עד עכשיו לא ייחסתי חשיבות לנושא, אבל נחשפתי למידע על הסיכון הגבוה להידבק בנגיף ההפפילומה(HPVׂ)
ממין אוראלי בנשים - שגורם להתפתחות סרטן בפה , בלוע או בגרון.
מי שמנהל חיים כאלו, פגישות עם נערות ליווי, ולא נמנע ממין אוראלי, סביר להניח שהסיכויים שלו לפתח תמחלות האלו גדולים במאות אחוזים להידבקות בHPV(ובסוגי הסרטן האלו)באזורים הנ"ל מאשר "האדם הנורמטיבי מן הרחוב". ריבוי פרטנריות, או קיום יחסי מן עם בחורה בעלת הרבה פרטנרים, מעלה תסיכוי משמעותית להידבקות בנגיף ממין אוראלי בבחורה.
דרך אגב רק בשנים האחרונות ממש נודע על הקשר בין התפתחות סטרני לוע/גרון/פה והידבקות הHPV באזורים אלו כתוצאה ממין אוראלי בבחורה - לכן גם מתחילים לחסן גברים החל מגיל ביה"ס, ולא רק נשים. ובלי להיכנס לנושא האם החיסונים מזיקים או לא, הרבה אנשים פשוט לא מודעים לסיכון שבהידבקות במחלה הזו כתוצאה ממין אוראלי, ועלולות להיגרם מחלות קשות. הרבה תשומת לב ניתנת לHIV, אבל למחלה הזו ממש לא,
אני מעריך שבעוד 10 שנים בערך, כשממוצע סרטני הגרון/פה/לוע יעלו בקרב האוכלוסייה, ויתגלה שאותם חולי נשאי HPV, המודעות לסכנה שטמונה ב"מין אוראלי" תהיה לא פחות גבוהה ממין וגינאלי ללא קונדום,
ואו שיתחילו לחסן גם גברים או שיתחילו להשתמש בקונדום נשי. הסיכון גבוה והמחלות האלו לא צינון.
לא יודע מה עם אחרים, אני אישית לאחר שזה נודע לי, נמנע לחלוטין מביצוע מין אוראלי בנערות ליווי, הבריאות מעל הכול.
http://www.beok.co.il/Category/Article/7014/%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%A3+%D7%94%D7%A4%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%94+%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%9D+%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%9F+%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%9F+%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D
מין אוראלי לא מוגן בבחורה
2למייקל דאגלס היה גידול בלשון שנגרם ממין אוראלי.
אם כבר עוסקים בנושא, הליקובקטר פיילורי יכול לעבור בהחלפת רוק (נשיקה צרפתית) - וגם ל-HP יש פוטנציאל לגרום לסרטן.
אם כבר עוסקים בנושא, הליקובקטר פיילורי יכול לעבור בהחלפת רוק (נשיקה צרפתית) - וגם ל-HP יש פוטנציאל לגרום לסרטן.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.
4שמים קונדום ועושים מין אוראלי
לפחות בתאגידים ככה אני נוהג
עם בנות הדייט 69 שמקבלות מעט גברים הסיכון קטן מאד
אלה שמקבלות גבר לשבוע ....אין פחד
תמיד הסיכון קיים אין מה לעשות חיים את החיים .
עולם כמנהגו נוהג .
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
6[QUOTE=אכילס]לא יורד ולא ארד לנערות עובדות...[/QUOTE]
100% צודק , גם אני .
לא רק בגלל המחלות אלא גם בגלל הידיעה או חוסר הידיעה מה/מי היה שם לפני .....
כנ"ל לגבי נשיקות ..... איככככס
7ומה עם מציצות חשופות ?
לך תדע למי היא גמרה ואולי בלעה לפניך .
תחשוב על מציצה עסיסית מהפרגיה שבפיה ישנן שאריות של שפיך מהחבר שקדם לך .
איך נשמע?
איך נשמע?
8[QUOTE=שמחה] ומה עם מציצות חשופות ?
איך נשמע?
[/QUOTE]
הידבקות בHPV נעשית במגע עם עור נגוע. לכן אם הבחורה נושאת את הנגיף, אתה יכול להידבק בין אם אתה יורד לה ובאותה מידה אם היא יורדת לך(כולל בנשיקה צרפתית) - לכן יש להימנע מלרדת לה, ומציצה רק עם קונדום בלבד(דבר שימנע סביר להניח את הסיכון להידבק בHPV האביר המין - כל עוד לא נוגעת בו עם הפה), כולל הימנעות מנשיקות.
בכל מקרה, לרוב נגיף הHPV נמצא אצל נשים באיבר המין(בכל אזורי הכוס-כולל בשפתי הכוס וכלל בתוך הנרתיק) -
אך גם אם הנגיף נמצא אצלה רק על גביי הכוס- עדיין היא יכולה להעביר אותו גם בנשיקה בפה.
עוד דבר בעייתי הוא, שלרוב הבחורה לא יודעת בכלל שהיא נשאית של הנגיף(כי לא תמיד זה מתבטא בפריחת יבלות[קונדילומות] על איבר המין שלה או על הפה שלה).
ובינינו, מה הסיכוי שנערת ליווי שמקיימת יחסי מין באופן כל כך תדיר(במשך היום/שבוע/חודש/שנה) לא תהיה נשאית של הנגיף(ואין דרך לדעת אם היא נשאית של כמה מהזנים המסוכנים שעלולים לגרום לסרטן, שבמקרה כזה אכלת אותה).
בגלל זה, רצוי לא לקחת סיכונים מיותרים, שכל אחד יעשה לעצמו חוק הרג ובל יעבור - שמעתה לא יורד לנערות ליווי, לא נותן להן לרדת לו ללא קונדום, ולא מנשק בפה - זה לפחות מה שאני בחרתי ואני שמח על זה.
אומנם זה פוגם מאוד בהנאה מהסקס, אבל נראה לי שזה גם מה שאמרו בהתחלה על זיון עם קונדום,
וחוץ מזה כשמודעים לסיכונים שבמין אוראלי אז עושים תהחלטה הזו בלב שלם כי מובן שהסכנה גדולה מידי ולא שווה את זה.
איך נשמע?
[/QUOTE]
הידבקות בHPV נעשית במגע עם עור נגוע. לכן אם הבחורה נושאת את הנגיף, אתה יכול להידבק בין אם אתה יורד לה ובאותה מידה אם היא יורדת לך(כולל בנשיקה צרפתית) - לכן יש להימנע מלרדת לה, ומציצה רק עם קונדום בלבד(דבר שימנע סביר להניח את הסיכון להידבק בHPV האביר המין - כל עוד לא נוגעת בו עם הפה), כולל הימנעות מנשיקות.
בכל מקרה, לרוב נגיף הHPV נמצא אצל נשים באיבר המין(בכל אזורי הכוס-כולל בשפתי הכוס וכלל בתוך הנרתיק) -
אך גם אם הנגיף נמצא אצלה רק על גביי הכוס- עדיין היא יכולה להעביר אותו גם בנשיקה בפה.
עוד דבר בעייתי הוא, שלרוב הבחורה לא יודעת בכלל שהיא נשאית של הנגיף(כי לא תמיד זה מתבטא בפריחת יבלות[קונדילומות] על איבר המין שלה או על הפה שלה).
ובינינו, מה הסיכוי שנערת ליווי שמקיימת יחסי מין באופן כל כך תדיר(במשך היום/שבוע/חודש/שנה) לא תהיה נשאית של הנגיף(ואין דרך לדעת אם היא נשאית של כמה מהזנים המסוכנים שעלולים לגרום לסרטן, שבמקרה כזה אכלת אותה).
בגלל זה, רצוי לא לקחת סיכונים מיותרים, שכל אחד יעשה לעצמו חוק הרג ובל יעבור - שמעתה לא יורד לנערות ליווי, לא נותן להן לרדת לו ללא קונדום, ולא מנשק בפה - זה לפחות מה שאני בחרתי ואני שמח על זה.
אומנם זה פוגם מאוד בהנאה מהסקס, אבל נראה לי שזה גם מה שאמרו בהתחלה על זיון עם קונדום,
וחוץ מזה כשמודעים לסיכונים שבמין אוראלי אז עושים תהחלטה הזו בלב שלם כי מובן שהסכנה גדולה מידי ולא שווה את זה.
9מי שרוצה להישאר הצד הבטוח - חייב שהכל יהיה עטוף ובלי העברה של נוזלי גוף מכל סוג שהוא (מישהו כתב כאן לא מזמן שהוא ליקק חלב של הריונית... שימו לב שחלב = דם... עוברים דרכו נגיפי צהבת, hiv, ומה לא...)
תכלס, מי שרוצה ביטחון מלא שלא יילך לזונות בכלל.
לעומת זאת, מי שרוצה להנות מסקס - שיימצא את האיזון שמתאים לו בין סיכון והנאה.