כ כתבה באולפן שישי על תעשיית הזנות בישראל - דף 2 - סקס אדיר

כתבה באולפן שישי על תעשיית הזנות בישראל

12
הכתבה היתה די מדויקת , עם תיאורים של מה שקורה במציאות.

הבעיה שלי עם המקומות שהוזכרו בכתבה, פוסיקט, הבורסה ועוד....
זה חוסר הדיסקרטיות שיש במועדונים האלו.
אתה רואה את כל החברה שהגיעו, ואם לא מתאים לך להחשף, זו בעיה.

לגבי החוק והענישה בנושא, הדיון הזה נימשך בישראל כבר 50 שנה, אז בנתיים אפשר להרגע.

13
שתי הכתבות, גם בערוץ 10 וגם בערוץ 2 מוצגים אנשים צבועים. אנשים שאומרים את "האמת" אך לא בצורה הכי מדוייקת.
נכון, לעבוד בזנות זה לא דבר קל. אף אחד מאיתנו לא היה רוצה שהבת שלו תגיע לשם.
המציגם בכתבה מתארים מציאות מעוותת אשר בה כל הבנות בענף סופם עגום. הרי לפי הנתונים שהציגה אחת מהנשים שם 40 אחוז מהגברים צורכים שרותי מין בתשלום. לפי המספר הזה היו צריכות להימצא מאות אלפי נערות במצוקה. וזה ממש לא כך.

שיביאו נתונים אמיתיים. כמה נשים באחוזים הוציא עולם הזנות למקלטי הסיוע וכמה לעולם של חיי יוקרה ומותרות.
שיגידו את האמת, שרב הנשים שמגיעות למקלטים שלהם הם צרכניות גדולות של סמים קשים. מה שפוגע בנשים האלה לרוב זה השימוש בסמים ולא העבודה בזנות.
מדברים שם על ניצול. ואני שואל מי כאן מנצל את מי, גבר שמשלם כסף על משהו שאמור להיות בחינם או בחורה בת 19 שדורשת 3000 שקלים על פגישת היכרות.

אם אותם נשים צבועות כל כך דואגות לנשים המסכנות אני מזמין אותם להגיע לתחנה המרכזית הישנה ולדאוג לאותם נשים שבאמת מסכנות שזרוקות שם על הרצפה. אותם נשים שהגיעו למצב של מכירת הגוף שלהם רק בשביל עוד מנת סם.
אבל הנשים האלה לא מעניינות אותן כי אליהם לא מגיעים רב "הלקוחות" שבהם יוזמות החוק מנסות לפגוע.

שישקיעו את המאמצים והמשאבים שלהם באיתור בנות במצוקה לפני שהן מגיעות לעולם הזנות.

אותם שוטרי יס"ם מהכתבה, מעניין כמה פעמים הם היו באותם מקומות בלבוש אזרחי בלי הנשק והתג המשטרתי.
העורך דין הצבוע עם טיעונים מטופשים שהם לא יכולות לצאת מהעבודה כי פירסמו תמונה שלהם באינטרנט, מעניין כמה כסף מתוך שכר הטרחה שלו הוא בזבז על נערות ליווי.

גם אם יעבור החוק וגם אם לא, עולם כמנהגו ימשיך.
גברים ימשכו לנשים יפות ונשים ימשכו לגברים עם מחזיקי מפתחות עם סמל עגול מחולק לשלוש (מרצדס) או מחולק לארבע (ב מ וו).
הכסף ימשיך להחליף ידיים , המקומות ימשיכו לעבוד בתחפושות יצירתיות שונות. גם אם מישהו יתפס, אותו עורך דין צבוע ישמח לייג אותו.

הסירו כל דאגה מליבכם.
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.

16
ראיתי רק את הכתבה בערוץ 2. מובן שהציגו אך ורק זונות רחוב ומכונים (תיקתוקיות). היתה נערת ליווי ישראלית אחת לשם הגיוון. וזהו. אף אחד לא הזכיר ולו במילה את התיירות שבאות לכאן מרצונן החופשי ומייחלות לכמה שיותר עבודה - תוך שהן... מתיירות להן להנאתן. או כמו שמילנה המדהימה אמרה לי כששאלתי אותה אם היא אוהבת את ישראל: "זה הביקור החמישי שלי פה, מה נראה לך?!" כשהיא גם טורחת לציין שהפעם היא באה עם בנה.
ולמרות שהתייחסו רק לנרקומניות מדרום ת"א, כווווווולם הביעו התנגדות לחוק תוך ציון שהוא אידיוטי. כולם - מלבד הפמיניסטית המפגרת שדאגה לציין שגם קרובים שלה הולכים לזונות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

17
לפחות ראינו מי זו טלי קורל שעומדת מאחורי הדף ועכשיו הכול ברור - מדובר בגברת שאיך נאמר זאת בעדינות? איננה קלה לצפיה, ניתן להניח שאינה נוחלת הצלחה רבה עם גברים, נשים או כבשים, מה שלא יהיה שאליו היא נמשכת, אישה רעה, נקמנית ומתוסכלת (שבטוח תעלה את התגובה הזאת, כמו עוד רבות שכתבתי עד היום, לדף האידיוטי שלה, איפה שמתקבצים כל הלוזרים העלובים בתבל - טבעונים, פמיניסטיות, פעילות שמאל קיצוני ושאר אשפת הארץ)
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”