לפני כמה ימים דיווחתי פה על נפילה בשנקר בפ"ת ואתמול הרגשתי שאני חייב פיצוי על אותה הנפילה.
לאחר כמה דק של חיפושים וטלפונים הגעתי למודעה של אנז'ליקה מחולון באתר כל מין, המספר מסתיים ב 0655, שהציעה מפגש של חצי שעה בעלות שטר של נתן אלתרמן, עושה בעיקרון הכל חוץ מאנאלי. לא טרחתי לברר על גמירה בפה, לא כזה מתלהב מזה.
ת
קבענו את שעת המפגש והיא כיוונה אותי לדירתה שבמרכז חולון. המקום לא מאוד דיסקרטי ונמצא על רחוב די ראשי אבל לא משו שמאוד מפריע כי יש טיפה הליכה עד הבניין עצמו.
דפקתי בדלת ופתחה לי אותו בחורה יפה מאוד (לפחות לטעמי) שנראתה מאוד דומה לתמונות במודעה (אם כי קצת יותר מלאה).
קצת דיבורים לשבור את הקרח והיידה למיטת הטיפולים. מציצה חמודה של 5~6 דק'. אחר כך הציעה שנתחיל בזיון אבל ביקשתי עוד קצת בתנוחת 69, הסכימה בלי בעיה. הכוס שלה מגולח ומריח מעולה, היה תענוג! לאחר עוד 4~5 דק' מיצינו את העניין ועברנו לדבר האמיתי. הלבישה חליפת דולצ'ה וגבאנה על חבריקו ונשכבה למסיונרית. 2 דק' עברו וביקשתי שנעבור לדוגי התהפכה לדוגי, הכוס שלה לא מאוד צר וגם לא רחב, איפושהוא באמצע כך שמאוד נהנתי. נתנה קונטרות טובות וגם קצת גניחות שהתחילו בקול חלוש ולאט לאט התחזקו ונהיו מזויפות... בסדר נוותר לה כל זה..... לאחר כ-7 דק' גמרתי , התלבשתי ונפרדנו לשלום.
סך הכל הייתי כ-20 דק' ודי נהנתי. הבחורה ניראת טוב,, אפילו טוב מאוד, המציצה בסדר למרות שידעתי הרבה מציצות טובות יותר בחיי, והזיון גם הוא היה בסדר גמור. שווה 200 ש"ח.
מאמין שאחזור, ל-200 ש"ח היא תמורה מאוד טובה.
שבת שלום חברים, זיינו ותהנו