כ קמילה מתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

קמילה מתל אביב

11
חוששני שיש משהו בדברייך manich_man... לפני כחודשיים קרה לי מקרה דומה עם שילה (כתבתי על כך בקצרה בשרשור שלה)
על אף שלבסוף נכנסתי עם הבחורה האחרת, יש משהו מאד מבאס בתחושה שתכננת לבוא ולזיין מישהי שאתה יודע איך היא נראית (שילה בזמנו פורסמה תחת מדור "תמונות אמיתיות" וגם שלחה תמונות באתר הכתום), שיש עליה דיווחים חיוביים מהחברים בפורום ואתה יודע שהסיכוי לנפילה הוא נמוך מאד...
ולבסוף, בשיא החוצפה, מביאים לך אותם איגור ויוליה או כל מי שמנהל את התאגידים האלו מישהי מתחזה... זו רמה חדשה של זלזול ואולי צריך לעשות משהו בנדון. לדעתי מדובר בשיטה שמנצלת את חרמנותנו ואסור לתת לזה יד

קמילה מתל אביב

12
איך בכלל יודעים שהתמונות בדף "תמונות אמיתיות" הן אמיתיות?
רק בגלל שהבחורה או התאגיד החליטו לפרסם בדף הזה אז התמונות אמינות? מישהו בודק את זה?
איך זה עובד?
אפשר לסמוך על האמיתיות הזאת?

קמילה מתל אביב

13
התחזות הייתה שיטה נפוצה עוד בתקתוקיות הגדולות של העשור הקודם. היית בא ומבקש את ירדן לצורך הדוגמא, היו שואלים אותך אם אתה קבוע אצלה, ואם ברוב טיפשותך אמרת שזאת פעם ראשונה היו דוחפים לך את מי שפנויה באותו הרגע (בד״כ הפצועה ביותר).

קמילה מתל אביב

15
ביקרתי היום את קמילה, בחורה צעירה מאוקראינה, מאוד צעירה ויעיד על כך גופה - עור חלק ושזוף, ציצים גדולים יציבים ועומדים, טוסיק מדהים חלק ויציב, עיניים יפות צוחקות, שיער שחור ארוך ורך, גוף חטוב ולא שדוף, תענוג.

מאוד אהבתי את הציצים שלה, ינקתי אותם בלי סוף ולא שבעתי.

עושה רושם שהיא חדשה בתחום, אבל היא שם כדי לספק ולהעביר את הזמן בנעימים, אתם רק תצטרכו לכוון ולהכווין. היא יודעת למצוץ, היא יודעת להזדיין, היא יודעת ללקק במקומות שצריך, היא גם אוהבת ונהנית מסקס.

יודעת אנגלית בסיסית ביותר, אבל כשגוגל טרנסלייט בסביבה כל איגי יכול להיות איגור קריצה

מקבלת בדירה של שילה בירקון, התעריף המקובל.

שבוע טוב חברים

קמילה מתל אביב

16
גם אני ביקרתי היום את קמילה ,צעירה אמרה לי שהיא בת 20 פנים חמודות וגוף קטלני רזה ישבן חמוד וציצים יחסית גדולים ויפים מאוד. רוכבת חזק ופרוע, מוצצת טוב ויונקת תביצים מעולה אהבתי, אמרה לי שבאוקראינה לא התעסקה בזה ונראה שזב פעם ראשונה שעוסקת בזה
אני ממליץ ובטוח יחזור

קמילה מתל אביב

17
אז מי מכם אחראי על כך שנאלצתי לזיין על הספה???
גם אני ביקרתי אותה היום ומצאתי ילדה מתוקה ומיטה שבורה!! למזלה היא לא אמורה לישון שם...

אוסיף על תיאוריו של מיסטר לק ואזהרה -
לדוברי אוקראינית/רוסית יהיה הרבה יותר כיף איתה.
הילדה צריכה הכוונה לא רק במהלכים ובאקטים אלא גם בהיגיינה.
יש מצב שהיא לא התקלחה לפניי, כי היה קצת ריח זיעה. והיא לא שומרת על היגניינת המנוע כי האצבעות שלי יצאו עם ריח לא שושנים. לא מסריח אבל לא נעים.

אבל הכי מטריד -
שימו לב - יש לה פצע בשפה העליונה. חשוד כהרפס. שמתי לב אליו אחרי שמצצה מספר שניות. מיד עברתי לקונדום!

מעבר לכך, ילדה מתוקה שגברברי ישראל הולכים להרוס לה את הצורה והתמימות...
המצפון שלי לא מאפשר לי לחזור אליה

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

קמילה מתל אביב

19
respect
יצא לי לשבור מיטה אצל אחת היזיזות לפני לא מעט זמן וכל פעם שאני נזכר בזה גאווה ממלאה את חזי..

באחד מהחדרים במרכז גם הוצאתי כיור ממקומו
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”