כ תופעות לוואי של אוננות - דף 2 - סקס אדיר

תופעות לוואי של אוננות

11
אוננות וגם פורנו מוריד את החשק המיני ויכול לפגוע בתפקוד המיני.
כמו כל דבר - כל עוד זה במידה, במינון זה סבבה...אם יש סקס בתדירות סבירה זה לא נחוץ כלל לטעמי.

בי אישית פגע מאוד שהייתי צעיר הייתי צופה בפורנו, והסקס עם החברה הראשונה היה לי בעיות פעמיים שלוש בתפקוד מיני (בגיל צעיר מאוד!!!) בגלל שהתרגלתי לפורנו ופתאום הסקס הוא ממש לא פורנו כמו שראית באינטרנט...

תופעות לוואי של אוננות

13
טוב אצלי אוננות מקושר לפורנוצחוק
כשהייתי במערכות יחסים לא הרגשתי צורך לשפשף...אבל מניח שבעתיד כשאהיה (אם) נשוי יהיו תקופות של יובש...אבל מדובר על פגיעה בחשק המיני ובמשיכה לאישה? או משהו מעבר? או שאתה מדבר על זה שהאישה לא אוהבת שאתה מאונן?

תופעות לוואי של אוננות

15
אוננות גורמת לבעיה פסיכולוגית, כמו לזיין זונות ועוד בגיל צעיר,
פתאום אתה מבין שיש לך פרטנרית שרוצה שתרד לה חרמנא ליצלן, שתעשה לה קיצ'י בגב, אתה פתאום לא יכול לשכב על הגב ולתת לה למצוץ לך ולגמור לה בפה אם היא לא רוצה (ודיר באלאק לפלוט אני אוסיף לך 100 שקלמבולבלמבולבל)

אתה לא קובע את הקצב של הזיון, היא צריכה את הקצב שלה, היא גם צריכה לגמור, אם אתה חרמן רצח אתה לא יכול לגמור תוך דקה ולייבש אותה שעה ,

יש הבדל בין להביא ביד לבין לזיין,

באוננות, אתה מרוכז בעצמך בלבד,

תופעות לוואי של אוננות

17
[QUOTE=wow]
[QUOTE=שלמה המלך]שעירות יתר נכונה בוודאות [/QUOTE]

על סמך מה?

"ככה שמעתי" זה לא תשובה
[/QUOTE]

אין כיום הוכחה מדעית ואין כל מחקר מדעי שמצא כי אוננות או קיום יחסי מין משפיעים על שעירות יתר למרות טענות רבות שנשמעות כיום ונאמרו גם בעבר, לא נמצא קשר ישיר בין בשניים.

אבל שאלתי רופא שמבין עניין , אך אין הוכחה חותכת לכך

קרחות בוודאי שלא .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

תופעות לוואי של אוננות

18
אני אומר שוב,שבדרך כלל הקשר הוא עודף טסטוסטרון שגורם לשיעור גוף מוגבר וללבידו מוגבר שמביא לרצון מיני גדול המתבטא גם באוננות מוגברת. לגבי בעיות משפחתיות,אל תשכחו שאוננות היא גם סוג של וסת בין בני זוג שהרצון המיני שלהם לא חופף. [כמו זונה/ג'יגולו,רק יותר זמין וזול ].
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

תופעות לוואי של אוננות

19
[QUOTE=מדווח המין]אני אומר שוב,שבדרך כלל הקשר הוא עודף טסטוסטרון שגורם לשיעור גוף מוגבר וללבידו מוגבר שמביא לרצון מיני המתבטא גם באוננות מוגברת. לגבי בעיות משפחתיות,אל תשכחו שאוננות היא גם סוג של וסת בין בני זוג שהרצון המיני שלהם לא חופף. [כמו זונה/ג'יגולו,רק יותר זמין וזול.[/QUOTE]

וגם וסת של בגידות ווסת של כסף בארנק....צחוקצחוק

תופעות לוואי של אוננות

20
פעילות מינית מומלצת עי סקסולוגיים
בהיעדר בת זוג מומלץ לאונן
היעדר פעילות מינית ממושכת עלולה לגרום לפגיעה בפין
לא ידוע על תופעות וואי מהותיות
ייתכנו תופעות לוואי כמו התכווצות שרירים ביד המאוננות
ייתכנו גם נזקים נפשיים למי שמרבה לחשוב על נזקי האוננות...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”