אחרי שעשיתי כל כך הרבה טלפונים מהשעה 11 - 1 בצהריים (רובם היו סגורים או ללא מענה)
הגעתי למודעה באתר אחר (******x)
היה רשום שם על בחורה בשם יוליה ואני די בטוח שגם פה היא קיבלה ביקורות טובות.
התקשרתי אל המקום וענה לי אחד בשם שמעון ואמרתי בפרוש שאני רוצה בחורה קומפקטית לא גבוהה בכלל וצעירה הוא אמר לי כן כן ושזה מה שהם מספקים(כמובן שאני נשמע פה כמו כבש או אולי לא "כמו" פשוט כבש!)
לאחר שעה וחצי של המתנה (והוא אמר שגג חצי שעה היא אצלי) היא מגיעה..
אוקי אז ככה קוראים לה לינה והיא בסביבות ה1.8!!
אמרתי ניחא גם ככה תמיד הן גבוהות והיא ניראתה סבירה והייתי חרמן אז אמרתי יאאלה היא כבר פה....
אני מציע לה לשתות לעשן....מדברים קצת ואז הולכים לחדר.
היא הציעה לי מסאז ונענתי בחיוב, המסאז היה נראה לי הקטע הכי טוב בכל הסיפור ומסאז היה כולה כמה ליטופים ומעיכת בשר...
הסתובבתי אליה והיא הכניסה את חבריקו לפה.... עכשיו אני לא יודע אןלי היא הייתה כריש בגלגול קודם אבל אלוהים ישמור כל הזין שלי חתכים!!! אני כולי סובל ואומר לה שתשים קונדום ותעלה עלי לרכיבה.
הרכיבה הכי גרועה בחיים שלי הקולות הכי מזויפים בחיים שלי והסקס הכי גרוע שלי בחיים פשוט סבל..!

סיימתי את הקרב הראשון בדוגי מאולץ ואת הסיבוב השני לא הצליח לי אפילו מרוב שסבלתי ואני אחד שתעשה לו חור בקיר ואני בעננים ונהנה מכול רגע אבל זה פשוט היה צחוק מהעבודה...

מה שאני מנסה לומר בתיסכול שחלאס נחנקתי כבר ממשרדי ליווי ששמים מחירים של החלונות האדומים ומביאים לך בחורות שלא קשורות לתחום או שנראות כמו הצרות שלי...
זה המספר של הזבלות-055-9661309 תעשו לעצמכם טובה ותביאו ביד אם אתם רציניים בנוגע לרצון לחייג למספר הזה
השם שלה הבחורה היה לינה -1.8,חזה בינוני,גוון עור לבן,ישבן של מוכר אבטיחים,פנים רגילות לאוקראינית, וחולה על המילה לא!(לא אנאלי,לא גמירה מחוץ לקונדום,לא רימינג ולא ולא ולא...)
בבקשה צריך לעשות חרם על המשרדים האלה אנחנו היחידים שמשלמים את המחיר בסוף...
לסיום-אם למישהו יש איזושהי מישהי קומפקטית לליווי בבקשה שישלח לי אני רוצה לתקן את העוול שנגרם לי....