כ . - דף 3 - סקס אדיר

.

21
טוב אז שארקס
אני מגיע בלילה מתלבש על אחת הששחורת
והיא אומרת לי ואלה בדיוק היה כאן ישראלי התעניין בי אבל בסוף לא לקח אותי
קצת על איך זה עובד שם
כניסה לבנות 100 אירו זאת אומרת 2 לקוחות ראשונים בריקאיון
אם ישנה במקום 140 יורו 3 לוקחות לאיזון
מישמרת 12 שעות
במצב של היום לטענתם 5 עד 6 לקוחות ליום ממוצע
ככה שהם באמת ממש משתדלות שם
התלוננתם על משהיא 3 תלונות שולחים אותה למועדון אחר
אישית מצאתי שם טורקיה לא יפה כמו האלילות מרומניה אבל תמורה
שאף אחת מהם לא נתנה
הבנות עושות סבב בהרבה מועדנים לטענתם
שארקס מיספר 1 היום גם הבנות באואסה אמרו את זה

אם אתה יכול תעשה הכל

.

25
לטובת החבר אוליגופול ושאר החברים שמתכננים גיחה לפרנקפורט אני אסביר:

ראשית, ה-FKKים נפתחים סביב שעה 11:00-10:00. אבל תביאו בחשבון שהמאסה העיקרית של הבנות מגיעה בערב. בשעות הצהריים המוקדמות סביר להניח שתמצאו עצמכם כמעט לבד מול 10-15 בנות משועממות על הספותצחוק. כמו שקרה לי בפאלאס...מבולבלצחוק ראו דיווח למעלה.

שנית, כדי לחוות FKK כמו שצריך יש לשהות בו לפחות 5-6 שעות מינימום ואף יותר. בשארקס גם זה לא יספיקצחוקקריצה... ואפרופו שארקס: אחזור שוב על המלצתי שחובה לבקר במקום למי שנמצא בפרנקפורט! במיוחד ממליץ על שישי בערב שבו מס' הבנות מגיע ל-60 ואף 70 בנות!Tongue כך זה היה כשאני ביקרתי(ראו דיווח על הביקור השני גם למעלה). רק תביאו בחשבון שיש תחלופה במשך היום. בנות הולכות/באות כך שלא כולן נמצאות במקום במקביל. בנוסף תשלבו ביקורים במנהטן ובפאלאס. גם מקומות נחמדים. על אואזיס תוותרו.

שלישית, לגבי רובע החלונות האדומים: עקרונית הוא פתוח כל היום אבל לדעתי השעות הטובות ביותר לבקר הם משעות הצהריים עד הערב המאוחרות. אבל תזכרו שמדובר במאות בנות שלא כולן נמצאות בחדרים במקביל. באות/הולכות מתי שבא להן. אתם יכולים להעביר יום שלם ברונדלים בין הבניינים ועדיין לא תראו את כולן.

[QUOTE=דוכס]לקסר ידידי כל מילה שלך בסלע
חזרתי משארקס כל הבנות דיברו על הישראלי
כנראה השארת שם רושם עז המשך יבוא
[/QUOTE]
תודה רבה גבראצבע למעלהStar. לגבי ה'ישראלי' - חחחחחחצחוק שמע, נו... מה אני אגידEmbarrassed... אבל מניח שמבקרים שם עוד ישראלים חוץ ממני. אתה בטוח שהתכוונו אליי?EmbarrassedShocked בכל מקרה שוב תודה על המחמאות ושמח שגם אתה נהנתחיוך. שארקס מקום מעולה!Star
zooz

.

26
לגבי החלונות יש כמה בניינים ששווה לסרוק אותם ולמצוא פצצות
אין המון אבל יש חתיכות ושוות גם שם
היתרון הענק שאם מצאת מישהי שנראית לך אז קיבלת זיון בכ-25-30 יורו בלי שטויות של כניסה וכד'
החיסרון הוא שהבנות במועדונים מן הסתם מחויבות יותר לשירות מאשר מישהי מזדמנת בבניינים שאפשר ליפול איתה-אבל שוב זה לא נורא זה סכומים קטנים

הכי חשוב לשאול מאיפה היא ובדרך כלל הבולגריות הונגריות רומניות צכיות ופולניות גם נראות מעולה וגם נותנות שירות טוב יותר מגרמניות למשל

.

27
מרחיב
לצערי לא קראתי בזמן את הדיווח של לקסר
לא ניסיתי
מספר מומלצות וגם לא בשארקס
הנערה עם הדרקון על הגב עונה לשם קורה רומניה שגרה בלונדון
מקצוענית 10
יולאגאן שם מסובך טורקיה במראה לא מדהים השרות שלה 10 מתוך 10
קטיה אוסטרית שמנמנה בעיקר רוצה אנאלי בתוספת של 150 לא להיט
מירנדה מטרנידד שחורה אפשר לוותר
קטרינה רומניה אנרוקסית עם משקפיים לא יודע מה גרם לי לקחת אותה
רגישה בפטמות לרמה שאי אפשר לגעת כלכך רזה שהכל כואב לה אפשר לוותר
קטרינב מקונסטנסה חחח אמרה לי בוא להזדיין או טוס לי מהפריים ככה בלי משחקים אז לא שיחקנו
תהנו

לגבך לקסר
כן בטוח שהכוונה היתה אילך ידידי
מי שמדווח ככה גם מתעניין בבנות הנכונת וגם מזיין ככה
אז זה היית אתה
והמבין יבין

אם אתה יכול תעשה הכל

.

28
לאחר חזרה מארטמיס מספר רשמים...
הבנות מזדקנות והכמות יורדת .. אותם בחורות כבר 5 שנים רצוף רק שהצעירות מתחילות להעלם , עדיין אוירה טובה אבל האיכות ירדה ונראה לי שלמרות שמי שבא פעם ראשונה אז המקום עבורו זה ארטמיס.
לסיכום לאחר ביקור של יומיים בארטמיס , הבנות די מתקתקות כמו באאוזיס (באטרמיס יש עדיין מציאות) , הבנות היפות די נעלמו והמקום מתחיל לאבד את זה.. (אין סחורה חדשה)

.

30
ארטמיס זו חוויה מומלצת ביותר,מומלץ להגיע לקראת 12 בצהריים לקחת את היום באיזי,יש בריכה פנימית וחיצונית אם מזג האוויר סביר,או שסתם ניתן לשכב לנוח ולתת קטנה בין לבין..קח בחשבון שהנסיעה לשם תגרע מזמנך וסתם חבל אם אתה לא באזור..יש לך את מועדון ה"sharks" שהוא גם מעולה ואף עולה על הארטמיס.. הכי חשוב תגיע עם מזומנים,אתה הולך לעוף על החיים שלךקריצה
דיווח מהימן בהחלט!

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”