת לבנות במועדונים בפרנקפורט. ובכל זאת - עדיין ניראות בסדר גמור+. כמו תמיד - כבר התרגלנו לזה - רוב מוחלט לבנות הרומניות
.
. עניתי שממש לא(אני?! שונא נשים???

רק מי שלא מכירה אותי יכולה בכלל לעלות זאת על דעתה!
) וסתם זה נאמר כבדיחה. סבבה, צחקה איתי ונגמר העניין
.
, וחזה בינוני טבעי ויפה. עשתה רושם טוב בשיחה ולקחתי אותה לחצי שעה שהתארכה לשעה.
. התחילה במציצה ארוכה, אח"כ זיון במספר תנוחות, שוב מציצה מושקעת, 69(אוחחחח!!! איזה תחתתת יש לה!
מזמין בטירוף!
), רכיבה שלה, דוגי, וזיון ארוך במיסיונרית עד לגמירה. בין לבין המון זרימה ו-GFE מצויין מצידה
. מותק של בחורה עם אופי מקסים ונינוח
.
, וכמו שכתבתי קודם - מניסיוני עם בחורות כאלה הסקס הוא מדהים כי הן בכושר מצויין
.
ובתמורה זכיתי לחיבוק ממנה+נשיקה חושנית על הלחי
. התגלתה כבחורה מתוקה וחייכנית
, שגם התאמנה בג'ודו 4 שנים בעברה עד לפציעה בצוואר+חשפנית מקצועית(לפי הביצועים שהפגינה על העמוד, היא באמת כזאת
). עלינו לחדר לפגישה של חצי שעה שהארכתי לשעה בגלל שבאמת היה לי קצת קשה לגמור לאור השבוע האינטנסיבי שעברתי ועשרות הבחורות שהייתי איתן. מצצה היטב(אבל לא אוהבת ללקק ביצים) וגם זרמה לצרפתיות המתוקה
. 
. סנדרה המתוקה הסכימה ונשכבה על הבטן לא לפני שהביאה קרם שלא שווה הרבה(לא היה לה שמן). ירקתי מעט על ישבנה הסקסי ושיפשפתי מס' דקות עד להשפרצה המי יודע כמה שלי(איבדתי מזמן את הספירה...
מצטער חברים
) בשבוע הזה. ניקיתי את המתוקה, קמנו להתרגן ונפרדתי ממנה בחום, וגם מאינס המקסימה שהייתה במבואה. התלבשתי ויצאתי לשדה תעופה.
, מגוון
, אנרגטי
ואינטנסיבי
שחוויתי אי פעם בחיי!!!!

אפשר לומר שזאת החופשה הכי כיפית ומספקת שהייתה לי מאז ומעולם!!!!

) ומחירים זולים ומשתלמים יותר מהרובע בפרנקפורט. הרבה מהבנות משוועות ללקוחות בעיר השוממת הזאת וסביר להניח שיש מציאות במחירים באמת נמוכים.
כמו שאמרתי קודם - החופשה הכי מטורפת, אינטנסיבית ומספקת שהייתה לי אי פעם!
למה לא נולדתי באירופה? למה? למה? למהההההההה?????? הייתי מהגר לגרמניה ומזיין כל שבוע בעיר אחרת את כל המבחר(במידה והייתי מספיק
), ושהיו נגמרים הערים בגרמניה הייתי עובד למדינות השכנות. אה! נזכרתי!!
רציתי לשלב במקור בטיול הזה גם ביקור בפראג אבל זה לא הסתדר. נו, אולי בפעם הבאה. לגבי עולם הסקס בתשלום הגרמני - באמת שכל מילה מיותרת. כתבתי כבר הכל. אני לא צריך למות כדי להגיע לגן עדן. כבר ביקרתי בו על כל אגפיו השונים
(ארטמיס, שארקס וכ'ו). מודה ומתוודה - הייתי עצוב מאוד שחזרתי מגרמניה

ואפילו קצת עצבני. על כך שאני חוזר לבדיחה העצובה - וזה במקרה הטוב - שנקראת 'עולם הסקס בתשלום הישראלי'. להשוות בין גרמניה לישראל בתחום זה כמו להשוות את האוקיינוס(גרמניה) לכינרת(ישראל). עולם הסקס הגרמני הוא אינסופי בהיצע שלו(שעולה על הביקוש), באופציות המדהימות והמגוונות, באיכות, בקלאסה, פשוט בהכל. מועדוני ה-FKK הם גם עדן לאנשים כמוני, וניראים כאילו נבנו ספציפית לפי מפרט טכני אישי שלי. הרי אם תחשבו על זה - זה בדיוק מה שאני עושה בסבבי הדגימות שלי בישראל. מבקר אצל כמה בחורות אחת אחרי השנייה. בגרמניה יש לי את כל זה מרוכז במקום אחד. תזכרו דבר אחד - כל הדיווחים הארוכים שכתבתי, כל המקומות שבהם ביקרתי, הם אפילו לא 1% ממה שיש לעולם הסקס בתשלום הגרמני להציע. אני בקושי טעמתי פירור ממנו. ההיצע פה כ"כ מטורף ומגוון שזה מטמטם לחזור עכשיו ל"היצע" הישראלי. עד כדי כך שאני שוקל ברצינות את מה שכתב החבר badwanted:
בכל מקרה, אני כבר עם הפנים קדימה ומתכנן טיסה לגלוב בשוויץ(זה היה התיכנון המקורי של הטיול הזה שלא הסתדר), ביקור בפראג, ביקור נוסף בארטמיס(מתגעגע
), ביקור חורפי בשארקס, ובעתיד הרחוק יותר פרוייקטים גדולים יותר כמו ביקור בתאילנד, בברזיל ובקולומביה. אבל זה בטווח הרחוק.
כאילו שזה נותן לגיטימציה להתייחס חרא לנשים!
), אבל עדיין מדובר בבנות מקסימות, חינניות ומתוקות להפליא. אז בקשתי אליכם תהיו ג'נטלמנים ותכבדו את הבנות המדהימות האלו. תודה לכם.

הרבה בזכותכם הצלחתי להפיק מהטיול הזה - אותו תיכננתי שנתיים - את המקסימום. בנימה אישית אומר שכרגע אני צריך קצת זמן להסתגל חזרה לשלולית הקטנה והמסריחה שיש לנו כאן בישראל, לעומת האגם העצום והזך שיש בגרמניה. אבל מאמין שזה יעבור. אני תמיד מתגבר ומסתגל בסופו של דבר
. הזמן יעשה את שלו.
. שמח שנהניתם לקרוא
. בכיף כמו תמיד.
.חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”