כ מין אוראלי לא מוגן בבחורה - דף 2 - סקס אדיר

מין אוראלי לא מוגן בבחורה

11
ממש לא נכון, HPV יכול לעבור דרך נשיקה בפה גם אם היא נגועה בHPV במקומות אחרים(כמו למשל בנרתיק, ביד או מקום אחר). היא יכולה להעביר לך את הנגיף בלי שתהיה מודע לכך בכלל(כי רק ב10% מהמקרים הנגיף מתבטא בפריחת יבלות).
הסיכויים נמוכים להדבקה במחלות מין ממציצה חשופה רק אם יש לך בת זוג קבועה(זוגיות/נישואים) -
ולא אנשים שהולכים לנערות ליווי - שמי יודע כמה פרטנרטים יש לה בכל יום וכמה פרטנרים היו לך במהלך החיים(מאות? אלפים?)
צריך לעשות את ההבחנה בין בחורה נורמטיבית לבין נערת ליווי- שהסיכוי שלה להיות נשאית של נגיפים HPV שונים גבוה עשרות של עשרות מונים יותר מבחורה נורמטיבית, אין מקום להשוואה בכלל.

שכל אחד יעשה מה שוב לו(דרך אגב זה קשור גם לגיל, בן אדם צעיר שכל החיים לפניו זה לא כמו בן אדם מבוגר יותר שיכול אולי לקחת יותר סיכונים).
רק שרצוי לדעת את הסיכונים ואת ההשלכות לפני שבוחרים.

12
[QUOTE=אכילס]במציצה חשופה הסיכוי להדבק במשהו נמוך ביותר אלא אם כן יש לה פצעים בפה.[/QUOTE]

צודק ,

לרדת לזונה הסיכוי יותר גבוהה להידבק במשהו , מי שרוצה להיות מחוסן ב-100 אחוז שלא ירד , יתנשק ולא יבצע מציצה חשופה עם זונות עם דגש על לא לרדת לה...

14
[QUOTE=5454dan]
ולא אנשים שהולכים לנערות ליווי - שמי יודע כמה פרטנרטים יש לה בכל יום וכמה פרטנרים היו לך במהלך החיים(מאות? אלפים?)
צריך לעשות את ההבחנה בין בחורה נורמטיבית לבין נערת ליווי- שהסיכוי שלה להיות נשאית של נגיפים HPV שונים גבוה עשרות של עשרות מונים יותר מבחורה נורמטיבית, אין מקום להשוואה בכלל.
[/QUOTE]
זה היה נכון - לפני אלף שנה... היום כבר אין הרבה הבדל בין בחורה ממוצעת ל"זונה". בחורה שהיא לא "זונה" בהגדרה מאבדת את בתוליה במקרה הטוב בתקופת הצבא. אם היא לא מופקרת - אז זה רק חבר אחד רציני. אבל באיזה שלב הם נפרדים. ואז, במקרה הטוב, היא תשכב רק עם החבר הבא שלה. במקרה הרע: תזדיין עם מי שבא כריבאונד. שלא לדבר על כאלה שמשלות את עצמן שנכנסות למיטה עם "אהבה חדשה" - שנגמרת לאחר מקסימום חודש.
היתה לי אקסית שמהסיפורים שלה הבנתי שהסקס הלא מוגן היה מסוכן כמו עם זונה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

15
[QUOTE=5454dan] [QUOTE=שמחה] ומה עם מציצות חשופות ?
לך תדע למי היא גמרה ואולי בלעה לפניך .
תחשוב על מציצה עסיסית מהפרגיה שבפיה ישנן שאריות של שפיך מהחבר שקדם לך .
איך נשמע?
[/QUOTE]

בגלל זה, רצוי לא לקחת סיכונים מיותרים, שכל אחד יעשה לעצמו חוק הרג ובל יעבור - שמעתה לא יורד לנערות ליווי, לא נותן להן לרדת לו ללא קונדום, ולא מנשק בפה - זה לפחות מה שאני בחרתי ואני שמח על זה.
[/QUOTE]

אם כך אתה נוהג , לא חבל על הכסף שאתה שופך על הבחורות?
ממה כבר נשאר לך ליהנות איתה ?

16
לא חסר ממה להינות. וחוץ מזה מעדיף להינות פחות מהסקס אבל להיות בטוח שלא אידבק ואחלה במחלות חשוכות מרפא כמו סרטני גרון/לוע/פה - שאז זה באמת יהרוס לי ולסובבים אותי את החיים.
בנוסף לזה, כשאתה מודע לסיכון שבמין אוראלי לא מוגן ובכל זאת מחליט לבצע את זה, אז עצם החרדה מהידבקות בנגיף הזה ותחלואה בסרטנים הנ"ל, זה כבר מה שמוציא לך את החשק וההנאה ממין אורלי לא בטוח.
זה כמו שתזיין בלי קונדום - האם תצליח באמת להינות ולחיות בשלווה, או שכל הזמן תחיה בחשש "ומה אם נדבקתי בHIV? ומה אידבק בHIV בזיון הבא ללא קונדום?" - האם זה שווה את החוסר שלווה והחרדה התמידית? לדעתי ממש לא!

17
עד לאן הלכת ? שתהיה לי בריא ,
איזה סרטנים ואיזה נעליים ? אגב , הנגיף עלול לעבור מעוד 1001 דרכים אחרות והוא מאוד נפוץ באוכלוסיה -לרוב אינו מחולל צרות ויש דברים רבים אחרים הרבה יותר מפחידים ומסוכנים ממנו .
בחיים צריך להיות - לא יותר מדי ולא פחות מדי , היינו לא קיצוני לכאן ולא לשם , אתה לדעתי קיצוני לשם ,
עם זאת , אתה בעל הבית של עצמך ובוודאי תעשה מה שטוב לך.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”