כ פטאיה - שאלה במלונות ובכלל אשמח לרעיונות - דף 2 - סקס אדיר

פטאיה - שאלה במלונות ובכלל אשמח לרעיונות

11
[QUOTE=לואיס]היי חברים,
אני מתכנן לשהות בפטאיה לשבועיים, עבודה ובילויים צחוק. כמובן שבדקתי ושוטטתי באתר ועדיין אשמח ליעוץ קל.
1. אני מתכנן לנסוע באמצע ינואר. האם זה זמן טוב?
2. כעיקרון אני מעונין במלונות בעלות של כ200 ש"ח ללילה. אפשר 300 אם הוא ממש טוב. יש מקום מומלץ מניסיון של חברים פה?
כמובן בדקתי באתרים השונים אסיה ואגודה, אבל אני טירון בפטאיה ומעוניין לדעת על מלון קרוב לוולקינג סטריט וכו'
3. באותה נשימה האם מלונות שם לא מרשים להכניס בחורות? אם כן איך אני יודע במעמד הזמנת החדר באינטרנט.
4.מקומות מומלצים לאכול. אני אוהב אוכל אסיאתי האם ישנם מסעדות תאילנדיות טובות מומלצות.
5. חשבתי לנסות פעם ראשונה ליידיבויס, חבר שלי שיגע אותי . האם יש מלצה ברורה על מועדון טוב שאפשר לאסוף את הגבירות.
6.בודי מסאג'. מעוניין לנסות.....ומקום מומלץ.
7. התקציב שלי הוא כ15000 ש"ח כולל טיסות. האם מספיק לשבועיים? מתכנן לשהות קצת בבנקוק וישר לפטאיה. או ההיפך, הרבה פטאיה ולבסוף קצת בנקוק.
8.אחרון חביב ,האם ישנו מקום שאני יכול לבחור בחורות לפטישים שונים? כגון אנאלי, גרון עמוק וכו'. קצת להתפרע.
כעיקרון הפטיש שלי הוא בחורות רזות בטירוף.

חפרתי וחפרתי ויש לי מספיק מידע מהפורום המדהים, אבל אשמח לעזרה ממקור ראשון. גם בפרטי

תודה חברים

[/QUOTE]

מניסיוני הדל בפטאיה...
1.כל זמן הוא זמן טוב. בינואר טיפה יותר יקר כי זה היי-סיזן שם.
2. אם יש לך כסף להעיף סבבה, יש מלונות סבבה לגמרי לא רחוקים מהווקינג גם באיזור ה1500 בהאט ללילה. אני ישנתי בווקינג עצמו ב750 בהאט כי רציתי להיות בתוך האקשן. המלון היה רמה ירודה אך נקי ולאא חסר כלום מזגן מקרר ויפי וכו'.
3. שלח מייל למלון ותשאל הכי פשוט.
4. יש מס' מסעדות ישראליות נחמדות, כולל אחת כשרה במלון סנטארה. לגבי אוכל תאילנדי יש פשוט מיליון מסעדות. תסתדר זה לא בעיה.
5. לא יודע...לא כוס התה שלי.
6. אני הייתי בסאבאי רום, החוויה הייתה נחמדה. יש כמה מכונים גדולים שנמצאים באיזור סוי2 או סוי 3 בערך..מחירים סדר גדול של 2500 בהאט+-...לטעמי ולטעם חברים החוויה לא שווה וקצת מכאנית..הפרילנסריות במועדונים נתנו תמורה טובה יותר.
7. נוריד 4000 ש"ח על טיסה, מונית מסוברנבומי תעלה 150 ש"ח, מונית חזרה 100. +-. נסיעות בפטאיה 10 בהאט בסונגטאו זה זניח..כמה שקלים ליום. אוכל הייתי מקציב נגיד 100 שקל ליום (וזה רמה סבבה לגמרי מסעדות טובות..אפשר גם בשליש מזה) אז זה עוד 1400 שקל. מלונות 200 שקל ליום זה 2800 שקל. נשארנו עם 6800 שקל שזה 485 שקל ליום, או 4650 בהאט. תקציב לבידור, אלכוהול, בחורות ופעילויות של הבוקר אם יש כוח. תקציב מפנק ומעולה.
8. פשוט תשאל את הבחורות...מי עושה מה...ואם יש לך פטיש רציני תבדוק מקום שנקרא DEVILS DAN. מעט יקר אך מגשימות כל פנטזיה. התאילנדיות רובן רזות, וחלק ניכר רזות מאוד.

מקנא בך אחי, טיול נעים תן בראש בשביל כולנו.

13
הורג אותי שאני צריך לחכות יומיים לאישור פירסום של הודעה (זה אני גבינט, פשוט היוזר שלי נחסם משום מה...)

צ'ארמר עשה לך חישוב לא רע, שנותן קווים כלליים להוצאות.

מרחיב ידידי (המנוסה) - הייתי אומר ש 200$ ליום זה ה מ ו ן, כי ב-7000 בהט ליום, מלון יעלה לו בערך 2000-2300, אוכל נניח 700 בהט (לי היה עולה באזור 400 בהט), בחורה , בהנחה שהיא לא מה-DEVILS DEN תעלה לו (ועוד כוסית מהאינסומניה) גג 2500, וגם השתיה לא תעלה לו מעל 700 בהט.
וקח בחשבון שלא כל יום מזיינים ולא כל יום מוציאים ככה...
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

14
גבינט היקר (טרומפלדור?)..200 דולר זה אכן המון כסף בפטאייה, אבל חשוב להסביר ש100 דולר זה מינימום הכרחי, ולבזבז 200 דולר ביום אחד זה לא תלוש מהמציאות. מה שכן, ברור שלא כל יום מוציאים גם אם מזיינים כל יום. חלוקת תקציב שלי (מינימליסטי בטיול כיף עם חברים):

חדר - מלון פשוט ליד הווקינג ברמת 2 כוכבים - 800 בהט (מרחק הליכה 5 דק לאינסו)
אוכל - +- 650 בהאט ליום
פעילות אחה"צ - ממוצע 200-300 בהאט ליום (מיני סיאם, קניון,...)
יציאה עם חברים - 800 (כולל מועדוני חשפנות, שתייה לי, שתייה לבחורות, נישנוש, שטויות מהסבן תוך כדי)
בחורה ללילה מהאינסומניה - 1500 בהאט
שונות וקניות (בר פיין לעיתים,נסיעות, אוכל לבחורה פה ושם, כביסה) - נניח 300 בהאט ליום.

אם נכליל עוד מס' שורטים של צהריים/בודי מסאז' שלקחתי (אמנם לא כל יום, פעם ביומיים שלושה)...אנחנו מגיעים ל5000 בהאט בכיף, וזה כשאני ישן במלון זול, וכמעט לא מברפן, אלא מחכה שיגיעו לאינסו ולוקח משם, כך שמספר הברזל שלי הוא 120-150 דולר ליום, וכמובן כמה שיותר יותר טוב.

חבר שהיה בעבר דיבר איתי על סכומים של 80 דולר ליום, וזה אפשרי למי שלא מזיין כל יום ומתפשר קצת, אבל בפטאייה גם ככה עדיף לא להיות יותר מידי זמן רצוף (הביצים כבר מואסות בזה), אז להכין 150 דולר ליום, ומי שקצת רוצה לבתפנק על מלון ובר פיינים 200 וגם 250 דולר ליום זה לא מופרך...תתפלאו לשמוע כמה היפנים מעיפים שם ביום.

15
לגבי היפנים ידוע... הם ה VIP של כל גוגו, זין קטן ארנק גדול...

לגבי החישוב שעשית, אני אגיד לך מה החישוב שלי (מבוסס על 4 חופשות שם):
לינה - אני מקציב בין 1500-1800 ליום, ויש כמה מלונות טובים במחיר הזה (אני מכיר גם מלונות זולים יותר טובים מספיק בשביל חופשה אבל בא לי טיפונת להתפנק).
אוכל - אני מקציב 400 ליום לאחרים אני מציע להקציב 700-800 בטח אם הם לא שומרים כשרות.
נסיעות פנים - אני מקציב 60 בהט ליום (לרוב זה רק בבהט באס ככה שזה מגיע לפחות, אבל יש יוצאים מהכלל).
נסיעה של אחרי שיוצאים מהאינסומניה והבחורה רוצה מוטו טקסי - 100 ללילה * 5 פעמים בשבוע.
בחורות - ממוצע שעשיתי בכל הטיולים ביחד, אני מוציא בערך 1700 לילה, וזה ממוצע מס' בחורות לחלק במספר הימים.
ככה שאם אתה נוסע לשבוע - הייתי מקציב 7*1700, וכמעט בטוח שיש עודף.
בודי מסאג' - אני לא מחובבי המסאז'ים, ככה שתצטרך לבדוק בעצמך.
שתיה/ שייקים/ קרפים/ אננס וכו' ברחוב - אני מקציב 120 ליום (אני לא באמת מקציב, פשוט יוצא שזה מה שהוצאתי בממוצע ליום)
שתיה בבילויים - 450 לערב - אבל אני שותה בעיקר בירות .

לגבי גוגואים, אני די מיציתי אותם, אבל מי שיוצא מגוגו עם 1000 בהט חשבון עוד יוצא בזול... וקחו בחשבון שאם החשבון הוא 1300 ושילמתם 1500 אז אין עודף...

שים לב שהחישוב לא כולל טיסה לתאילנד, לא כולל עלות סים קארד, לא כולל קניות, לא כולל נסיעה משדה התעופה לפאטאייה ומפאטאייה לבנגקוק / שדה התעופה.
גם את זה ניתן לחשב (חוץ מקניות), לא ממש בעיה.

17
לא מבין את אלה שאומרים שניתן להסתדר בסכום נמוך ולא לזיין כל יום וכו...-הרי ברור שאפשר-אבל חברים תעשו חשבון כמה עולה הטיסה..ואת המטרה שלשמה התכנסנו....אז מה הקטע להגיע לשוקט ולא לקרוע את העולם?איפה עוד במחירי כלכך זול בחורה ללילה שלם?או 2 בחורות?מכיוון שזה המצב המאמץ מחוייב המציאות להגיע עם כסף שיאפשר בילוי כמו שצריך(זו דעתי האישית כמובן...אולי יש מישהו שמבחינתו תאילנד זה שיייקים-אז שישתה כמה שבא לו)
סע- עם כסף מקסימום תחזור איתו-אל תתאמץ לסוע עם 1.90 שתתבעס שאין לך יכולת בילוי ומיצוי הרגע

18
מסכים עם zogsexy. אני בד"כ בנאדם מאוד שקול ומחושב בנוגע לכסף, אבל כשאני מגיע לתאילנד אני שוכח מהכל ופשוט עושה חיים כמה שאפשר. לחסוך? להתקמצן? את זה אני שומר לארץ. זה הזכיר לי בפעם האחרונה שנסעתי לשם, הייתי עם חבר שבכל דבר עשה חישובים והתחשבנויות על הכל-בחורות, מלונות, שתייה, אוכל... בשלב מסוים פשוט הרגשתי שנמאס לי מזה וזה סתם הורס לי את החופשה והחלטנו שנינו כל אחד ללכת לדרכו. פאטייה בפרט ותאילנד בכלל אלו מקומות שבהם יום שעובר אינו חוזר ושם צריך לעשות מקסימום הנאה בזמן המוקצב.

19
ZOGSEXY וגול_גול - לא יודע אם התכוונתם אלי, אבל שרשמתי שלא כל יום מזיינים,
התכוונתי (וזה קורה לי כל חופשה), שאחרי 5 הימים הראשונים בפאטאייה, שבהם אני מביא בערך 6-8 בחורות, וכמובן שכל אחת מהן היא (מבחינתי) כוסית , ורובן באות ללונג (שורט מבחינתי זה ביזבוז כסף) ומשוחררות אחרי 3-4 שעות...
אז אחרי 5 ימים כאלו, אני מרגיש ריקנות מנטלית, כאילו חייב להיות לילה בשקט לבד, לישון שינה טובה של 10 שעות בלי שתהיה בחורה שזזה במיטה, וזה גם אם היא מעירה אותך במציצה...

וככה יוצא מבחופשה של שבועיים שלוש יש 3-4 לילות כאלו, ואני עוד אחד שיש לו יכולת לזיין לילה אחרי לילה וכמה פעמים ביום (אם כי מהדיווחים פה בפורום עולה שיש כמה פרי הרבעה יותר נמרצים ממני...)

אבל בלי קשר אתה צודק- עוד מינוס של 1000 ש"ח זה משהו שתוכל בארץ לעשות שעות נוספות ולכסות.
אבל את הבחורות שיכולת להביא ב-9000 בהט... כבר לא תוכל להביא בארץ...

20
בעיקרון אתם צודקים...ואני מניח שהרוב פה מבוגרים ממני...לי אין כסף להעיף סתם, אני נוסע על תקציב ותקציב יפה אך לא פזרני והלוואי והיה לי יותר. אני טוען ש120 דולר = 4300 בהאט זה מינימום הכרחי כדי להינות לאכול סבבה ולהתפנק בזיון לונג כל יום. להגיע ל8000 בהאט מכאן? פשוט מאוד - תוסיך 1500 על מלון שיעלה סה"כ 2300, תוסיף 500 על ארוחות (גם לבחורה נגיד), תוסיף באדי מסאז 2500 בהאט/שורט של כוסית על ב1500/ בר פיין +חשפנית ב3000-4000....בקלות אפשר להגיע ל8 וגם ל10 אלף בהאט. גם ככה, בוא נודה באמת, מעטות התאילנדיות ששוות יותר מ1500 בהאט.צחוק
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”