כ דיווח רג - ז'בוטינסקי - 200 שח ליאת - דף 2 - סקס אדיר

דיווח רג - ז'בוטינסקי - 200 שח ליאת

12
[QUOTE=neil] [QUOTE=צעיר לנצח] כרגע בדקתי והמודעה פעילה

מספר הטלפון מתחיל ב 03-6[/QUOTE]

יש לא מעט מודעות שמספר הטלפון מתחיל ב6 (אותו אזור)

אשמח לדעת את הספרה האחרונה [/QUOTE]

תגידו אתם התחרפנתם ?
מה זה פה חידון התנך הארצי ?
תגלה לי מה הספרה הראשונה או האחרונה
אפשר לחשוב מלכת היופי מצאנו ....חיוך

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

13
כן שלמה המלך...
זה פשוט מדהים מה שקורה כאן..
ועכשיו בדקתי שוב באתר אולסקס, ומתברר שיש שלוש מודעות בסך הכל שמתחילות במספר 03-6...

אז מההבעיה להתקשר ולבקש פרטים?

רק אחד מהבתים נמצא בז'בו 87?

אנשים באמת התחרפנו כאן
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

15
[QUOTE=צעיר לנצח]כן שלמה המלך...

זה פשוט מדהים מה שקורה כאן..

ועכשיו בדקתי שוב באתר אולסקס, ומתברר שיש שלוש מודעות בסך הכל שמתחילות במספר 03-6...

אז מההבעיה להתקשר ולבקש פרטים?

רק אחד מהבתים נמצא בז'בו 87?

אנשים באמת התחרפנו כאן[/QUOTE]

'טיפש לנצח' - למה להתקשר לשלוש דירות, אם אדם נורמלי (אתה לא...) היה נותן את המספר של הדירה האחת?...

אם יש מודעה באינטרנט - אפשר לפרסם את המספר כאן.

זה פשוט מדהים מה שקורה כאן.... ( אתה כתבת את זה )

המגביה עוף - ירחיק ראות

18
ביקרתי את ליאת המדוברת.
ליאת מקבלת בז'בוטינסקי 87 בר"ג בדירה שנראת
דירת זיונים בלבד ולא דירת המגורים שלה.
הדיסקרטיות לוקה בחסר, זה לא ברחוב צדדי ושקט והתחושה היא שכולם
מבינים לאיזה מטרה באת, ביציאה ממנה מוכר בדוכן הפיס מול שביל הכניסה
לבית נעץ בי עיניים וברור היה לי שהוא מבין מה קורה פה.
הדירה עצמה מסודרת ונקיה מקלחת נקיה.
ליאת בטלפון מספרת שהיא בת 28. כנראה למדה לספור עד 28. היא יותר בכיוון של 40. היא רזה פנים נעימות לא משהו שיסובב לנו את הראש.
שלחה אותי למקלחת וכשחזרתי לחדר היא בדיוק התפשטה.
ליאת נצמדה אלי כשהיא ערומה לגמרי התחילה לחבק אותי, לנשק אותי בכל הגוף ללטף אותי בכל הגוף בקיצור חוויית GFE כמעט מושלמת. לאט לאט ירדה עד שהגיע למציצה חשופה, המציצה הייתה סבירה על גבול הגרון עמוק, לא התברכתי במשהו מיפלצתי אז זה לא כל כך קשה במקרה שלי, קצת תחושה של שיניים מעורבות, משחק בביצים עם הידים. לאחר כ2 דקות הוציאה גומי והזמינה אותי למיטה. ביקשתי ממנה שתחכה עם הגומי עכשיו היה תורי לפנק אותה פינוק אורלי, שבלול מגולח ומריח טוב, דגדגן חמוד נתנה לי לרדת לה בכיף ואחרי כ2-3 דקות ממש לפני שגמרה ביקשה שאני יזיין אותה, הלבישה חליפה על החבר. שכבה על הגב לתנוחה מיסיונרית, כמה דקות פימפום עם קונטרות וחיכוך סביר עד לגמירה המיוחלת.
סה"כ פורקו מהיר.
בשיחה איתה סיפרה לי שיש לה בן לוחם בגולני (כבוד) אז תעשו לבד את החשבון בת כמה היא.

לסיכום.
מיקום -7 דירה מסודרת דיסקרטיות לוקה בחסר.
מראה - 7 רזה עם בטן קצת מדלדלת כנ"ל הציצי. אבל סה"כ מילף סבירה.
מחיר 8- 200 ₪ לחצי שעה. חצי שעה זה המקסימום שנבלה אצלה DOOR TO DOOR כלומר מכניסה ועד יציאה כולל הכל, ברמת המחירים של היום לצערי זה סביר.
לא הרגשה של תקתוק אבל בהחלט מתאים לפורקן מהיר ולא יותר מזה.
האם אחזור? כפי שציינתי רק לפורקן מהיר.

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

19
אחרי הפסקה ארוכה חזרתי לשטח.
מאחר ובנות אחרות שרציתי לבקר אותן לא היו זמינות, נסעתי אל הגברת המדוברת. אגב סיפורי מהשבוע.

הייתי רוצה להאריך בתיאור, אבל מכונת כתיבה מתוצרת אוליבטי אינה יכולה לתקתק כל כך טוב כמוה.
הגעתי אליה קצת אחרי 10 על הבוקר.
הדירה היא אכן קטנה. לזכותה ייאמר שהדירה ובה האמבטיה נקיות מאוד.

ליאת (שם שממש אינו מתאים לה) קיבלה אותי עם סבר פנים חמוצות / מהורהרות. לא השארה הרבה מקום לרגש. היא נראית לי כ45. עור שלה חלק ויפה במיוחד. חזה בינוני, עם שיאפה להיכנע לכוח המשיכה. הרגשתי טיפה של ריח סיגריה. אבל מפני שלא התנשקנו זה לא הפריע לי.

הלכתי להתקלח. היא נאלצה להיפרד מהצפייה באיזשהו ערוץ רוסי. נכנסנו: "תשכב שם באמצע" מתחילה בנקישות על הפטמה שלי ובתנועות די מכניות של העברת ציצי על כלי העבודה שלי.
בקשתי לרדת לה. הכוס שלה כזה בשרני יחסית. גיאוגרפית הדגדגן שלה קצת למעלה יותר מהרגיל. כמובן נא לא להכניס אצבע. אחרי דקה אמרה שזה מדגדג מדי בשבילה.

שוב חזרה למציצה. לפני כן אגב שואלת אם אני רוצה את המציצה עם גומי או בלי גומי. בחרתי בגומי. הגעתי די חרמן אז די מהר הרגשתי שמתקרב הסוף. לכן שאלתי אם יש אפשרות לשתי גמירות. נעניתי בשלילה.

אם כך, אז בקשתי להרכיב מגן שקוף. פימפום מאחורה וגמירה מהירה. ו"קאנ'עצ פילמה".
הציעה כוס מיים. התלבשתי ומצאתי את עצמי בחוץ אחרי כ15 דקות כולל הכל.

לסיכום - אם בכלל יש מה לסכם - עבודה מכנית נטו. למרות שמבלי להתנשא, איני נראה רע בכלל. אבל כמובן זכותה להימשך ולהתחרמן ממי שהיא רוצה. בכל זאת, אכזבה גדולה. אני מנחם את עצמי עם המחשה שאולי כבר מישהו היה בדרך אליה ולכן תיקתקה אותי. לא שזה מצדיק את היחס אבל מציל את האגו הפצוע שלי (:

לענייננו, אין מצב שאחזור אליה. בהתחשב בביצוע וביחס, לא שווה 200 ש"ח.

20
לפני מספר שבועות חזרתי. היתה בחורה אחרת, שיער קצר/קצוץ בצבע פלטינה.
גיל סביב ה40 רזה.
התאור של השרות דומה למה שקודמי מתאר.
אני גם מסגים עם קודמי. אליה אני לא חוזר
כפי הנראה ישנם שם 2 בנות בתחלופה מסויימת. אם מישהו יודע באיזה ימים כל אחת עובדת אשמח לדעת.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”