כ אוקראינה קייב סקירה כללית חלק א׳ - דף 2 - סקס אדיר

אוקראינה קייב סקירה כללית חלק א׳

12
[QUOTE=שמחה] ניסית ערים קטנות יותר באוקראינה ?
אולי שם קל יותר לפתות את החתיכות, לפחות לפי הסיפורים זה כך ,
זה קצת הגיוני , שם אין לך תחרות עם עוד מיליון תורכים , ערבים , אירופאים וישראלים על כול בובה.
[/QUOTE]

היי שמחה..

לא, לא ניסיתי ערים אחרות מהסיבה שאני בד״כ עושה גיחות קצרות מטעם העבודה שלי,

זה תמיד בקייב ובד״כ נשארים לי כמה ימים ספורים לבלות, אז כל שעה חשובה!
אגב אני לא מפחד מקצת תחרות וזה אפילו הופך את העסק למעניין יותר..
התורכים והערבים לא מהווים איום מהסיבה הפשוטה שהן פשוט לא סובלות אותם!!!
רק אם הם מלאים בכסף תראה אותם מוקפים בפצצות על שגם ככה לא יכולת להשיג
ואני לא בטוח גם כמה תרצה (יקרעו לך את הכיס תרתי משמע)
הרושם שקיבלתי הוא שלישראל יש מקום חם בלב אצל כמעט כל בחורה שפגשתי

14
מוזר כי הרגשתי פי מליון יותר אנטישמיות ב... צרפת, הולנד, אנגליה, הונגריה, רומניה, שוויץ וכו׳ ובמקום האחרון אוקראינה! אני לא שגריר אבל זה באמת הדבר האחרון שהרגשתי. לצערי, הערבים והתורכים מתייחסים אליהן הרבה יותר יפה מאשר הישראלים... תרבות המגיע לי הכל ואני הכי טוב שיש בעולם באה לידי ביטוי שם באופן מובהק. יש לנו קרדיט שם שלצערי אנחנו סוחטים אותו עד יובש וחבל, כסף הוא לא משהו שנפנפתי בו יותר מדי אז מבחינתי הוא לא פקטור! לא משנה היכן ולא משנה איך חשוב להיות בני אדם... הכל משם קל יותר במיוחד כאשר מדובר באוקראינית ממוצעת... הן לא תאילנדיות הן מחפשות את כל החבילה, פחות מזה לא בא בחשבון! בגלל זה אני תמיד מדגיש שאני באתי לעיר כדי לעבוד ולבלות מהצד... זה זוכה להרבה יותר הערכה מצידן מאשר שבאתי לחופשה כי זה שווה ערך מבחינתן לתייר סקס שזה מכת מדינה שם ומסוקר בתקשורת ובמדייה החברתית באופן בעייתי לנו תיירי הסקס הלא מזיקים.. תעשו את החשבון שלכם! שם (שלא כמו כאן) אם אתה גנטלמן תשיג הרבה יותר! לדוגמא: פעם בישלתי ארוחת בוקר אחרי לילה מטורף לבחורה והיא פשוט התאהבה בי... אמרה לי באלו המילים ״בחיים גבר לא בישל עבורי זה הדבר הכי יפה שראיתי״ (היא לא עזבה אותי עד היום מאז...) היום למרות שהיא נשואה לבחור נחמד וחולקת איתו ילדה, בכל פעם שאני בקייב היא גם כן שם...

16
[QUOTE=shai_hd]מוזר כי הרגשתי פי מליון יותר אנטישמיות ב... צרפת, הולנד, אנגליה, הונגריה, רומניה, שוויץ וכו׳ ובמקום האחרון אוקראינה! אני לא שגריר אבל זה באמת הדבר האחרון שהרגשתי. לצערי, הערבים והתורכים מתייחסים אליהן הרבה יותר יפה מאשר הישראלים... תרבות המגיע לי הכל ואני הכי טוב שיש בעולם באה לידי ביטוי שם באופן מובהק. יש לנו קרדיט שם שלצערי אנחנו סוחטים אותו עד יובש וחבל, כסף הוא לא משהו שנפנפתי בו יותר מדי אז מבחינתי הוא לא פקטור! לא משנה היכן ולא משנה איך חשוב להיות בני אדם... הכל משם קל יותר במיוחד כאשר מדובר באוקראינית ממוצעת... הן לא תאילנדיות הן מחפשות את כל החבילה, פחות מזה לא בא בחשבון! בגלל זה אני תמיד מדגיש שאני באתי לעיר כדי לעבוד ולבלות מהצד... זה זוכה להרבה יותר הערכה מצידן מאשר שבאתי לחופשה כי זה שווה ערך מבחינתן לתייר סקס שזה מכת מדינה שם ומסוקר בתקשורת ובמדייה החברתית באופן בעייתי לנו תיירי הסקס הלא מזיקים.. תעשו את החשבון שלכם! שם (שלא כמו כאן) אם אתה גנטלמן תשיג הרבה יותר! לדוגמא: פעם בישלתי ארוחת בוקר אחרי לילה מטורף לבחורה והיא פשוט התאהבה בי... אמרה לי באלו המילים ״בחיים גבר לא בישל עבורי זה הדבר הכי יפה שראיתי״ (היא לא עזבה אותי עד היום מאז...) היום למרות שהיא נשואה לבחור נחמד וחולקת איתו ילדה, בכל פעם שאני בקייב היא גם כן שם... [/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייה
כמו בכל מקום...יחס גורר יחס..הלוואי וזה היה כך במחוזתינו....כאן הנשים צועקות עליך שתבשל...חסר הרבה קלאסה ואלגנטיות לנשים בארץ....מתוך כמה שיצאתי איתן באופן רציני, רק ל1 היה קלאס ואלגנטיות של אירופאיות

17
"כאן הנשים צועקות עליך שתבשל.." מדויק! וגם ברובן שמרניות, מחושבות ולא זורמות :-*

[QUOTE=charmer]
[QUOTE=shai_hd]מוזר כי הרגשתי פי מליון יותר אנטישמיות ב... צרפת, הולנד, אנגליה, הונגריה, רומניה, שוויץ וכו׳ ובמקום האחרון אוקראינה! אני לא שגריר אבל זה באמת הדבר האחרון שהרגשתי. לצערי, הערבים והתורכים מתייחסים אליהן הרבה יותר יפה מאשר הישראלים... תרבות המגיע לי הכל ואני הכי טוב שיש בעולם באה לידי ביטוי שם באופן מובהק. יש לנו קרדיט שם שלצערי אנחנו סוחטים אותו עד יובש וחבל, כסף הוא לא משהו שנפנפתי בו יותר מדי אז מבחינתי הוא לא פקטור! לא משנה היכן ולא משנה איך חשוב להיות בני אדם... הכל משם קל יותר במיוחד כאשר מדובר באוקראינית ממוצעת... הן לא תאילנדיות הן מחפשות את כל החבילה, פחות מזה לא בא בחשבון! בגלל זה אני תמיד מדגיש שאני באתי לעיר כדי לעבוד ולבלות מהצד... זה זוכה להרבה יותר הערכה מצידן מאשר שבאתי לחופשה כי זה שווה ערך מבחינתן לתייר סקס שזה מכת מדינה שם ומסוקר בתקשורת ובמדייה החברתית באופן בעייתי לנו תיירי הסקס הלא מזיקים.. תעשו את החשבון שלכם! שם (שלא כמו כאן) אם אתה גנטלמן תשיג הרבה יותר! לדוגמא: פעם בישלתי ארוחת בוקר אחרי לילה מטורף לבחורה והיא פשוט התאהבה בי... אמרה לי באלו המילים ״בחיים גבר לא בישל עבורי זה הדבר הכי יפה שראיתי״ (היא לא עזבה אותי עד היום מאז...) היום למרות שהיא נשואה לבחור נחמד וחולקת איתו ילדה, בכל פעם שאני בקייב היא גם כן שם... [/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייה
כמו בכל מקום...יחס גורר יחס..הלוואי וזה היה כך במחוזתינו....כאן הנשים צועקות עליך שתבשל...חסר הרבה קלאסה ואלגנטיות לנשים בארץ....מתוך כמה שיצאתי איתן באופן רציני, רק ל1 היה קלאס ואלגנטיות של אירופאיות
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

19
שלום לכולם .
אני חבר חדש אך קורא ותיק )) ..

עד היום היו לי כמה נסיעות למטרות סקס בעיקר תאילנד ולבד ..
משהו כמו 5 פעמים גיחות של 5 - ימים . .. היה נחמד אך המקום מוצה מבחינתי .

בפאטיה אחרי יומיים , תמיד התחלתי להרגיש גועל . מין הרגשה שאתה גר בתוך בית זונות אחד גדול . גם ב פרנקפורט הייתי . כולל המועדון שנמצא די במרכז העיר . לא זוכר את שמו כרגע . די נחמד בנות חמודות חוץ מרומניות ).

כרגע היעד הוא קייב . אני חופר כבר כמה חודשים בממבה . כמובן שיש עשרות של מספרי טלפון שהשגתי רובן המכריע בכסף . הבעיה שאין לי מושג אם אני באמת אהנה .
הכיף שלי זה לא זיון חצי שעה והביתה. אני אוהב את זה ארוך משהו כמו gfe. סטייל תאילנד אבל בקייב ...

די למדתי את הטריקים בממבה לדעת למי לפנות ומה להציע וכו'

כרגע אני מחפש עזרה ממומחי קייב הוותיקים והאמינים.

ברשותי גם כמה מספרי טלפון של דוברות אנגלית שלא תגיעו אליהם בחיפוש רגיל בממבה . אחת בת 18 מוכנה אנאלי וסקס כל הלילה . ( שאלתי אותה אם מוכנה בלי קונדום . אמרה כן )) ויש עוד כמה שאני בכיף אתן מספרים שלהם למי שיעזור לי .

כפי שאמרתי החיפוש שלי הוא פחות מקצועניות יותר פרטיות .
אז מי שמוכן לעזור בעיקר בניסיון עם בנות ספציפיות שניסה אותן אני מאוד אןדה לו . וגם אשתדל לעזור לו במה שאני יודע מהתאוריה .

לדוגמה הגרושה שהוזכרה פה באחד האשכולות או הממושקפת הרוסיה או neta שאני לא מוצא ניק כזה בממבה .

מבטיח לדווח בפרוט . ..

דרך אגב אני בעיקר נעזר בפורום הבנלאומי ?

20
[QUOTE=shai_hd] [QUOTE=aviv123] לא הכל ורוד שם, הבחורות הכוסיות לא פראריות,יש שם ניסיונות עוקץ להזהר, מסקנה שהגעתי אולי לכייף שם כמה ימים זה בסדר אבל עדיף לנסות להיות עם מישהי אמיתית [/QUOTE]

קודם כל תודה על הפרגון, בהחלט נותן מוטיבציה להמשיך לדווח..

אביב אני מסכים עם רוב הדברים ובהחלט, יש נסיונות עוקץ (כמו בכל מקום בעולם בכלל ובמזרח אירופה בפרט)

והאמת היא שנתקלתי בזה פעם אחת... אבל ככל שאתה צובר חותמות של בוריספול בדרכון כך אתה לומד להימנע מהם.

תמיד כדאי להיות עם מישהי אמיתית!! בכל נסיעותי לחו״ל אני שם דגש על פיק אפ ופחות על נערות עובדות.. למרות שכיף לישון לבד מדי פעם.

דבר נוסף: מעולם לא נתקלתי בשום יבשת ארץ או עיר בה טיילתי כוסית פראיירית... כולן יודעות כמה הן שוות...

לסיכום- הכל תלוי בך ואילו חוויות אתה מייצר![/QUOTE]

דיווח משובח
סחטיקה

יכולים לפרט על נסיונות עוקץ וממה להיזהר?

טפל בחור שמאחור
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”