אני בדעת מיעוט אבל בעד חסימת תכני פורנו.... ילדים לא צריכים להיות חשופים לדברים האלה וגם לא מבוגרים... זה ממכר ודופק לבן אדם את המח.... אבל עם זאת, צריך לקבוע מה זה פורנו?? דוגמנית עם תחתונים?? גבר ואשה מתנשקים?? משגל?? אין הגדרה מדויקת לפורנו... וגבר יכול לאונן בלי פורנו או עם פורנו רך.... ואם אפשר לגשת לספקית ולבקש את התכנים אז זה פשוט מאוד... מעניין מה קרה שפתאום הנושא הזה חזר לכותרות... אירן זה לא כאן... פה זה ישראל.... אירן זה איסלם וישראל זה יהדות יש הבדל
איזו מדינה דפוקה ושמרנית
12יש עוד חסרון לחוק הזה - מי שמבקש להתחבר לפורנו נכנס לרשימה שחורה ואז יותר קל לעקוב אחרי אנשים ולפלח אותם באוכלוסיה לבעלי פוטנציאל לעברינות מינית או צריכת זנות וחוץ מזה גם הרשימה יכולה להגיעה לידיים לא נכונות עקב פריצה למאגרי מידע ואז האנשים שבה חשופים לסחיטות ואיומים
אין כמו לגוון בשקט
איזו מדינה דפוקה ושמרנית
13אני חושב שלא המדינה דפוקה אלא אנחנו האזרחים...יושבים שם אוכלי חינם בכנסת...אלו שאנחנו רצנו לבחור בהם וכל יום מקבלים החלטות פופוליסטיות שיתפרו להם בעתיד עוד קדנציות ואנחנו? יושבים ושותקים ומקבלים כל החלטה שלהם במקום לקום ולזעוק את דעתנו! במדינה כמו שלנו כשרוב השלטון מושחת רק מחאות יוכלו לנצח אנחנו עדיין לא אירופה שם החלטות מתקבלות למען האזרחים ולא למען אינטרסים אישיים של מקבלי ההחלטות! אני חושב שרוב הגברים ואחוז ניכר מהנשים נגד החוק הדבילי הזה אנחנו עדיין לא מדינה קומוניסטית לפחות לא בהגדרתנו כך שאין לחוק כזה מקום!כן כאבא לילדים אני חושב שיש דרכים למנוע מהם להחשף לתכנים כאלו ואחרים...אך אני נגד החוק בצורתו הנוחכית.לגבי סגירת מקומות נותני שרותי מין הרי זו חרב פפיות למדינה...מה יעשה גבר חרמן שלא יכול לממש באותו הרגע את צרכיו?יאנוס! דווקא מיסוד תחום הזנות בישראל יביא תועלת גם לנשים וגם לגברים! אשה הרי תוכל לעבוד אך ורק מרצונה החופשי תוכל להצהיר על הכנסותיה שזו גם הכנסה למדינה ומדובר במילארדים בשנה!כך גם יסתמו פיות הפמיניסטיות.אני מאמין שחוקיות הדבר תביא המון נשים פתוחות שחוששות מהדבר מבחינה חוקית לעבוד בתחום וכך הכסף הרב הזה ישאר במדינה ולא יטוס לאירופה.מבחינתנו הגברים כמובן שנוכל להינות מהמיסוד מסיבות מובנות ללא חשש כאשר יהיה גם פיקוח רפואי לבנות העוסקות במקצוע.
איזו מדינה דפוקה ושמרנית
14שישנו את השם של האתר פה ל"רפואה שלמה " במקום סקס אדיר, ככה לא תהיה בעיה...
ברצינות, חוק כזה זה פגיעה בחופש המידע, ומהווה חדירה לפרטיות,
רק צריך את העורך דין הגבר גבר שילך לוועדה וידבר,
אני מציע לפתוח חשבון בפייפאל ,וכככה כל אחד מהחברים פה, וגם מאוכלי החינם

יתן תרומה,( והעורך דין יסדר את זה ככה שזה יוכר לפקודת מס הכנסה לפי סעיף 46 לתרומות, ככה שנקבל על זה החזרי מס)

יתן תרומה,( והעורך דין יסדר את זה ככה שזה יוכר לפקודת מס הכנסה לפי סעיף 46 לתרומות, ככה שנקבל על זה החזרי מס)ואז הוא ילך לדבר בשמנו בוועדה,
אם הייתי עורך דין הייתי הולך והייתי גם אומר, שכרגע באתי מדירת פשע בבת ים וזיינתי שם מישהי ב 400 שקל במקום ב 500, כי זה עיקרון אצלי להוריד במחיר, ועכשיו באתי לדבר בשם זייני ישראל, כנגד החוק האנטי דמוקרטי, והפאשיסטי ,
ובשבילי זה חלק מהחוויה של הזיון, לדעת שהציעו לי מחיר, וזיינתי בפחות, ואין לכם שום זכות לגזול ממני את ההנאה הקטנה של החיים הזו, אני בחור בשנות ה 30 לחיי, שנשבר לו הזין כבר מהפוזה של הבחורות פה בארץ, ואם נעשה חשבון אז יותר כלכלי לתת בראש ב 400 שקל פעמיים בחודש, מאזר לצאת עם בחורה אחת להשקיע בה כסף בדייטים, ולחיות בסטנדרטים בקרשים בכך שאתה מתלהב מכל אחת שיש לה תחת של פיל ורגליים כמו שני גזעי עצים, וריח מנוש שאפשר להכין ממנו קוטל ג'וקים ,
ולקוות שהיא תתן לך לחרמן לה את הציצי מעל החולצה, ואם תקבל איזה מציצונת בשרביט אז השגת את המטרה שלך, ואתה יכול ללכת להמשיך את העבודה ביד לבד בבית....
נ.ב
התיירות הכוסיות שבאות מארצות הקור, באות מרצונן החופשי, ואם יש כאלו שמסרסרים בהם , אני הראשון לסרס את הסרסור הבן זונה , אז אולי תוציאו חוק שמסדיר את הזנות , תתכניסו אותו תחת סעיף "רפואה אלטנרטיבית" , שיהווה אלטרנטיבה לכל הגברים שלא מסופקים מינית מהנשים שלהן, ומעדיפים לזיין מהצד מאשר לפרק בית עם ילדים קטנים, ולהכנס לסרטים של גירושים ולעשות צלקת נפשית לילדים,
תכניסו את הזנות לחוק ככה שכל אחת שנתפסת עוסקת בזנותעיסוי משהו בסגנון תהיה חייבת להציג אישורים רפואיים בכל 3 חודשים, במרפאות מיוחדות שבה היא תחויב להבדק. ולקבל אישור ,האישור יהיה תקף ל 3 חודשים, כמובן שהמדינה תמסה את המרפאות ותיקח מס מהמרפאות עצמן על הבדיקה כדי לא לפגוע בזיינים קשי היום שעובדים קשה לפרנסתם ונאלצים להוציא סכומי עתק ללא אפשרות לקבל קבלה ולהזדכות במס הכנסה בצורה חלקית לפחות על הסכום (נכניס כחלק מהעניין את הוצאות הדלק ,ועוגמת נפש של נותנת השירות אם היתה, ועוגמת נפש בחיפושי חניה)
קיצר... יש פה עורך דין בקהל???
נ.ב 2
אולי עדיף שנתאגד להפיל את הממשלה , ככה החוק הזה ירד מסדר היום, וגם ככה ביבי יזיין את כולם בלי לשלם מיסים ויבחר שוב.
נ.ב 3
צריך להכניס את אורןחזן לעניין, הוא אחד שמבין עניין