כ קים (ברזילאית עאלק) מחיפה - דף 2 - סקס אדיר

קים (ברזילאית עאלק) מחיפה

11
התחת והגוון מזכיר בהחלט ברזילאית אבל לדעתי אולי מרוקאית או תימנייה .
לגבי הסכום אני מסכים איתך לחלוטין שמוגזם.... הכניסה שלי הייתה ב300 ל40 דקות שזה סביר מאוד לגיל שלה וכמובן גם לאיך שהיא נראית לטעמי.. ה300 הנוספים היו כי כשהזין עומד....

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

13
חבר בפורום דיווח לא מזמן על המקום הדוחה הזה .
לא מצאתי את הדיווח כנראה נמחק .
למי שקרא וזוכר הבחור נפגע מאד והושפל כך לדבריו .
בכל מקרה טוב לרענן זיכרון. גם על נפילות !
שבת שלום חברים

מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

14
אני חושב לעצמי אם היא כזאת נחמדה ומתוקה אולי בעצם כל המענה הזה לטלפונים באמצע השירות זה בגלל שהיא צעירה וחסרת מודעות , אולי אם לקוחותיה העתידיים יפנו את תשומת ליבה לנושא הזה גם בטלפון וגם במפגש עצמו אולי זה ישפר את המצב ויפסיק את העניין הזה. כי לקוח אומר לעצמו זה מפריע לי אבל ניסית לדבר איתה על כך.

16
חברים קים נשמעת לי מציאה אם יכווינו ויעירו לה כמו שצריך פעם אחת דיברתי איתה אבל בפעמיים האחרונות שהתקשרתי ענתה לי ערביה שבקושי יודעת עברית ופעם שנייה ישראלית (לא קים ) שלא נשמעת משהו ומכוונות לרחוב הגיבורים 88 , מישהו יודע מה הולך שם כי אלי רושם שמישהו הושפל או שיש עוד מישהו שהיה עם קים ויכול לשפוך יותר אור?

18
לבסוף הייתי היום ,החליפה מיקום מקבלת בקרית אתא . בחורה צעירונת עם גוף טוב ופנים יפות, שחומה ואקזוטית בהחלט לא מראה שנפוץ בתחום רק בגלל זה שווה לפחות ביקור חד פעמי , מה שגם השירות סביר : מציצה טובה עם הרבה רוק , נשיקות ומזמוזים, פימפום בדוגי תוך כדי המראה של התחת היפה וזהו. אם מנסה קצת לתקתק אפשר להעיר ולהפסיק את זה וביקשתי גם שלא טענה לטלפונים לשיקולכם.

20
כל הכבוד... אם אתה אומר שהערת לה וזה עבד אז נראה לי שאחזור לבקר כי היא באמת צעירה שווה...
אני רק שאלה :-)
באיזה רחוב בקרית אתא? דיסקרטי?
התעריף עדיין 300 ל40 דקות?
עדיין אותו מספר מאותו פרסום ?
ולשם ווידוא, אנחנו מדברים על בחורה עם קעקוע ענק על כל הירך וקול של ילדונת?
תודה
בובו
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”