כ האורגים חולון - מורן - דף 4 - סקס אדיר

האורגים חולון - מורן

34
ונחזור לנושא המקורי של שירשור זה (אני מציע לכותבים שבעצמם אמרו שאולי היה טוב אילו לא כתבו את השיטה הפשוטה של למחוק הודעה).

הייתי באחד הלילות השבוע אצל מורן, בתמצית אני יכול לומר שמאד נהנתי וכי יצאתי בתחושה שיש תמורה לאגרה.

מי שמאונן לא מזיין

האורגים חולון - מורן

35
[QUOTE=סופר לה טיב]אתם מנהלים פה שיח בעייתי.

מעבר לזה שנושא השרשור אינו מתאים למי שאתם מדברים עליה,

נראה לכם לא סביר שעוד כמה ימים יהיה מי שידווח ששי כבר לא עובדת שם?...

האם לתוצאה הזו אתם רוצים להגיע?בכי

[/QUOTE
לא הבנתי,אתה בא אלי בטענות ?! למה אתה פונה ברבים ?! הרי אני זה שמנסה להוריד את הבחור מהעץ שטיפס עליו...

האורגים חולון - מורן

36
שלום חברים,
1. יש שי ישראלית באורגים 1, האם ישנה עוד שי שעובדת באורגים 7? או ש- kingPin התכוון לאורגים 1.

2. אני לא מכיר בחורות ישראליות באורגים 7 ולצערי מסכים מאוד עם ידידי אבשלום, כן, השירות והבנות באורגים 7,
לפחות לדעתי, גרוע ומגעיל.

3. לגבי אקסטרות באורגים 1, אכן יש. לאחרונה קיבלתי ממספר בנות שם אקסטרות נחמדות ומגובנות.
היום הייתי באורגים 1 ולא נכנסתי עם שי מאחר וסירבה בכל תוקף שאגע לה בשבלול.
עם בנות אחרות, ולא אציין את שמן, בדיוק מן הטעם שאני לא רוצה לפגוע בפרנסתן (מניח, שלא לומר יודע,
שהבעלים של האורגים 1 קורא את הפורום שלנו)
אני יכול לספר על אקסטרות של לרדת לבחורה, להכניס אצבעות ולאחת מהן גמרתי בפה, בתוספת טיפ נחמד.

4. ההנחיה הברורה של בעל המקום היא לא לאפשר אקסטרות, מאחר והוא לא רוצה עסק עם המשטרה,
כל עוד המקום נותן שרותי עיסוי, זה "חוקי", ברגע שהמקום ייתן אקסטרות זה הופך אותו לבית בושת והמשטרה תטריד אותו
בלי סוף ואף תסגור את המקום.

לסיכום,
אני מעדיף ללא ספק את האורגים 1 על פני האורגים 7.
בחורה שמרגישה נוח איתך יתכן שתציע אקסטרות, מניח שלא כולם זוכים להצעות האלו.
פין חס - מזיין ולא חס

האורגים חולון - מורן

38
פין-חס.

אני לא רואה סיבה לשלם "טיפ" כדי לרדת לבחורה או להכניס אצבעות, זה 1.
לשלם "טיפ" כדי לגמור בפה (אם זה כולל מציצה, ואני אומר אם כי יכול להיות שהבחורה מסכימה שתגמור לה בפה אבל לא מוכנה למצוץ לך.. יכול להיות נחמד, אבל גם א הייתי מוכן לשלם יותר רק בשביל זה)

עכשיו, אקסטרות שכן קיבלתי שם (נקרה לזה אקסטרה) זה לשלם "טיפ" ולגמור פעמיים (למי שיכול לגמור פעמים ב35 דקות ורוצה לשלם עוד, סבבה.
הדבר השני הייתה גמירה מפרוסטטה, הייתה שם לפני הרבה זמן בחורה שהייתה נראת ממש טוב לדעתי, הייתה נחמדה ממש, היה עיסוי טוב, אז אמרה לי להסתובב (ואמרתי לה, אבל ריתי לגמור בפרוסטטה וענתה לי "אל תדאג, הכל בסדר", הסתובבתי, היה בודי ממש נחמד עם נשיקות טובות אפילו ורק אז גמרתי. בחורה אחרת הייתה פשוט מסיימת יותר מהר את העניין. חבל שלא ראיתי אותה יותר שם :(

האורגים חולון - מורן

39
[QUOTE=סופר לה טיב]אענה לך צוער1.

אכן לא הבנת.
לא באתי אליך בטענות.
התכוונתי להעיר בעיקר לחרמן קבוע, אבל גם למי שתרם לפיתוח הנושא בכיוון שלדעתי, אינו נכון.
חרמן קבוע, שהוא חבר חדש, ענה והבין, ומבחינתי הענין סגור.

ובכל זאת, אם אתה רואה את הערתי כמכוונת גם אליך, חשוב עליה ואולי גם אתה תסכים איתי.

[/QUOTE]

כשאתה מדבר לשניים,אז ברור שכל אחד מהשניים יראה זאת מכוון אליו... תגובתך אלי לא אמורה להיות רלבנטית אלי.נקודה.
להבא תתיחס רק למקור הבעיה...

האורגים חולון - מורן

40
[QUOTE=סופר לה טיב]אתם מנהלים פה שיח בעייתי.

מעבר לזה שנושא השרשור אינו מתאים למי שאתם מדברים עליה,

נראה לכם לא סביר שעוד כמה ימים יהיה מי שידווח ששי כבר לא עובדת שם?...

האם לתוצאה הזו אתם רוצים להגיע?בכי

[/QUOTE]
הנה יש לך כבר קליינטים חדשים/נוספים לענין... תישתדל הפעם לפנות ישירות אליהם בשמותיהם....
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”