כ אנזליקה בת 27 פרטי 200 בחולון - דף 4 - סקס אדיר

אנזליקה בת 27 פרטי 200 בחולון

31
היי חברים
לפני כמה ימים דיווחתי פה על נפילה בשנקר בפ"ת ואתמול הרגשתי שאני חייב פיצוי על אותה הנפילה.
לאחר כמה דק של חיפושים וטלפונים הגעתי למודעה של אנז'ליקה מחולון באתר כל מין, המספר מסתיים ב 0655, שהציעה מפגש של חצי שעה בעלות שטר של נתן אלתרמן, עושה בעיקרון הכל חוץ מאנאלי. לא טרחתי לברר על גמירה בפה, לא כזה מתלהב מזה.
ת
קבענו את שעת המפגש והיא כיוונה אותי לדירתה שבמרכז חולון. המקום לא מאוד דיסקרטי ונמצא על רחוב די ראשי אבל לא משו שמאוד מפריע כי יש טיפה הליכה עד הבניין עצמו.

דפקתי בדלת ופתחה לי אותו בחורה יפה מאוד (לפחות לטעמי) שנראתה מאוד דומה לתמונות במודעה (אם כי קצת יותר מלאה).
קצת דיבורים לשבור את הקרח והיידה למיטת הטיפולים. מציצה חמודה של 5~6 דק'. אחר כך הציעה שנתחיל בזיון אבל ביקשתי עוד קצת בתנוחת 69, הסכימה בלי בעיה. הכוס שלה מגולח ומריח מעולה, היה תענוג! לאחר עוד 4~5 דק' מיצינו את העניין ועברנו לדבר האמיתי. הלבישה חליפת דולצ'ה וגבאנה על חבריקו ונשכבה למסיונרית. 2 דק' עברו וביקשתי שנעבור לדוגי התהפכה לדוגי, הכוס שלה לא מאוד צר וגם לא רחב, איפושהוא באמצע כך שמאוד נהנתי. נתנה קונטרות טובות וגם קצת גניחות שהתחילו בקול חלוש ולאט לאט התחזקו ונהיו מזויפות... בסדר נוותר לה כל זה..... לאחר כ-7 דק' גמרתי , התלבשתי ונפרדנו לשלום.

סך הכל הייתי כ-20 דק' ודי נהנתי. הבחורה ניראת טוב,, אפילו טוב מאוד, המציצה בסדר למרות שידעתי הרבה מציצות טובות יותר בחיי, והזיון גם הוא היה בסדר גמור. שווה 200 ש"ח.

מאמין שאחזור, ל-200 ש"ח היא תמורה מאוד טובה.

שבת שלום חברים, זיינו ותהנו

32
דבר ראשון תודות לחברי מקיטה ששלח לי את הטלפון של הגב' המיועדת, אנז'ליקה.
ולהן מה שקרה:

כתבכם מדווח שעתיים לאחר המעשה:
התקשרתי בכדי לשמוע פרטים מהגברת והצלבתי אותם עם הפרטים המופיעים בדיווחים לעיל, ואכן יש מאץ'.
הגב' מספרת על עלויות וטיפול (אני בתמימותי חשבתי שאני הולך לקבל מסאז'...), ואני בשיחה כבר החלטתי "להגדיל ראש" ולקבוע פגישה עם המיועדת.
מפנה לדירתה החמודה, פותחת לי את הדלת בחורה בתחילת שנות ה-30 לחייה, עור מושלם, בלונדינית, עיניים כחולות. מסוג הרוסיות/ מזרח אירופאיות שאתה פוגש כפקידות בכל מיני מקומות (אני עכשיו מחפש עבודה אז אני עובר הרבה ראיונות עבודה, כנראה זה משפיע), שאתה אומר לעצמך לא הייתי מתנגד להעביר איתה איזו שעה קלה.

מפנה אל חדר המיטות (יש שם גם מיטת טיפולים) ומצביעה על המיטה הכפולה.
מוציא את הארנק, שטר כחול עובר בעלות, ומתחיל להתפשט.
לא נשאלתי בנוגע למקלחת, כמובן שהגעתי מקולח ומבושם, וגם היא הריחה מעולה (יש לי חוש ריח של עכבר).
מתפשטת מולי ומתגלה לעיניי גוף שמור נחמד עם בטן קטנטונת (כנראה של הריון עבר או קצת וודקה עתידית?) וחזה בינוני+ רך ונעים.
אהבתי את השיער הבלונדיני המתוחזק בקוקו גבוה, כזה שאפשר למשוך אותו בזמן האקט מה שאני מאוד אוהב.
מתחילה במציצה, ושואלת אם אני אוהב 69. בד"כ אני לא חסיד של לרדות לבחורות עובדות, אבל הפעם אמרתי יאללה שוברים את המוסכמות! היא אכן מריחה מעולה, מטופחת בעולם התחתון, ואוהבת שיורדים לה. המציצה שלה אומנם היתה בסדר, אבל כשהזין עומד חזק לא צריך לנסות ליישר אותו... למה לא מלמדים את זה???
אחרי בערך 7 דק' אמרתי לה להיות מעליי, כשהיא נותנת עבודה, אך חרישית כמו סטודנטית למדעי המחשב באונ' בר אילן, ובקושי נשמעת.
למרות המיזוג החזק, והחדר האפל שנינו הזענו בצורה סקסית מה שהגביר לי את הרצון לטרוף אותה.
ביקשה ממני להיות מעליה, וכך היה... אחרי עוד 9 דק' עברנו לדוגי חמוד, ושם חבריקו החל לסבול מרעיון "החליפה" והחל לעשות בעיות בכניסה.
מה לעשות? קונדום מייבש מאוד, וכאשר הכניסה לא חלקה, צריך לחשב מסלול מחדש.
אמרתי לה לעשות לי ביד... כאן, היתה מחלוקת קטנה.
היא הסירה את החברון וטענה שגמרתי, אני טענתי שלא. היא טענה שכן, וביקשתי ממנה שתעשה לי ביד.
הביאה שמן תינוקות והחלה לשמן את החבר, ואחרי בערך 4 דק' הגיעה הגמירה המיוחלת.
לא שאלה אותי אם ארצה להתקלח, אבל אני די בטוח שהיא אכן עשתה שטיפה קצרה.
בקיצור, היה טוב...
שווה את ה-200 שקלים.
הייתי שם בערך 30 דק'.
אנז'ליקה עושה את כל מה שצריך, ועם מחיר כזה באמת אפשר למצוא אותה כאופציה ראויה.
אגב, תודה אחרונה לCOLOMBO ו-צוער 1 שהטיחו בי שאין עליי לשלם על מסאז' יותר מ-200 שקלים, ואכן נעתרתי למרד הצרכנים.

תסתמי, ותסובבי את התחת אליי

37
[QUOTE=doriang]אפשר את המספר שלה בבקשה?[/QUOTE]

אפשר לחפש באתר המתאים.. (olמין)

הייתי אתמול... פתחה לי את דלתה בשמלה שחורה לא מחמיאה..
פנים נחמדות נכון נחמדות+ אבל משום מה לא שידרה לי סקסיות
והחיוך הזכיר לי חיוכי תקתוק מהעבר (אל תשאלו אותי
מאיפה הבאתי אל השטות הזאת..)

איפה הלבוש החושפני והמפתה שדובר עליו... (?!)

38
[QUOTE=Colombo]
[QUOTE=doriang]אפשר את המספר שלה בבקשה?[/QUOTE]

אפשר לחפש באתר המתאים.. (olמין)

הייתי אתמול... פתחה לי את דלתה בשמלה שחורה לא מחמיאה..
פנים נחמדות נכון נחמדות+ אבל משום מה לא שידרה לי סקסיות
והחיוך הזכיר לי חיוכי תקתוק מהעבר (אל תשאלו אותי
מאיפה הבאתי אל השטות הזאת..)

נו, ואיך היה קולומבו? בתור אחת הדמויות היותר משפיעות כאן בפורום, שתף את מהדורת השבט.
תסתמי, ותסובבי את התחת אליי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”