כ שדרוג האתר והפורום - דף 2 - סקס אדיר

שדרוג האתר והפורום

11
הי,
להפריד את פורום BDSM מפורום קוקסינלים !!! נאמר כבר עשרות פעמים, בהזדמנויות שונות, ע"י משתמשים שונים !!!
לקשר בין מודע של מפרסמת לדיווחים עליה !!!
לא רק להתיר, אלא לחייב לךהכניס מספר טלפון בכל דיווח, הוא יהפוך למזהה חד חד ערכי ובהקשה עליו ניתן יהיה לעבור לכל הדיווחים הקיימים של אותו מספר.
להחיר את הפונקציונאליות של פלטפורמת החיפוש כפי שהיתה בעבר.
הכל מכל כל....

שדרוג האתר והפורום

12

******והכי הכי חשוב******
יש לייצר הבחנה בין דיווח ותגובה שהם דיווח (מעללי עם עם נערה עובדת) אמיתי,
לבין תגובה אחרת (יקר/בוא נעשה חרם מחירים/קללות/חפירות).
וכמוכן להוסיף כפתור שבלחיצה אליו ניתן יהיה לראות רק מה שהוא בבחינת דיווח אמת !
הכל מכל כל....

שדרוג האתר והפורום

13
אהבתי את הרעיון של לראות רק מה שהוא דיווח אמת

נראה לי שאני מתחיל לעבוד על טכנולוגיית של פוליגראף דיגיטלי במדיות חברתיות.
לרגע חשבתי להציע את זה למנהלי הפורום, אבל במחשבה שניה נראה לי שאחרי הפיתוח אני רץ לפייסבוק עם הרעיון!!!
אז אחרי שפייסבוק משלמים על הפטנט, אני דואג לסעיף קטן ג' 3, שמאפשר לי לתת למנהלי הפורום הזה את הטכנולוגיה בחינם.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

שדרוג האתר והפורום

14
באתרים אחרים יש תגובות על מודעות (אולסקס ודומיו) פרסומיות, למרות שלדעתי האישית ואחרי שדגמתי חלק, התגובות ממומנות או מטעם הבחורה/הסרסורון.
אמנם יש אינטרס פרסומי כלכלי חזק, אך כן הייתי מציע על כל לינק פרסומי לאפשר תגובות (למשתמי פורום בעלי ותק של חצי שנה ולפחות 100 הודעות ו-7-8 דיווחים שונים), שיאפשרו לנו להתייחס למודעות באמינות שמגיעה לה, וגם ימשוך לקוחות לבנות שמפרסמות.
ציון עפ"י קרדיטים כמו אצל המתחרים נגיד שירות מראה דיסרטיות וניקיון ושקלול כללי כלשהו.

שדרוג האתר והפורום

15
היי, ראשית תודה על הכל!!!!!!
מהנייד ישנה בעיה עם הרבה ג'בריש שמופיע (אנדרויד)
שליחת הודעות לקבוצה וצ'אט כפי שצ'ארמר הציע בהחלט ישדרגו את החוויה.
אם אפשר אולי לחלק את פורום חיפה לתת קטגוריות כמו עיסוי, ליווי, זולות, פרטיות ומכונים. ... לדעתי ישדרג את רמת החיפוש וההתמצאות בפורום. ב
תודה מראש,
בובו

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

שדרוג האתר והפורום

16
מבחינת קטגוריות אולי לעשות איזור השרון (זכרון- הרצליה)
הייתי שמח אם בפורום הייתה אופציה של צ'אט כמו מסנג'ר בפייסבוק ובנוסף אופציה לדירוג דיווחים או לייקים או חץ אדום חץ ירוק.
קטגוריות הפורנו האהובות עלי (לא לפי סדר): שחורות, חזה גדול, סטודנטיות, עיסוי, MILF, אנאלי, ליהוק, אסיאתיות, לסביות ומורות.
תודה ובהצלחה
תבלו

טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל

שדרוג האתר והפורום

19
כדי לפתור את סוגיית דיווחי האמת לעומת קשקושים, אפשר שכל צופה בפוסט יוכל לתת לו ציון, ע"י לחיצה על כפתור, שייבחר בין דיווח לחפירה.
ואז, בהתאמה, לעשות אפשרות סינון רק למה שקיבל לפחות X ניקוד שמדובר בדיווח ולא בחפירה.

דבר נוסף, המטרה של האתר היא כמובן, בראש ובראשונה, לספק רווח למפעיליו.
לכן עולה כל הזמן הסוגיה של אם נשאיר דיווח לפרסום והדיווח יהיה שלילי המפרסמת לא תרצה לפרסם.
הדבר, כמובן , נכון.
אבל......
רק לטווח הקצר, זה נכון שלטווח הקצר מפרסמת עלולה לבקש להוריד את הפרסום,
אבל לטווח הארוך הפורום יוכל להיות עוגן לדיווחי אמת, מה שידרוש מהמפרסמות לתת שירות הוגן, מה שיגרום לצופי הפורום לקבל מידע אמין ונכון, מה שיכניס יותר צופים לפורום, מה שייגרום למפרסמות שעזבו להתחנן לחזור..... (אתה הבנת את זה שטקר ?)
הכל מכל כל....

שדרוג האתר והפורום

20
להסיר את מנגנון אישור הפרסומים זה ממש מקשה על אנשים לדווח בזמן אמת. לדעתי מנגנון הדירוג משתמשים ע"י אחרים יאפשר לדעת מי מדווח מספיק אמין כדיי לאפשר לו להגיב חופשי ולמי לא.
כלומר אם לאדם מסוים יש מספיק דירוגים אמינים הוא יכול לקבל אישור לפרסם חופשי ולא רק לאחר אישור מנהל

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”