שלום לכולם,
מישהו יכול לתת השוואה קצרה בין פוקט לפאטייה?
מבחינת היצע הבחורות ומבחינת מחירים?
בפאטייה הייתי מספר פעמים אך בפוקט טרם, האם כדאי לגוון?
הכוונה בהיבט בחורות ועלויות, לא מעניין אותי לראות חופים :)
תודה רבה
פוקט?
2א. תחפש דיווח מושקע שלי על פוקט בפורום
ב. אנסה בקצרה - היצע בחורות קטן יותר בהרבה אך מספיק גדול ולטעמי יפות יותר, מחירים של בחורות מעט גבוהים יותר, תוסיף 500 בהאט לפטאיה בהתאם ללונג/שורט/גוגו וכו, פעמים אפילו אותו מחיר, הסטנדרט 1500 ללונג עד 2000 במועדונים, בגוגו 3000 +1500 בר פיין בערך, בודי מסאז'ים אין מכונים טובים.
אם מעניין אותך רק בחורות לך לפטאיה, פוקט מקום עם ים נקי ותיירות, מקום לטעמי הרבה יותר נחמד, המלונות ברמה גבוהה וזולים יחסית לשאר תאילנד (4 כוכבים בפחות מ1000 בהאט ליד כל הבלאגן בבאנגלה ראוד).
מחירים של המסביב - אוכל מוניות וכו- יקר יותר מעט, מלכודת תיירים אזור מתויר רצח.
**שים לב- בקלות אתה יכול להעסיק את עצמך בפוקט עם כמות הבחורות שיש שם ממש לא חסר, פשוט בפטאיה יש המון. ותמיד אפשר לקחת מישהי ליומיים לאיזה אי מגניב ליד, או לטוס לבנגקוק בלואו קוסט 30 דולר אם נמאס לך.
בגדול - פוקט זה שילוב של פטאיה עם אי תאילנדי כיפי, רחוב הבאנגלה קלאסי וכיפי, משהו כמו שליש מהוולקינג סטריט, מועודני גוגו ברים ומועדונים..כיף גדול.
פוקט?
5לגבי פוקט המחירים יותר יקרים מפאטיה, אם בפאטיה אתה אוסף מישהי לילה שלם ב 1500-2000
יש כאלה שיגידו הייתי בפאטיה ולקחתי מישהי ב 1000 או פחות,אם בכיף שלכגם להתמקח עם כול מה שזז עד שתשיגו את מבוקשכם גם זה מצריך כמה שעות עד מציאת האחת שתסכים לבוא בסכום כזה תהנו משריפת הזמן שלכם שם במיקוחים אין סופיים (מפה אמורה לבוא שאלה :האם נסעתי לבלות ולעשות חוויות מטורפות אוו לחזור לארץ ולהגיד לכול החברים ששם זונה מעבירה לילה עמך ב 100 שקל שבעצם הם לא מודעים לכמות המיקוחים שעברת בשביל זה) וכול תאטרון המיקוחים בשביל לחסוך 2000 שקל בכול הטיול
בפוקט נע סביב 2500-3000 ואם תהיה מספיק עקשן וקמצן יש מצב שתמצא מישהי ב 3 בלילה שתסכים אחרי מיקוח ארוך לבוא עמך במחירי פאטיה 1500 באט.
לגבי מעדוני החשפנות המחיר מתחיל מ 4 אלף באט, ואני אישית נתקלתי במישהי שדרשה ממני 5 אלף באט לקצר ועוד אמרה שהיא לא יוצאת מהמועדון יש חדר למעלה גם אחרי מיקוח לא הסכימה לשנות את דעתה לא אומר שמקבלים כול מה שדורשים,
יש גם חשפניות שדורשות אחרי מיקוח 7 אלף באט לא כולל באר פין שהוא 1000.
ולזה תוסיף כמה משקאות לפני שעולים לחדר משהו לאכול ואף חשפנית במועדון לא תתקרב אליך בלי שתזמין אותה לצייסר במועדון שזה 240 באט ואם אתה לא שותה אוו מזמין את אחת הבנות פשוט מבקשים ממך לצאת מהמועדון החוצה.
לגבי המלונות לא קיים מלון 4 כוכבים בכול האזור ב 1000 באט, חדר נורמלי מתחיל מ 1500 באט.
לסיכום פוקט יותר יקרה לילה עם חשפנית כוסית יכול לעלות עשר אלף באט,אומנם זה מחיר מטורף אבל יש כאלה שלא מפריע להם ומשלמים הבנות למדו שניתן לדרוש ומקבלים.
פוקט?
6אני גם ביקרתי שם ויכול להעיד שכל מה אמרו נכון
בטיול האחרון שלי נסעתי לשם בהתחלה והייתי כל כך חרמן שנפלתי לתוך מלכודת תיירים ונאלצתי לשלם בבאר כ-2000 באט על המשקאות מרוב שהייתי חרמן על היום הראשון והזמנתי מלא משקאות, כמובן שזה גם פגע בחוויה, כי הבחורה מאוד השתכרה וזה השפיע על הביצועים ולמחרת בבוקר היא הייתה נראית הרבה פחות כוסית מי שנראתה בלילה
אם כי היו גם כמה מציאות כמו אחת ב-1300 שהייתי איתה 5 פעמים כולל אנאלי באותו לילה
אם זה מסע זיונים אז אני ממליץ ללכת ישירות לפטאיה, אולי יומיים-שלושה לפוקט בתור גיוון/חוויה אבל אין לה יתרונות על פטאיה מבחינת צרכנות מין
זה כמו להיכנס לבית קפה ממותג כדי לקנות כוס קפה כשממול יש את קופיקס באותו טעם ובזול
בטיול האחרון שלי נסעתי לשם בהתחלה והייתי כל כך חרמן שנפלתי לתוך מלכודת תיירים ונאלצתי לשלם בבאר כ-2000 באט על המשקאות מרוב שהייתי חרמן על היום הראשון והזמנתי מלא משקאות, כמובן שזה גם פגע בחוויה, כי הבחורה מאוד השתכרה וזה השפיע על הביצועים ולמחרת בבוקר היא הייתה נראית הרבה פחות כוסית מי שנראתה בלילה
אם כי היו גם כמה מציאות כמו אחת ב-1300 שהייתי איתה 5 פעמים כולל אנאלי באותו לילה
אם זה מסע זיונים אז אני ממליץ ללכת ישירות לפטאיה, אולי יומיים-שלושה לפוקט בתור גיוון/חוויה אבל אין לה יתרונות על פטאיה מבחינת צרכנות מין
זה כמו להיכנס לבית קפה ממותג כדי לקנות כוס קפה כשממול יש את קופיקס באותו טעם ובזול
פוקט?
7[QUOTE=adirsh23]
[/QUOTE]
לגבי פוקט המחירים יותר יקרים מפאטיה, אם בפאטיה אתה אוסף מישהי לילה שלם ב 1500-2000
יש כאלה שיגידו הייתי בפאטיה ולקחתי מישהי ב 1000 או פחות,אם בכיף שלכגם להתמקח עם כול מה שזז עד שתשיגו את מבוקשכם גם זה מצריך כמה שעות עד מציאת האחת שתסכים לבוא בסכום כזה תהנו משריפת הזמן שלכם שם במיקוחים אין סופיים (מפה אמורה לבוא שאלה :האם נסעתי לבלות ולעשות חוויות מטורפות אוו לחזור לארץ ולהגיד לכול החברים ששם זונה מעבירה לילה עמך ב 100 שקל שבעצם הם לא מודעים לכמות המיקוחים שעברת בשביל זה) וכול תאטרון המיקוחים בשביל לחסוך 2000 שקל בכול הטיול
בפוקט נע סביב 2500-3000 ואם תהיה מספיק עקשן וקמצן יש מצב שתמצא מישהי ב 3 בלילה שתסכים אחרי מיקוח ארוך לבוא עמך במחירי פאטיה 1500 באט.
לגבי מעדוני החשפנות המחיר מתחיל מ 4 אלף באט, ואני אישית נתקלתי במישהי שדרשה ממני 5 אלף באט לקצר ועוד אמרה שהיא לא יוצאת מהמועדון יש חדר למעלה גם אחרי מיקוח לא הסכימה לשנות את דעתה לא אומר שמקבלים כול מה שדורשים,
יש גם חשפניות שדורשות אחרי מיקוח 7 אלף באט לא כולל באר פין שהוא 1000.
ולזה תוסיף כמה משקאות לפני שעולים לחדר משהו לאכול ואף חשפנית במועדון לא תתקרב אליך בלי שתזמין אותה לצייסר במועדון שזה 240 באט ואם אתה לא שותה אוו מזמין את אחת הבנות פשוט מבקשים ממך לצאת מהמועדון החוצה.
לגבי המלונות לא קיים מלון 4 כוכבים בכול האזור ב 1000 באט, חדר נורמלי מתחיל מ 1500 באט.
לסיכום פוקט יותר יקרה לילה עם חשפנית כוסית יכול לעלות עשר אלף באט,אומנם זה מחיר מטורף אבל יש כאלה שלא מפריע להם ומשלמים הבנות למדו שניתן לדרוש ומקבלים.
אתייחס...
המחירים שאתה משלם/רוצה לשלם מופרזים לכל הדעות...כמובן שהבנות סלקטיביות בקשר לשעה, למיקום, לגיל של הגבר וכו'...ועדיין תתפלא כמה כוסיות אומרות לך אוקיי כשאתה מציע במועדון 1500 לקצר 2000 לארוך, והשעות המאוחרות יותר גם 1500 לארוך...ואני מדבר על כוסיות בשנות ה20 המוקדמות.
מישהי שזורקת לי 4000-5000 בהאט? מעטות וספורות התאילנדיות ששוות 150 דולר ללילה, זה לא מזרח אירופה עם הכוסיות אש.
לגבי המלונות - מלונות 3 כוכבים איכותיים מאוד יש ב700 וגם ב550 בהאט אם תתמקח מרחק הליכה של כמה דקות מהבנאגלה. אם תסתכל על מלון סירה גראנדה שנמצא 6-7 דקות ברגל מהבנאגלה...4 כוכבים מפואר חדש עם בריכה 700 בהאט ללילה (רוצה טיפ? תתמקח יורידו לך ל600)....אז גם כן...יש אוברפרייס, ויש מלונות מעולים ב700 בהאט, הסקאלה הזולה יותר של ה-4 כוכבים אבל מלונות מעולים שבארץ בקלות היו מתקרבים ל1000 ש"ח ללילה באוגוסט. מעבר לזה, תפתח בוקינג, תראה איזה אופציות מעולות יש לך בפחות מ1000 בהאט.
לגבי הגוגואים, אני מסכים איתך שעם שתייה ובר פיין ותשלום לבחורה אפשר בקלות להגיע ל5-6 אלף בהאט, ולא להבין גם איך זה מגיע ל8 וגם ל-10....אם זה מה שאתם מחפשים במחיר הזה יש את מיטב בנות מזרח אירופה בכל היבשת הקרובה.
נכון, אני בד"כ נמצא בטווח הנמוך של סקאלת המחירים, אוסף מאוחר יחסית, אוהב לחגוג במועדונים, צעיר ובכושר, וטס תמיד בלואו סיזן....
אבל שלא יווצר פה הרושם שאי אפשר בתאילנד לחיות מצויין מ150 דולר ביום ולזיין כל יום ללונג (לילה שלם) פצצה צעירה.
(וכמובן שמי שרוצה לחיות בתאילנד ב400 דולר ליום ויש לו את הכסף שיהנה ושיחווה).
ועוד טיפ קטן - כריסטינס מסאז' , מכון הבאדי הורוד הגדול ברחוב ראט או טיט, להתרחק....ביצועים בינוניים ובנות בינוניות במחירי פרימיום.
פוקט?
8[QUOTE=isz1]אני גם ביקרתי שם ויכול להעיד שכל מה אמרו נכון
זה כמו להיכנס לבית קפה ממותג כדי לקנות כוס קפה כשממול יש את קופיקס באותו טעם ובזול[/QUOTE]
זה כמו להיכנס לבית קפה ממותג כדי לקנות כוס קפה כשממול יש את קופיקס באותו טעם ובזול[/QUOTE]
לא יכולתי לנסח טוב יותר
,

,אבל אם אני כבר בחופשה עם כרטיס טיסה יקר, משלם אלפי שקלים, אפשר להתפנק כמה ימים באיזה אי כיפי למי שיש את הזמן והרצון ולזיין על הדרך, ולא לבוא נטו בשביל לזיין...אלא לטייל, לאכול טוב, לנוח, להיות בים...וכן, גם ובעיקר לזיין