כ זה רק אני או שנעלמו מספר דיווחים? - סקס אדיר

זה רק אני או שנעלמו מספר דיווחים?

1
מאחר ששקלתי לבקר אצל ג'ולי וראיתי תגובות מעורבות לא מזמן חלקן טובות וחלקן פחות החלטתי שאקרא שוב ואחליט אם כדאי לי לקחת סיכון וללכת אליה

בחיפוש שעשיתי הפוסט האחרון שמזכיר את שמה הוא רק בקשה לכינוי שלה באטרף והוא מלפני 3 חודשים אז או שלבקשתה הפוסטים שהיו הורדו או שישנה בעיה באתר ואני מקווה שיש אדמין שיכול לומר אם היא ביקשה להוריד פוסט או פוסטים מסויימים עליה

חג שמח לכולם
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

6
אני לא מסכים אם חלק ממה שנאמר
היא נראית ממש כמו בתמונות, שווה זיון ושלוש פעמים שהייתי איתה יצאתי תמיד מסופק וקיבלתי שירות מצוין בקנה מידה ישראלי!
לא הייתי אצלה בתקופה האחרונה (7-8 חודשים) כי התחיל להימאס לי לחפש אותה בפון..היא מאוד עסוקה..וגם בגלל שתמיד נחמד לגוון.
אבל כן יכול לומר שלאחרונה יש עליה דיווחים מדאיגים של מדווחים אמינים!

עם או בלי קשר לפוסט עליה שנעלם
הרבה פוסטים נעלמים..זה לא הראשון.. יש כנראה שיקולים ואינטרסים שאנחנו לא שותפים להם..זה אגב קיים כמעט בכל פורום.
נכון..לעיתים זה מבאס..אבל למרות הכל צריך להסתכל על שלושת רבעי הכוס המלאה ולהפנים שהחיים שלנו כחובבי קוקס בארץ היו הרבה הרבה יותר קשים אם לא הפורום הזה!

8
לא הכל קשור במראה
כי גם אם אתה נראה מצוין אתה יכול לבוא טוב לX ולא טוב ל Y.
אני כן מאוד מקפיד על היגיינה כמו עם בחורות בחיים וזה הכי חשוב בעיני!!
חוץ מזה...
יכול להגיד לך שבמהלך החודשים האחרונים לא קראתי עליה דיווח אחד חיובי..הכל היה שלילי מה שאומר אולי על שינוי גישה
כי לא כולם מכוערים או מבוגרים או לא אסתטיים וכו' וכו'
חוץ מזה גם זרקו פה חברים על התעסקות בטלפון בזמן הסקס ועוד כמה דברים שמעידים על זלזול לשמו שלמדה כנראה מחברותיה לחיים..חחח והמבין יבין

אני באמת אומר באחריות שלפני שהייתי איתה לא קראתי עליה דיווחים כאלה ושבאמת המפגשים שלי איתה היו לוהטים והיא זרמה,עשתה טיזינג והיתה לגמרי בתוך העניין..פעם אחת ממש כעסתי עליה שיבשה אותי בחוץ אבל מהר מאוד היא הרגיעה אותי וגרמה לי לשכוח מהענין.
אז לא יודע מה קורה איתה עכשיו
אולי תלך ותדווח לנו

9
חוויות לא מזמן: היא משקרת (הבטיחה משהו בתאום מראש ומתכחשת במפגש), יקרה ללא תמורה, אנטיפטית, התמונות שלה אבל ישנות ועם פוטושופ, היא נראית לא רע אבל רחוק ממה שרואים בתמונות, מדברת כמו ערס, הייתי אומר שהשרות זבל אבל זה לא נכון כי לא היה שרות בכלל - עושה טובה שזורקת בכיוון שלך מגבת.

10

חברים, חשוב לזכור שקוקסינלית 'חיה' על הורמונים נשיים..
ואם היא לא הורידה את האשכים - יש מאבק מתמיד בין ההורמונים הנשיים הנלקחים דרך הפה להורמונים הגבריים המיוצרים באשכים.

אנחנו מכירים מה הורמונים נשיים גורמים לאישה...
עכשיו תארו לעצמכם מה קורה כשיש בגוף גם הורמונים נשיים וגם גבריים...

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”