כ האורגים חולון - מורן - דף 2 - סקס אדיר

האורגים חולון - מורן

12
בת 25+
לא יפה לא מכוערת.
אסתטית אבל אין בה משהו מיוחד.
חזה קטן וריק.
משתדלת במסאז ובודי מושקע מאוד לאורך כל הגוף.
יחסית עומדת בזמנים.
יש לה רייש במבטא
אני חושד שהיא ערבייה.
לוק קצת בוכרי / קווקזי
סהכ חוויה נחמדה
אין אקסטרות.

אגב הבנתי שיש במקום בחורה בשם אלין
לא יצא לי לפגוש אותה.
האם מדובר באלין מגבעון?

מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

האורגים חולון - מורן

13
לא פגשתי עדיין את אלין החדשה, אבל הבנתי כבר שזאת לא אלין מגבעון.
לגבי מורן, אני מכיר אותה ממקומות אחרים, ובהחלט מומלצת ומשקיעה בטיפול.
והמחיר הוא 250 ש"ח ל- 40 דקות, כמו שכתב פותח השרשור, לא לחצי שעה.

מחפש את הדבר האמיתי!

האורגים חולון - מורן

14
לפי מה שאני יודע אין כבר חצי שעה 200.
אלא רק "40 דקות" (לא פעם זה חצי שעה בפועל) ב250.
בתכלס.. לא שווה. מילא 250 אז לשעה. לפחות בהצהרה. ואז גם ככה היה מסתיים לאחר 40-45 דקות. אין אפס. זאת האמת במקומות האלה.

שבעל הבית יהיה הכי הגון בעולם. בשורה התחתונה לא הוא
עושה את העיסוי (ונראה לי שטוב שכך) ולא הוא עומד באמת עם סטופר מחוץ לחדר של כל לקוח.

האורגים חולון - מורן

15
הייתי עם המורן הזאת בבת ים (במקום השני של הבעלים של אורגים)
אני זוכר שמאז שנכנסתי עד שיצאתי עברו איזה 35 דקות ככה, אבל זה ידוע שה "40" דקות זה כלל הכל, מקלחת וזה, פעם מזמן שרק התחלתי, במקום אחר, אמרו לי ש ה40 דקות "מתחילים" מהרגע שאתה נותן לבחורה את הכסף ויוצאת להביא את זה לפקידה, וכולנו יודעים שהן לו חוזרות ישר לחדר.
זה גם תלוי במקום, הבחורה, אם כבר הית או לא שם, עוד כמה אנשים יש בחוץ וממתינים (לאותה בחורה או בכללי)
הדבר הכי גרוע שיכול לקראות, זה שכולם הלוכים למקום 1 בשביל בחורה 1, אתה תצא גם אחרי 20 דקות...

לגביי מורן, היא בחורה סבבה לגמרי, אני נהנתי איתה, לא יודע אם היא ערביה או לא, אבל בוא נגיד ככה?
אם היא הייתה בבר בלי חבר, לא הייתי חושב פעמיים על להגשת עליה כדי לקחת אותה הביתה. Tongue

חבל שקירה עזבה את המקום הזה, אחרי מיכל (שכבר לא עובדת), בר, היא הייתה הכי שווה שם Ouch

האורגים חולון - מורן

16
קודם כל, בביטחון - מורן לא ערביה.
לקולומבו - כלקוח שמבין במחירים אתה אמור לדעת שאין סיכוי שמקום מסוג האורגים 1, למרות שהיינו מאד רוצים, יתפשר וייקח רק 250 לשעה שלמה. אל תשכח שחצי הולך למקום וחצי למעסה. עשה חשבון שאפילו ב- 200 לחצי שעה ( שכבר אין ), מעסה שיש לה ביקוש תכניס 400 ש"ח לשעה, אז ברור ש- 250 זה לא כלכלי.
ולגבי אלין - הייתי כבר בטיפול אתה ומאד נהניתי. מעסה מעולה, רזה וגבוהה, לדעתי בת 30+, יש לה ניסיון בתחום. משקיעה גם בחלק המקצועי וגם בחלק של הבודי. עובדת בינתיים רק בימי חמישי בערב. כאמור, זאת לא זאת שהיתה בגבעון.

מחפש את הדבר האמיתי!

האורגים חולון - מורן

17
אבשלום, שנבין, אתה בעל המקום שם או לקוח ?! כי את החשבונות כל צד עושה מצידו ולעצמו....
שהבעלים יחליט כמה לקחת מהלקוח וכמה להשאיר לעצמו מזה- ואנחנו הלקוחות נחליט כמה אנחנו מוכנים לשלם על שירות כזה או אחר ! והשירות של האורגים 1 אינו שונה/חריג מהרבה מקומות אחרים, והוא לא מצדיק גם לטעמי את המחיר 250 שח לחצי שעה של בודי מסאז,ולכן גם אני הפסקתי ללכת לשם.

האורגים חולון - מורן

18
ידידי הצוער, שתבין, אני לקוח ותיק מאד של המקומות האלה ( לדעתי הרבה יותר ותיק ממך לצערי...), ומי כמוני היה מעדיף שהמחירים ירדו.
מזכיר לך שבזמנו כבר העלית נגדי חשדות כשהתווכחנו על טיב השירות של האורגים 7 מול האורגים 1. אתה התלהבת מהאורגים 7 ואני כתבתי שאני מעדיף בהרבה את האורגים 1 כמקום שידוע בטיב השירות שלו ובותק, ועובדה, בלי להשתחצן, לא ראיתי שכותבים יותר מדי על האורגים 7, ומי שכבר כותב משהו עליהם לא כותב לחיוב, אז זה רק למען הסדר הטוב...
בסך הכל ציינתי שכוחות השוק בדרך כלל מעלים מחיר ולא מורידים, ושלא נראה הגיוני שמחיר במקום כזה יהיה 250 לשעה. למיטב ידיעתי, יש רק כמה פרטיות שמרשות לעצמן לגבות מחיר כזה, אבל כמובן שהעלויות שלהן נמוכות יותר.
זכותך כמובן לבחור ללכת לאן שאתה רוצה, אתה רוצה להמשיך לאורגים 7 או לאן שאתה הולך - בכבוד!

מחפש את הדבר האמיתי!

האורגים חולון - מורן

19
הייתי באורגים 1 , לא יוצא דופן משאר המקומות ..
אין שום סיבה להתלהב מהמקום חוץ מזה שאתה יכול לקבל לאפה למטה באווזי במחיר מוזל.

היתרון היחיד שם שהבנות זורמות לסקס תמורת כסף.. לא יודע לגבי היום אבל היו כאלו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”