כ מיאו19 מאטרף - דף 2 - סקס אדיר

מיאו19 מאטרף

13
[QUOTE=אקסטרים] אחרי שראית, אתה יכול לקרוא לדבר הזה "מתלבש"? 
ובכנות SDS. 
[/QUOTE] אני לא ראיתי אותה מעולם!
כל מה שאני שומע עליה זה בעיקר ממך.

בנוגע להורמונים..אני יכול להגיד לך שהייתי עם יותר מהורמונלית אחת ולמרות שלא היו סיליקונים לא בטוסיק ולא בחזה טרפתי אותן כמו שד!!!
ההורמונים מעגלים את הטוסיק ויוצרים מראה נשי ומושך!
מה שמבדיל בין קוקס למתלבש הוא לא הסיליקון אלא הטיפול ההורמונלי, מתלבש בעיני במקרה הטוב הוא גבר נשי..סבבה לגמרי למי שבקטע..אני לא!
כל עוד היא לא כזאת ואכן נראית טוב כמו שאתה אומר היא כן יכולה להיכנס לתפריט..רק שתתחיל לעבוד גם בבית..חחח

מיאו19 מאטרף

16
אין לי שום דבר נגדה. מי שלא יכולה לקבל בבית היא לא רלוונטית עבורי. לטעמי יש לה פוטנציאל אבל היא ממש בהתחלה ולדעתי הרחוב יהרוס אותה. ומבחינת ההגדרה עד שאין חזה הן נחשבות מתלבשות וזה לא משנה במי מדובר. אני רושם את מה שהיה כמו שהיה
ובניגוד אליך כשמבקשים ממני לא לרשום אני לא רושם אלא אם מדובר במישהי רמאית על גבול הפלילים
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

מיאו19 מאטרף

17
שוב אני אומר
לא ראיתי אותה גם לא בתמונה
אני כן יודע שמה שיוצר נשיות הוא הטיפול ההורמונלי! לא הסיליקונים.
משיחות שהיו לי עם כמה קוקסינליות חלקן הורמונליות הבנתי שההשפעה היא לא מיידית ולעיתים לוקח שנה אפילו שנה וחצי(בעיקר אצל אלו שמעדיפות כדורים) עד שמורגש שינוי מהותי..
יכול להגיד מהניסיון שלי עם הורמונליות שיש להם מראה נשי, חזה נשי לכל דבר וענין..ממש אחד לאחד...בצורה בתחושה ובמגע.. נכון..קטן אבל ציצי! בטח לא חזה גברי! וגם טוסיק.
לכן בהגדרה הן בטח לא מתלבשות..בשורה התחתונה RAVNADAL ...בניגוד אלי אתה ראית אותה אז אם אתה אומר שיש לה חזה ו/או מראה גברי..אז יש מצב שהיא עדיין מתלבשת כי רק התחילה לקחת את הכדורים.
בכל מקרה
אצלי כל עוד אין סימנים בולטים של נשיות אין על מה לדבר :) גם אם היא/הוא ישלם לי והרבה...חחחח

מיאו19 מאטרף

20
חברים, אקסטרים ורבנדל, אתם יורדים פה לפסים אישיים וחבל. הפורום הזה נועד לעזור לנו ולשתף מידע.. חבל שאתם מגיעים למקומות כאלה. הותיקים שבינינו יודעים מהי תרומתו של רבנדל למקום הזה וכשצריך לפרגן הוא פרגן (לפחות בעבר לפני העזיבה והחזרה)
אקסטרים גם אתה יקר מאוד לפורום הזה.
תעזרו כאן אחד לשני כי בשביל זה אתם פה. כולנו.

שיהיה לנו אחלה יום חיוך

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”