כ דיסקרטיות בחיפה והקריות - סקס אדיר

דיסקרטיות בחיפה והקריות

1
אהלן חבר'ה,
בעידוד שלומי החרמן ובובו אספר לכם על מקרה קצר:
לפני כמה ימים בעודי יוצא מדירה דיסקרטית למדי, אני מבחין בגבר עם הגב אליי מחוץ לדירה מקבל הכוונה בטלפון לדירה (חד משמעי). הגבר מסתובב ומתחיל ללכת לכיוון הדירה, שנינו במשקפי שמש אבל קולטים אחד את השני ומבינים מי הוא השני. הגבר הוא קרוב משפחה מאוד קרוב שלי, ולא ארשום איזו קירבה למקרה שהוא כאן בפורום.

אתמול למשל בארוחת שישי ראיתי אותו ודיברתי איתו כאילו כלום לא קרה.

מצד ראשון, שנינו אני מניח היינו בהלם, ומצד שני - שנינו חרדים לדיסקרטיותנו (ובמיוחד הוא, הנשוי מבין שנינו), ועדיין מדובר בסיטואציה לא נעימה.

פתאום חטפתי איזשהו פיק ברכיים, אני יליד האיזור, גדתי באיזור, והרבה אנשים מכירים אותי, ולמרות שאני רווק כרגע ואין לי כל כך למי לדפוק חשבון, זה היה מקרה שהרעיד אותי לגמרי וגורם לי לחשוב לנסות להיגמל מהתחביב....

כנראה שזה מתאים יותר לפורום דיבורים ולא לפורום חיפה והצפון, אבל במרכז יש מס' רב יותר של מוקדי נערות עובדות, ואילו כאן יש בקושי מוקדים ספורים, ויש מאין אווירה בקריות ובחיפה של כולם מכירים את כולם, יוצאים לאותם מקומות וכו'.

מה הייתם עושים במצבי? (מובן שלדבר עם קרוב המשפחה לא בא בחשבון)מבולבלמבולבלמבולבל

צ'ארמר.

דיסקרטיות בחיפה והקריות

2
לפי המצוקה בה אתה נתון ובהתחשב בכך שאתם נפגשים בארוחות שישי אני מנחש שאותו בחור נשוי לאחותך.
אם כן- אז אתה בדילמה אמיתית ולא הייתי מתחלף איתך.
בכל מקרה, ככל שאנו הולכים יותר ויותר למקומות כאלו- הסיכון לפגוש מכרים עולה.
אתה כרגע בסיכון מזערי בהתחשב בכך שאתה רווק.
לאחר שתתמסד (ולאחר שיחלפו 3 החודשים בהם תהיה נאמן לאשתך הטרייה ) תגלה שכמעט בלתי אפשרי להפסיק ושזה לא באמת תחביב אלא יותר שעבוד ואז באמת הסיכון כבר יהיה משמעותי יותר.
אני למשל משתדל בדרך כלל להתרחק מהכרמל ( שם יש סיכוי גבוה יותר לפגוש מכרים ) למקומות מרוחקים יותר כגון העיר התחתית והקריות וכך מקטין את הסיכון. לתל אביב אין לי כח לנסוע
לובנגולו מלך זולו!!!

דיסקרטיות בחיפה והקריות

4
צ'רמר ידידי באמת סיטואציה לא נעימה

הדרך הכי טובה היא להמשיך כרגיל ולא לדבר על העניין כמובן ובטח לא עם קרוב המשפחה

כמו כן , לפעמים כדאי לנסוע לאיזור בת ים או ת''א ששם התמורה וההיצע הרבה יותר גבוהים והכי חשוב שהסיכוי שם להיפגש עם אנשים שמכירים אותך מהאיזור דיי קלוש

או לחלופין להזמין נערת ליווי באיזור כך אין מצב למקרים מהסוג הזה בגדול לא כדאי ללכת לתקתוקיות מהסיבה הזו

דיסקרטיות בחיפה והקריות

5
לא זאת לא אחותי....
וברור ורשמתי שלדבר איתו לא בא בחשבון
מקומות כמו גושן, דרך עכו וההסתדרות פסולים מבחנתי, כמו גם כל מקום שהרמת דיסקרטיות בו היא לא מצויינת ומעלה.
ועדיין - אני לא נתפסתי בוגד ולא כלום, ולא באמת אכפת לי אם הוא יבגוד או לא, אבל יצא לי עד עכשיו לחשוב על דיסקרטיות בתור לא להיראות ע"י אדם איקס כלשהו, עכשיו פתאום אני מתחיל לחשוב שלא אכפת לי מי יראה אותי כל עוד איני מכיר אותו, והמצב לא נעים לחשוב שמישהו אחר שאני מכיר יראה אותי יוצא ממקום מהסוג הזה.

ולובנגולו - קראתי קצת שניסית להיגמל, גם לי היה ניסיון כזה, מיותר לציין שלא צלח, זו התמכרות ככל ההתמכרויות. אפילו דומה להתמכרות לספורט, יש הרבה אדרנלין וריגוש בעסק.

דיסקרטיות בחיפה והקריות

6
פפפפפפפפפ לא פשוט!!!!!!!
אני אוסיף ווידוי.... לפני כמה שנים נכנסתי לאיזה בית בנשר ופגשתי בתא המתנה מאולתר שהיה שם את בן הזוג של חברתי לשעבר (שזרקה אותי אז זה יותר קשה) קשה לי להעריך כמה מביכה היתה הסיטואציה ואחרי 2 דקות ארוכות הוא שיחק אותה כאילו חייב לעוף ונשארתי לבד....
כמובן שלא יכולתי לספר לה שפגשתי אותו כי זה היה מפיל אותי איתו למרות שנשארנו חברים... אבל תהיו בטוחים שממש רציתי להתפוצץ ולספר לה הכל!!!!
מה שהכי יפה זה שלפני שנתיים בערך הם התחתנו והיא הזמינה אותי גם לחתונה והייתם צריכים לראות את הפנים שלו כשהוא ראה אותי רוקד ברחבה....
מוזר שחשפתי את זה.... אז "ג" אם אתה חבר בפורום תדע לך שמאז עברו הרבה בנות בנהר וסודך וסודי שמורים כנראה לנצח ותמסור ד"ש חם ל-"ש".

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”