כ עמוד פייסבוק when he pays - דף 2 - סקס אדיר

עמוד פייסבוק when he pays

12
זה באמת נראה ככה... יש שם כמה כאלה שכנראה מנסים לחפות על עצמם. בדיוק כמו שיש כאלה שנלחמים בחירוף נפש נגד הומואים אבל בעצמם מקיימים יחסי מין עם גברים בסתר. אפילו הגברים האמיצים שמעיזים לחלוק ולהביע דעה שונה, מקפידים להדגיש שהם לא צורכים שירותי זנות, אפילו שקשה לי להאמין לזה...

חרמנדוס...

רק חרמן...לא דוס

14
[QUOTE=Jummi]כבר חפוזי העיר שיש כאן עיתונאים שתולים כחברי הפורום, שפנו אליו ולעוד אחרים בקשר לכתבה.(לפני שפורסמה אמש)
לא אומר שצריך לפחד, אבל בטוח שלא לזלזל , ולנקוט בזהירות.
שיימינג זה דבר בהחלט לא נעים.
[/QUOTE]
אני חושב שאלה ההזויות מwhen he pays שמתחזות לעיתונאים כדי לחשוף אותנו. במקרה הזה, עיתונאי היה מסכים לראיון אנונימי בכתב ולא היה מתעקש על חשיפת פנים ופרטים אישיים.
חרמנדוס...

רק חרמן...לא דוס

18
[QUOTE=chico] אחשוף כאן את אחד המגיבים החנפנים העלובים בדף הזה שלמד איתי באוניברסיטה ומידיעה אישית הלך לזונות לא פעם, לא פעמיים, יותר קרוב למאתיים, מה שלא מפריע לו להתייפייף מול הפמינאציות עלובות הנפש. לא ברור לי מה יוצא לו מזה, חוץ מתחושת מוסריות מזויפת. [/QUOTE]

מצחיק.
גם אני מכיר מישהו שמאוד פעיל שם והולך לזונות.
ומי שאני מכיר בוודאות לא לומד באוניברסיטה- כך שזה לא האדם שאתה מכיר.צחוק

19
לא מפתיע בכלל... המאמצים שלהם להתחנף להזויות האלה מסגירים אותם ויש מצב שהם מבקרים במקומות האלה יותר מאיתנו.
אגב, היום קראתי שם פוסט מפגר על גברים שמחפשים זונות בהריון. כמה פופוליזם בפוסט אחד... וכמה שטויות. ממליץ להכנס ולקרוא רק בשביל שתראו עד כמה הדף לא רציני ולא משהו שראוי לקחת אותו ברצינות. אני ממש מרחם על הגברים שמבזבזים את זמנם ומנסים לנהל איזשהו שיח איתן.
חרמנדוס...

רק חרמן...לא דוס
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”