באחד הימים בשבוע שעבר החרמנות עשתה את שלה.
שיטות מהיר בכל מיני אתרי ליווי העלה 2 אופציות: ויקטוריה או קארינה מגלא. התקשרתי לפקיד לבדוק על מי משניהם הוא ממליץ ולטענתו שניהן מומלצות ובעלות פידבקים טובים מהלקוחות. להלן השיחה עם הפקיד:
אני: "האם שניהן מקצועיות ויודעות את העבודה?"
פקיד: "כן, שתיהן מקצועיות"
אני: "נתקלתי בבחורות שעבדו אצלכם והיו חובבניות שבאות לארץ בשביל לעשות כסף ולחזור לעבודה הנורמטיבית שלהן ברוסיה"
פקיד: "לא יודע" 

אני: "האם ויקטוריה עושה אנאלי?"
פקיד: "אני לא זוכר אבל אם רשום באתר שעושה אז כן"
אני: "רשום שעושה אבל מנסיוני יש הבדל בין הרשום למציאות"
פקיד: "

לא נעים לי שלאול אותה" 

לא נעים לי שלאול אותה" 
ויקטוריה הגיע באיחור קל ונכנסה לחדר. הכרות קצרה, סיגריה, יין, ג'ויינט ולחדר. התמונות באתר כבר בהתחלה היו חשודות וכצפויי אין קשר בינהן לבין המציאות. ויקטוריה היא בחורה רזה, בת 25, כמעט ללא חזה, טוסיק קטן רך ויפה, פנים לא משהו, שפתיים דקות, רגליים רזות אבל עקומות וגוף לא כל כך פרופורציונלי (כתפיים יותר צרות מהמותן).
מקלחת מהירה של שנינו (לחוד) וקדימה לעבודה. התחילה במציצה לא רעה בכלל והשתפרה לאחר קצת הכוונה ממני. לצערי בשלב זה התחילו ההפתעות. לא מסכימה לגעת לה בכוס, לא מסכימה לרדת לה, לא מסכימה לאנאלי (כן מסכימה להחדרת אצבע), מתנשקת בלי לשון, מזדיינת רק בדוגי (טוענת שלא יודעת לזוז בשום תנוחה אחרת אבל לצערי גם בדוגי היא לא יודעת לזוז בכלל
). כבר בהתחלה הבנתי ששום דבר טוב לא יקרה פה ולכן גמרתי כמה שיותר מהר.
). כבר בהתחלה הבנתי ששום דבר טוב לא יקרה פה ולכן גמרתי כמה שיותר מהר.לסיכום:
שירות: 5, למרות שמנסה אבל ממש לא ליברלית
GFE: אין
מציצה: 8
זיון: 3
מראה: 6
אני לא יחזור וגם לא ממליץ לכם.
הבחורה אינה זונה מקצועית ואינה עובדת בתחום. חברה סיפרה לה שאפשר לעשות הרבה כסף בתקופה קצרה ולכן היא בא לארץ.
מקווה שחסכתי לכם!