כ הדוגמנית אגם מתל אביב - סקס אדיר

הדוגמנית אגם מתל אביב

1
היי. הורשמתי לאתר הזה רק אתמול בגלל שרציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על מישהי באמת יוקרתית.
אני לא מישראל (אז גם תסלחי לי על העברית שלי...) אבל אני פה ממש הרבה ופשוט כבר התייעפתי מזה שתמיד כשאני מזמין מישהי או הולך למישהי פה בישראל אז בסוף אני רואה שזה משהו שלא הייתי עושה איתה כלום אפילו בלי כסף... וזה בזמן שאני תמיד משלם הרבה. אז חשבתי שאולי באתר הזה אמצא משהו.

אז עברתי היום באתר בין הודעות וראיתי מישהו מתאר את הפגישה שלו אצל אגם מתל אביב וממה שהוא כתב הבנתי שהיא מה שאני מחפש. הייתי בטוח שהיא כמו כל אחרות אבל בכל זאת חשבתי שאנסה ואולי בכל זאת. אז התקשרתי וקבעתי וכשהגעתי באמת לא האמנתי שיש דבר כזה בישראל. אז חשבתי שאני פשוט חייב לכתוב עליה פה בשביל אנשים כמוני. אז זה הפרטים:

-היא באמת צעירה.
-פנים מאוד מאוד יפה (ממש מאוד!).
-גוף מדהים.
-בלונדינית עם שער ארוך.
היא מאוד נקיייה וגם הבית שלה מאוד מאוד נקייה (משהו שלא מצאתי עדיין אפילו בחו"ל).
-מקום מאוד יפה ומקום פרטי. ובאיזור מאוד טוב.
-ריח כל כך טוב ומרענן.
-היא מאוד נחמדה וסבלנית.
-היא מבינה אותך טוב ומהר.

-היא לא מלכה אכזרית ואין לה הרבה ציוד (ממה שנדמה לי), אבל משחקת מאוד טוב את המשחק של המלכה. ןבשביל הערצת גוף ורגליים, ועינויים קלים, והרגשה של להיות עבד של מלכה אמיתית היא באמת מקצועית (בדיוק סוג מלכה שחיפשתי).

-הבודי מסאז והסוף.......היא פשוט כל כך מקצועית ומדהימה!!.

לגבי המחירים אני לא יכול להגיד לכם אם זה יקר או לא בשביל ישראל. ובכלל אם הבחורה שווה אז אני תמיד משלם הכל אז אני לא כל כך יודע בזה.

הדוגמנית אגם מתל אביב

4
לא יאומן איך אתם הישראלים פה. ממש לא קל לי לכתוב בעברית. ממש לקח לי זמן לכתוב מה שכתבתי אתמול אבל פשוט חשבתי שאם כן יש משהו כזה בישראל אני רוצה שאחרים יידעו מזה. אז מעכשיו אני יודע שבאתר ישראלי רק כשכותבים משהו שלילי רק אז מאמינים.
(כנראה שזה בגלל ממש אין בחורות טובות בישראל אז לזה אתם פשוט לא מאמינים שיש כשמישהו כותב שיש)

===============================================

אתה יכול לכתוב גם באנגלית אם כ"כ קשה לך בעברית . rd06
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”