כ שחרור מהאישה הדביקה בברלין - דף 2 - סקס אדיר

שחרור מהאישה הדביקה בברלין

13
אפשר להתארח ב-Scandic Kurfurstendamm Hotel, ואז יש במרחק הליכה של 5 דקות את מרכז הקניות הכי יוקרתי kadewe בשבילה, ועבורך יש במרחק הליכה של 10 דקות את מועדון קליגולה זיין כפי יכולתך, ועד מקומות. Tongue

[QUOTE=NeverNotEnough]

[QUOTE=givo]שתלך לקניות[/QUOTE]

הכי נכון צייד אותה במספיק כסף ושלח אותה ל kudamm רק תשים לב שלא תצעד בטעות לצד היקר של הרחוב ...

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

14
[QUOTE=LevZahav] ואז יש במרחק הליכה של 5 דקות את מרכז הקניות הכי יוקרתי kadewe בשבילה, ועבורך יש במרחק הליכה של 10 דקות את מועדון קליגולה זיין כפי יכולתך, ועד מקומות. Tongue

[/QUOTE]

[/QUOTE]

KaDeWe אכן מרכז ענק ויוקרתי אבל לב זהב יצא לך לראות את החנויות בקצה השני של הרחוב? אלוהים יודע מי קונה שם זה רק מרמת אוליגרך ומעלה כנראה...
מי שמאונן לא מזיין

15
@NeverNotEnough

אכן ביקרתי, אבל חשבתי שזה רק לתצוגה או משהו מוזר כזה, לא ראיתי אף אוליגרך שקנה. אפילו אולגרך יחשוב פעמיים. קריצה

דווקא בארטמיס ראיתי כמה שהגיעו עם מכוניות מאוד יקרות..
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

16
סליחה שאני אומר לך
שחרר את זה, מה הקשר? אתה בחו"ל עם האישה- מה אתה מחפש לברוח?
בברלין חוגגים לבד (או עם חברים).
ולכל אלה שמציעים להציע לאישה- רוב הגברים לא מערבבים שמחה וששון, אני לא הייתי וצה שהאמא של הילדים שלי תשכב עם מישהו אחר- אני בטח לא אהנה מזה.

תתארגן על "נסיעת עסקים" או "לראות משחק בחו"ל" ותהנה הרבה יותר
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”