אוינק אוינק חזאי מזג האוויר המטורלל
משגע ודופק את החוקרת אוקטביה פופינס החרמנית! 

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חזרזיר ורדרד ושובב. אני גר במערה מתחת לאדמה ומחכה ששרמוטות בעלות טוסיקים שובבים יבואו אליי כדי שאני אבשר להן שהגיע הזמן להוציא את הביקיני מהבוידעם 

אני לא חזאי מזג אוויר רגיל. המומחיות שלי זה להודיע על סוף החורף ותחילת האביב. אני טוב במה שאני עושה ועל זה יעידו כל השרמוטות שבזכותי יודעות מתי אפשר כבר ללכת לים לשגע גברים 

יום אחד שכבתי לי במערה ועשיתי ביד כשלפתע מישהי קראה לי לצאת החוצה... הצצתי מהמערה ועשיתי חריו חריו חריו שובב. ראיתי מולי כוסית ברונטית מלוכסנת בעלת ישבן סקסי מאווווד! 

נו מה אמרתי לכם חברים כל השרמוטות עולות אליי לרגל 

"אוינק אוינק שמעתי עלייך רבות! באתי לברר... האם יהיה חם או קר?" שאלה הכוסית הברונטית וצחקקה מקולות החריו חריו חריו המצחיקים שעשיתי 

"פשששש את כזאת סקסית כל החושים שלי מתחרפנים כשאני רואה טוסיק שלך בחוטיני!" אמרתי לכוסית הברונטית וטפחתי על ישבנה 

"השבוע יהיה חם! שמש קייצית ולוהטת! את יכולה לצאת מהבית בצהלה עם הביקיני האהוב עלייך סקסית שלי! דרך אגב דובשניה מלוכסנת שלי מה שמך?"
שאלתי את הברונטית...
שאלתי את הברונטית..."נעים מאוד אוינק אוינק שמי אוקטביה פופינס! אז אתה אומר שהשבוע תהיה שמש? תודה רבה אוינק אוינק עזרת לי מאוד!"
צעקה בשמחה פופינס ועזבה את המערה שלי תוך כדי שהיא מנענעת את ישבנה 
צעקה בשמחה פופינס ועזבה את המערה שלי תוך כדי שהיא מנענעת את ישבנה 
שמחה ומאושרת אוקטביה פופינס יצאה מביתה בביקיני האהוב שלה כלפתע גשם זלעפות הרטיב אותה מכף רגל ועד ראש 

"אהההה הצילו יורד עליי גשם!" צעקה פופינס וברחה לביתה כשהיא רטובה כמו סחבה
פופינס חזרה למערה שלי והיא מאוד כעסה! 

"אוינק אוינק הבטחת שתהיה שמש! לבשתי את בגד הים שלי וירד עליי גשם!"
אמרה לי פופינס והזעיפה את פניה היפות 
אמרה לי פופינס והזעיפה את פניה היפות 
"מה באמת? אויי איזה יצור ורדרד מטופש אני... הטוסיק שלך בחוטיני בלבל אותי סורי סורי בייבי שלי"
התנצלתי בפני אוקטביה פופינס וטפחתי על ישבנה 
התנצלתי בפני אוקטביה פופינס וטפחתי על ישבנה 
"אוקיי אוינק אוינק בוא תגיד לי מה יהיה השבוע? אני יכולה להסתובב בחוץ ערומה או שאני צריכה ללבוש חרמונית?" 

שאלה פופינס

שאלה פופינס"השבוע יקירתי תלבשי משהו חם ואל תשכחי מטריה, יהיה מאוד סוער בחוץ" אמרתי לפופינס והמשכתי להזיל ריר על ישבנה 

"אוקיי אוינק אוינק תודה!" אמרה פופינס ונענעה מולי עם ישבנה כשהתרחקה מהמערה 

למחרת פופינס יצאה מביתה במעיל ומטריה ורצתה למות! 

"נו מה זה החמסין הזה? 40 מעלות בחוץ!" צעקה פופינס ומיהרה למערה של אוינק אוינק 

"אוינק אוינק מה זה צריך להיות? זה מה שנקרא בול ושיט יצאו לטייל!"
צעקה בעצבים פופינס
צעקה בעצבים פופינס"חריו חריו חריו!"
חרחרתי לה בשובבות
חרחרתי לה בשובבות "אל תגיד לי חריו חריו חריו, פעמיים מרחת אותי! אמרת שיהיה גשם! והייתה שמש לוהטת!
חזאי מזג אויר בתחת שלי! הדבר היחידי שיכול לצאת ממך זה זיון טוב! שמעתי מחברותיי השרמוטות שיש לך חזיריק קשיח שנותן ביצועים אדירים בחורים רעבים! קדימה אוינק אוינק אני חרמנית בוא תשחיל אותי כאילו אין מחר!" צעקה פופינס כמו אחרונת השרמוטות 

חזאי מזג אויר בתחת שלי! הדבר היחידי שיכול לצאת ממך זה זיון טוב! שמעתי מחברותיי השרמוטות שיש לך חזיריק קשיח שנותן ביצועים אדירים בחורים רעבים! קדימה אוינק אוינק אני חרמנית בוא תשחיל אותי כאילו אין מחר!" צעקה פופינס כמו אחרונת השרמוטות 

פופינס תפסה אותי באוזן וגררה אותי לדירה שלה
היא העיפה אותי על המיטה החמימה שלה והתיישבה על הפרצוף שלי עם ישבנה הסקסי 
היא העיפה אותי על המיטה החמימה שלה והתיישבה על הפרצוף שלי עם ישבנה הסקסי 
"אוינק אוינק נראה לי צריך לצנן אותך קצת למה מד החום שלך כבר משתולל!"
צחקקה פופינס וחנקה אותי עם החורים היפים שלה 
צחקקה פופינס וחנקה אותי עם החורים היפים שלה 
פופינס הורידה את הבוקסר שלי וצפתה בתדהמה איך אוינק הקשיח והלוהט שלי קפץ משם כמו טיל בליסטי!
פופינס פתחה פה גדול ועטפה את הוד קשיחותו בפיה השובב
היא מצצה אותו בחום ובאהבה וגם מצצה בשמחה את הביצים החלקות והרכות שלי יססססססס 
פופינס פתחה פה גדול ועטפה את הוד קשיחותו בפיה השובב
היא מצצה אותו בחום ובאהבה וגם מצצה בשמחה את הביצים החלקות והרכות שלי יססססססס 
אכלתי ברעב גדול את חור התחת שלה והסנפתי אותו בשקיקה 

פופינס השובבה חשפה לפתע את שיניה החדות ונשכה אותי בכל חלקי גופי!
"זה מה שאני אעשה לחזאי סורר שגורם לשרמוטה להסתובב עם מעיל בחמסין ולהזיע בכוס" צעקה פופינס 

פופינס כבר ממש טפטפה מהפיזדה וביקשה ירידה! 

נשכבתי בין רגליה והתחלתי לאכול לה את הפיזדה כמו אחד שלא אכל פיזדה שנה שלמה. פופינס יצאה מגדרה וגנחה: "בואנה אתה חיה! אתה על הסוס ומלקק עכשיו כוס! מצוין! (נישקתי את הדגדגן של פופינס...) זה יותר טוב! אתה אדם דגול! זה באמת יפה! מדליק! מעולה! לך על זה! וואוו!" 

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה נפלא! 

"אוינק אוינק אתה יודע לרדת יותר טוב מאשר שאתה יודע לתת תחזית מזג אוויר"
צחקקה עליי פופינס.
צחקקה עליי פופינס.פופינס הפכה אותי על הגב וקיפצה עוד קצת על פניי עם ישבנה התפוחי 

"קדימה אוינק אוינק PALIJI MNE DIRKU ZOPI!!!" צעקה פופינס ואנסה את לשוני עם חור התחת שלה 

פופינס עלתה עליי לרכיבה ודהרה על חזיריק הקשיח שלי במלוא המרץ! מהכוס של פופינס יצאו אדים
לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה! זה היה נפלא! 

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה! זה היה נפלא! 

נשכתי את פופינס בציצי וצעקתי: "VKUSNAIA SISKA!" 

פופינס נשכה אותי באוזניים וצעקה: "VKUSNAIA USHKO!" 

"כן EBARISHKA שלי תן עבודה!" גנחה פופינס ונשכה אותי באוזניי ובצווארי 

"אני נכנס לתוכך עמוק כמו לתוך מים! אני אגרום לך לרצות לספר לכולם איך אני מזיין מעולההההההה!" 
צעקתי בחרמנות

צעקתי בחרמנות זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר 

הקפצתי אותה לכיוון המראה ומול המראה שנינו נעצנו עיניים איך ה POPKA של פופינס מקפצת ומוחאת כפיים 

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! קודם עם הפנים אליי ואז עם ישבנה אליי 

"תשמעו כולם הוא מזיין מעולההההההה!" צעקה פופינס לכיוון החלון 

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על מיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! 

"סקס איתי כ"כ מדהים קדימה תן עבודה שום מנוחה!" צעקה פופינס 

עברנו לזיון בעמידה כשפופינס נשענת על השידה וטחנתי לה את הכוס עמוק וחזק! 

"יססססס כוס שלי נרטב כמו ג'קוזי!" צעקה פופינס 

"לא נעשה אהבה אלא מעשים מגונים! בואי נעשה דברים שובבים!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה המקפץ 

"הווווו יססססס בוא נעשה דברים שובבים!" צעקה פופינס 

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס 

"אני אתן לך משהו גדול שיפצח את האגוז שלך לשתיים! את מרגישה את חזיריק הקשיח שלי?" שאלתי אותה והתענגתי איך חזיריק הקשיח מפלח את הכוס שלה
"הווווווו כן תפצח את האגוז הקטן, השובב והרטוב שלי!" צעקה פופינס והחזירה לי קונטרות מעולות 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! 

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן 

"אני יודעת שקשה להתנתק ממני הוווווו יאהההה אני יודעת שאתה רוצה אותי קדימה קח אותי!" צעקה פופינס 

חזיריק הקשיח שלי לקח את הכוס שלה מכל הלב והנשמה וקדח בו ללא מעצורים 

כריות ה POPKA שלה מחאו כפיים! 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

זיינתי את פופינס עמוק וחזק בכוס שלה כאילו היא הייתה אחרונת השרמוטות המלוכסנות 

"אם יש לך מישהו הוא בטח לא מפליק לך בישבן בזמן שהוא מחזיק אותך בשיער!"
צעקתי לפופינס והפלקתי על ישבנה הסקסי בזמן שהחזקתי בשיערה הגולש 
צעקתי לפופינס והפלקתי על ישבנה הסקסי בזמן שהחזקתי בשיערה הגולש 
פופינס סוסת הפוני המלוכסנת התחילה לצהול ולגנוח! 

"אוינק אוינק נגמר לי הדלק אני צריכה שתתדלק אותי עם הזרע הטעים שלך! אני צריכה שתתדלק אותי עם ה SASISKA שלך!" ביקשה פופינס וליקקה את שפתיה ברעב 

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא זיינה אותי בטוסיק עם האצבע שלה ומצצה בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח
ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה והסנפתי אותו מכל הלב
ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה והסנפתי אותו מכל הלב
אחרי כמה דקות מדהימות ה SASISKA המשפריצה שלי השפריצה כמות גדולה של זרע חם וטעים לפיה השובב של פופינס
פופינס הביטה לעברי עם חיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע:
פופינס הביטה לעברי עם חיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "זרע של חזאי!" וגרגרה את הזרע בגרונה! 

חברים אני אשלים עם זה... אני מזיין הרבה יותר טוב מאשר שאני נותן תחזית מזג אוויר. אני לגמרי לא במקצוע הנכון... חזיריק הקשיח אמר לי שנים שאני צריך לדחוף אותו יותר לחורים רעבים ולא לישון כל השנה מתחת לאדמה ולחזות במשך כמה ימים האם ירד גשם או שתהיה שמש. איזה בזבוז של חזיריק קשיח וביצועיסט... על זה תעיד אוקטביה פופינס הנימפומנית המלוכסנת שאוכלת בולבולים קשיחים בכל ימות השנה 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים! 

חלבת טוב טוב את ה SASISKA הקשיחה שלי יסססססס 

הטוסיק שלך בלבל לגמרי את חזאי מזג האוויר אוינק אוינק 

את כזאת סקסית כל החושים שלי מתחרפנים כשאני רואה את הטוסיק שלך!!! 

סקסית אני יודע לתת תחזית מזג אוויר רק לכוס שלך, תמיד רטוב וסוער שם 

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך 

Lavelle

" שאלה אותי פופינס
אמרה פופינס וליטפה את רגלי.